Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='dbsst']a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:[/quote]oj nie ty sama :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska']a mnie się zdaje ze ona już poszła tej trufli szukać :lol:[/quote] pod latarnią zawsze najciemniej..... daleko nie musi szukać 8) :wink: :lol:[/quote] łon jakims szyfrem godo Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:[/quote]oj nie ty sama :lol:[/quote] no dobra, zostawcie Szpilencję w spokoju :lol: 8) :lol: pewno już się zakopała pod łóżkiem jak dbsst zaczęła na nią patrzeć kulinarnym wzrokiem :lol: przeciwmoherowo działa także jedzenie brokułów, szpinaku , kalafiorów i rabarbaru 8) Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:[/quote]oj nie ty sama :lol:[/quote] no dobra, zostawcie Szpilencję w spokoju :lol: 8) :lol: pewno już się zakopała pod łóżkiem jak dbsst zaczęła na nią patrzeć kulinarnym wzrokiem :lol: przeciwmoherowo działa także jedzenie brokułów, szpinaku , kalafiorów i rabarbaru 8)[/quote]o widzisz dbsst mi moher nie wyrośnie bo ja to wszystko jem ,a najlepszy rabarbar jak kwaśny to aż mimikę zmienia :lol: :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:[/quote]oj nie ty sama :lol:[/quote] no dobra, zostawcie Szpilencję w spokoju :lol: 8) :lol: pewno już się zakopała pod łóżkiem jak dbsst zaczęła na nią patrzeć kulinarnym wzrokiem :lol: przeciwmoherowo działa także jedzenie brokułów, szpinaku , kalafiorów i rabarbaru 8)[/quote]o widzisz dbsst mi moher nie wyrośnie bo ja to wszystko jem ,a najlepszy rabarbar jak kwaśny to aż mimikę zmienia :lol: :lol: :lol:[/quote] zapomniałem tylko dodać, że wszystko to je się razem ze śledziem i dżemem a na wierzch idzie baszamel :lol: Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:[/quote]oj nie ty sama :lol:[/quote] no dobra, zostawcie Szpilencję w spokoju :lol: 8) :lol: pewno już się zakopała pod łóżkiem jak dbsst zaczęła na nią patrzeć kulinarnym wzrokiem :lol: przeciwmoherowo działa także jedzenie brokułów, szpinaku , kalafiorów i rabarbaru 8)[/quote]o widzisz dbsst mi moher nie wyrośnie bo ja to wszystko jem ,a najlepszy rabarbar jak kwaśny to aż mimikę zmienia :lol: :lol: :lol:[/quote] zapomniałem tylko dodać, że wszystko to je się razem ze śledziem i dżemem a na wierzch idzie baszamel :lol:[/quote]to ja już wole ten mohair :evil: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wojtecki a moze nam ugotujesz to antymoher jedzenie :x Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']to ja już wole ten mohair :evil:[/quote] do wszystkiego ponoć się można przyzwyczaić :lol: Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='dbsst']Wojtecki a moze nam ugotujesz to antymoher jedzenie :x[/quote] nie ma sprawy, tylko trzeba uzgodnić termin , kiedy przyjedziecie na obiad (?!) - ja tego jeść nie potrzebuję ! Mojego moheru nie pozwolę zniszczyć ! 8) Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']Wojtecki a moze nam ugotujesz to antymoher jedzenie :x[/quote] nie ma sprawy, tylko trzeba uzgodnić termin , kiedy przyjedziecie na obiad (?!) - ja tego jeść nie potrzebuję ! Mojego moheru nie pozwolę zniszczyć ! 8)[/quote] hehehe lepsiejszy cwaniak kce nas nakarmic otrujemy sie i nie bedziemy mogly rozrabiac na topikach 8) :lol: Quote
aga1215 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:[/quote]oj nie ty sama :lol:[/quote] no dobra, zostawcie Szpilencję w spokoju :lol: 8) :lol: pewno już się zakopała pod łóżkiem jak dbsst zaczęła na nią patrzeć kulinarnym wzrokiem :lol: przeciwmoherowo działa także jedzenie brokułów, szpinaku , kalafiorów i rabarbaru 8)[/quote]o widzisz dbsst mi moher nie wyrośnie bo ja to wszystko jem ,a najlepszy rabarbar jak kwaśny to aż mimikę zmienia :lol: :lol: :lol:[/quote] zapomniałem tylko dodać, że wszystko to je się razem ze śledziem i dżemem a na wierzch idzie baszamel :lol:[/quote]to ja już wole ten mohair :evil:[/quote] Aluś, pewnie, że mohair lepszy :lol: przeca zima idzie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']Wojtecki a moze nam ugotujesz to antymoher jedzenie :x[/quote] nie ma sprawy, tylko trzeba uzgodnić termin , kiedy przyjedziecie na obiad (?!) - ja tego jeść nie potrzebuję ! Mojego moheru nie pozwolę zniszczyć ! 8)[/quote] hehehe lepsiejszy cwaniak kce nas nakarmic otrujemy sie i nie bedziemy mogly rozrabiac na topikach 8) :lol:[/quote] sie nie otrujecie, tylko będziecie szybko biegały tam gdzie król piechotą ... 8) poza tym można to podciągnąć pod dietę oczyszczającą :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']Wojtecki a moze nam ugotujesz to antymoher jedzenie :x[/quote] nie ma sprawy, tylko trzeba uzgodnić termin , kiedy przyjedziecie na obiad (?!) - ja tego jeść nie potrzebuję ! Mojego moheru nie pozwolę zniszczyć ! 8)[/quote] hehehe lepsiejszy cwaniak kce nas nakarmic otrujemy sie i nie bedziemy mogly rozrabiac na topikach 8) :lol:[/quote] sie nie otrujecie, tylko będziecie szybko biegały tam gdzie król piechotą ... 8) poza tym można to podciągnąć pod dietę oczyszczającą :lol:[/quote] o tak o tak o tak bede szczupla i piekna akurat na Zlot :D Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='aga1215'] Aluś, pewnie, że mohair lepszy :lol: przeca zima idzie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Widzisz Ala, wreszcie masz obiektywny głos :lol: :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='dbsst'] o tak o tak o tak bede szczupla i piekna akurat na Zlot :D[/quote] no widzisz ! same korzyści 8) :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'] o tak o tak o tak bede szczupla i piekna akurat na Zlot :D[/quote] no widzisz ! same korzyści 8) :lol:[/quote] heheh tylko musze jakies szelki sobie sprwic zeby do tronu sie przywiazac :lol: 8) Quote
aga1215 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'] Aluś, pewnie, że mohair lepszy :lol: przeca zima idzie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Widzisz Ala, wreszcie masz obiektywny głos :lol: :lol: :lol:[/quote] :evil_lol: Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'] o tak o tak o tak bede szczupla i piekna akurat na Zlot :D[/quote] no widzisz ! same korzyści 8) :lol:[/quote] heheh tylko musze jakies szelki sobie sprwic zeby do tronu sie przywiazac :lol: 8)[/quote] Szelki też jakieś będę miał :lol: A teraz - na dobranoc - dla wszystkich - zdjęcie Poświaty odpoczywającej :wink: [img]http://img326.imageshack.us/img326/8898/pos23is.jpg[/img] :wink: Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 No proszę , nie spią po nocach i jeszcze knują jakieś spiski ,diety układają .Dbsst nie wiem czy byloby nam do twarzy z klozetem na szelkach przy poopie :oops: Ja to już chyba wolę taka niepiekna i niezgrabna z moherem na Zlot pojechac :evil: :lol: Wojtecki , mimo wszystko dziękuję za dobre chęci :wink: Quote
dbsst Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][b]Dbsst nie wiem czy byloby nam do twarzy z klozetem na szelkach przy poopie :oops:[/b][/quote] hahahaha np pewnie ze nam byloby do twarzy zrobilybysmy furore ;) Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Dbsst nie wiem czy byloby nam do twarzy z klozetem na szelkach przy poopie :oops:[/b][/quote] hahahaha np pewnie ze nam byloby do twarzy zrobilybysmy furore ;)[/quote]siakoś tak jestem niezdecydowana :oops: :lol: Quote
dbsst Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Dbsst nie wiem czy byloby nam do twarzy z klozetem na szelkach przy poopie :oops:[/b][/quote] hahahaha np pewnie ze nam byloby do twarzy zrobilybysmy furore ;)[/quote]siakoś tak jestem niezdecydowana :oops: :lol:[/quote] no ale czemu bedzemy mialy wejscie smoka ;) Quote
Camara Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='"Wojtecki"'][quote name='Camara'][img]http://img306.imageshack.us/img306/1739/p1000638b7ug.jpg[/img] jaka piękna galeria zdrowych ząbków :shiny: i szczerych usmiechow :D Jakoś nikt tylko nie powiedział , że inteligencja im bije z oczu :bigcool: :wink: :lol:[/quote] :grins: przytoczę zdanie mojego kolegi wygłoszone tuż po oblaniu egzaminu PT przez jego przecudnej urody ON-kę: [i]Dla prawdziwych facetów tak naprawdę liczy się tylko uroda... inteligencja u kobiety to rzecz drugorzędna. Dobrze, że ona jest piękna i głupia a nie odwrotnie[/i] to ja już nie wiem, czego ci faceci tak naprawdę chcą ??? Quote
dbsst Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 buuuuuuuuuuuhahahahah dobre hihihiihi to sie nazywa meska szczerosc :D Quote
Poświata Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']Ano, dorwałam :P . I jak na złość przez jakiś czas nie było dostępu do dogomanii..... Aguś kochana, czy załatwiłaś sprawę książki bezpośrednio z Mokką, bo nic mi nie przypominałaś przed moim wyjazdem??? A trochę mi to spokoju nie daje.[/quote] to bardzo dobrze, że nie masz większych zmartwień :P i oby tak dalej :P nie wiem, kiedy znowu dorwiesz się do DG[size=1](słyszłam o jakiejś blokadzie czy cuś na kawiarenki w Zakopanem :wink: :lol: ) [/size] pewnie Ci sms puszczę :P dla Ciebie i całej Mniejszej Sforki :buzi:[/quote] I znowu sie objawiam :evil: . Zmartwień mam trochę więcej, a mianowicie pogoda!!!!!!!!!!!! Czy w Szczawnicy i okolicach tysz jest tak do doopy?????? [size=1]Żadnej blokady na kawiarenki nie ma, Wojtecki był tu zbyt krótko żeby coś namotać.[/size] Jeszcze ciut ponad tydzień i się zobaczymy :angel: :P . Czytając wywody Wojteckiego, aż się przeraziłam co będę jadać w domu po powrocie. Czyżby nowa dieta cud :o ??? Quote
Recommended Posts