adda Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Evelina']A no normalnie, wyjechalo z torow i pojechalo sobie na lake, przy predkosci 300 km/h. Byla jedna poszkodowana osoba, kobieta ze zwichnietym palcem :o [/quote] To gdzie ona tego palca wsadziła :o Quote
Wojtecki Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='Evelina']A no normalnie, wyjechalo z torow i pojechalo sobie na lake, przy predkosci 300 km/h. Byla jedna poszkodowana osoba, kobieta ze zwichnietym palcem :o [/quote] To gdzie ona tego palca wsadziła :o[/quote] Pewno dłubała w nosie :lol: Quote
adda Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Wojtecki']Pewno dłubała w nosie :lol:[/quote] No i brak kultury zemścił się :lol: Quote
Wojtecki Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No, a ja chciałem poinformować, że planuję od poniedziałku udać się na kolejny wyjazd szkoleniowy z Poświatą 8) Oczywiście, jeżeli nagle nie okaże się , że jednak nie mogę wziąć urlopu, bo znowu "się pali" we firmie... :evil: "V Spotkanie Miłośników Ogara" - to kilkudniowa impreza w formie warsztatów tropowców, gdzie będziemy dalej doskonalić umiejętności :roll: Poświaty. Spotkania będą się odbywać w okolicach Krosna (Zamek Kamieniec) Po zakończeniu tegoż szkolenia - już w sobotę 16-go lipca będziemy brać udział w :III Podkarpackim Konkursie pracy Posokowców i Tropowców w Tylawie :wink: Zobaczymy, z jakim teraz skutkiem..... :-? Quote
aga1215 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Wojtecki']No, a ja chciałem poinformować, że planuję od poniedziałku udać się na kolejny wyjazd szkoleniowy z Poświatą 8) Oczywiście, jeżeli nagle nie okaże się , że jednak nie mogę wziąć urlopu, bo znowu "się pali" we firmie... :evil: "V Spotkanie Miłośników Ogara" - to kilkudniowa impreza w formie warsztatów tropowców, gdzie będziemy dalej doskonalić umiejętności :roll: Poświaty. Spotkania będą się odbywać w okolicach Krosna (Zamek Kamieniec) Po zakończeniu tegoż szkolenia - już w sobotę 16-go lipca będziemy brać udział w :III Podkarpackim Konkursie pracy Posokowców i Tropowców w Tylawie :wink: Zobaczymy, z jakim teraz skutkiem..... :-?[/quote] ale Wam fajnie :roll: dzicza zagroda też tam jest? Quote
Wojtecki Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='aga1215']ale Wam fajnie :roll: dzicza zagroda też tam jest?[/quote] Mam nadzieję, że będzie fajnie - o ile wyjadę :-? Natomiast, nie wiem czy jest tam zagroda ? :oops: Sądzę, że tak, natomiast dla tropowców nie jest ona niezbędna :wink: Program, jaki przygotowali organizatorzy jest naprawdę bardzo bogaty. Aż szkoda byłoby to zaprzepaścić. W międzyczasie jeszcze planowane są mini-zawody obedience Tak więc - chyba będzie sympatiko :wink: Quote
aga1215 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='JustynaJK']super!czekamy na relacje po powrocie[/quote] i serwis fotograficzny koniecznie :multi: Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki']No, a ja chciałem poinformować, że planuję od poniedziałku udać się na kolejny wyjazd szkoleniowy z Poświatą 8) [/quote] A dlaczego ja myślałam, że Poświata pojechała z Poświatą? :roll: Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='JustynaJK']super!czekamy na relacje po powrocie[/quote] O`k :lol: Relacja będzię, chyba , że nas tam gdzieś wilcy zjedzą :wink: Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='JustynaJK']super!czekamy na relacje po powrocie[/quote] i serwis fotograficzny koniecznie :multi:[/quote] z serwisem fotograficznym, to nie wiem jak będzie, bo aparat ma Beata w Zakopanem - i tam produkcja idzie pełną parą :lol: Wezmę tradycyjny sprzęcior, ale za dużo fotek nie będzie pewno. No chyba ,że inni uczestnicy coś popstrykają i mi prześlą - to na pewno coś będzie dla udokumentowania pobytu :roll: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;) [color=white][size=1]plizzzzzz jeddzcie bo inaczej tylko my Szpila TZ i ja bedziemy reprezentowac wawe[/size][/color] Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda'] A dlaczego ja myślałam, że Poświata pojechała z Poświatą? :roll:[/quote] Nie wiem - aczkolwiek myślałaś jak najbardziej logicznie. :P Poświata-Poświata spędziła teraz upojny tydzień w zaprzyjaźnionej leśniczówce pod Warszawą :lol: Dzisiaj wieczorem przywiozłem ją do domu. :wink: Tak więc ma weekend w mieście - a w poniedziałek startujemy w trassę 8) Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;) [color=white][size=1]plizzzzzz jeddzcie bo inaczej tylko my Szpila TZ i ja bedziemy reprezentowac wawe[/size][/color][/quote] A kiedy i gdzie jest ten zlot ? :roll: Bo nawet się nie orientuję :oops: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;) [color=white][size=1]plizzzzzz jeddzcie bo inaczej tylko my Szpila TZ i ja bedziemy reprezentowac wawe[/size][/color][/quote] A kiedy i gdzie jest ten zlot ? :roll: Bo nawet się nie orientuję :oops:[/quote] no wiesz :-? juz Ci zapodaje linka tylko na niego wejde ;) Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=22830]tu jest systko a nawet wiecej ;)[/url] Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;) [color=white][size=1]plizzzzzz jeddzcie bo inaczej tylko my Szpila TZ i ja bedziemy reprezentowac wawe[/size][/color][/quote] A kiedy i gdzie jest ten zlot ? :roll: Bo nawet się nie orientuję :oops:[/quote] no wiesz :-? juz Ci zapodaje linka tylko na niego wejde ;)[/quote] Sorry, ale jak widzisz, to ja na dogo tak raczej gościnnie i z doskoku - jak mam chwilkę czasu, to może taki trochę niedoinformowany jezdem :fadein: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;) [color=white][size=1]plizzzzzz jeddzcie bo inaczej tylko my Szpila TZ i ja bedziemy reprezentowac wawe[/size][/color][/quote] A kiedy i gdzie jest ten zlot ? :roll: Bo nawet się nie orientuję :oops:[/quote] no wiesz :-? juz Ci zapodaje linka tylko na niego wejde ;)[/quote] Sorry, ale jak widzisz, to ja na dogo tak raczej gościnnie i z doskoku - jak mam chwilkę czasu, to może taki trochę niedoinformowany jezdem :fadein:[/quote] to teraz szybciorkiem bierz sie za czytanie pakujcie manatki i przyjezdzajcie z odsiecza :D Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;) [color=white][size=1]plizzzzzz jeddzcie bo inaczej tylko my Szpila TZ i ja bedziemy reprezentowac wawe[/size][/color][/quote] A kiedy i gdzie jest ten zlot ? :roll: Bo nawet się nie orientuję :oops:[/quote] no wiesz :-? juz Ci zapodaje linka tylko na niego wejde ;)[/quote] Sorry, ale jak widzisz, to ja na dogo tak raczej gościnnie i z doskoku - jak mam chwilkę czasu, to może taki trochę niedoinformowany jezdem :fadein:[/quote] to teraz szybciorkiem bierz sie za czytanie pakujcie manatki i przyjezdzajcie z odsiecza :D[/quote] Czytam, czytam :lol: Wszystko fajnie, tylko nie wiem jak mi się ułożą sprawy zawodowe w tym okresie :roll: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 wrrrrrrrrrrr a Poswiatka z Ferajna :D :angel: :angel: Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']wrrrrrrrrrrr a Poswiatka z Ferajna :D :angel: :angel:[/quote] Przywożę ich z wakacji 20-go lub 21-go sierpnia (sobota lub niedziela) czyli po prawie dwóch miesiącach pobytu poza domem 8) przez pierwsze kilka dni będą się musieli oswoić z warszawskim powietrzem :lol: ,potem to jest już czas na przygotowania do szkoły, prania ,porządki ,jakieś zakupy .... :roll: Szczerze mówiąc - jest to problematyczne - planować jeszcze jakiś kolejny wyjazd..., ale duchem na pewno z Wami będziemy :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 allllle to wpadnijcie na dwa dni ;) a zresta sierpien ma 31 dni wiec pranie i szykowanie zdazycie zrobic ;) Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']allllle to wpadnijcie na dwa dni ;) a zresta sierpien ma 31 dni wiec pranie i szykowanie zdazycie zrobic ;)[/quote] no to zobaczymy, czy się coś nie uda ? 8) ale potem przyjedziesz do nas i będziesz prasowała ciuchy przez kilka dni ? :wink: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']allllle to wpadnijcie na dwa dni ;) a zresta sierpien ma 31 dni wiec pranie i szykowanie zdazycie zrobic ;)[/quote] no to zobaczymy, czy się coś nie uda ? 8) ale potem przyjedziesz do nas i będziesz prasowała ciuchy przez kilka dni ? :wink:[/quote] spoko jak ciuchow jest na kilka dni prasowania i ja sie za to wezme to moze do grudnia skoncze czyli bedziecie miec wyprasowane ciuchy na swieta mi pasi :D Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']allllle to wpadnijcie na dwa dni ;) a zresta sierpien ma 31 dni wiec pranie i szykowanie zdazycie zrobic ;)[/quote] no to zobaczymy, czy się coś nie uda ? 8) ale potem przyjedziesz do nas i będziesz prasowała ciuchy przez kilka dni ? :wink:[/quote] spoko jak ciuchow jest na kilka dni prasowania i ja sie za to wezme to moze do grudnia skoncze czyli bedziecie miec wyprasowane ciuchy na swieta mi pasi :D[/quote] mi też pasi :angel: :lol: 8) Quote
Recommended Posts