Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Evelina']A no normalnie, wyjechalo z torow i pojechalo sobie na lake, przy predkosci 300 km/h.
Byla jedna poszkodowana osoba, kobieta ze zwichnietym palcem :o [/quote] To gdzie ona tego palca wsadziła :o

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='Evelina']A no normalnie, wyjechalo z torow i pojechalo sobie na lake, przy predkosci 300 km/h.
Byla jedna poszkodowana osoba, kobieta ze zwichnietym palcem :o [/quote] To gdzie ona tego palca wsadziła :o[/quote]

Pewno dłubała w nosie :lol:

Posted

No, a ja chciałem poinformować, że planuję od poniedziałku udać się na kolejny wyjazd szkoleniowy z Poświatą 8)
Oczywiście, jeżeli nagle nie okaże się , że jednak nie mogę wziąć urlopu, bo znowu "się pali" we firmie... :evil:

"V Spotkanie Miłośników Ogara" - to kilkudniowa impreza w formie warsztatów tropowców, gdzie będziemy dalej doskonalić umiejętności :roll: Poświaty.
Spotkania będą się odbywać w okolicach Krosna (Zamek Kamieniec)
Po zakończeniu tegoż szkolenia - już w sobotę 16-go lipca będziemy brać udział w :III Podkarpackim Konkursie pracy Posokowców i Tropowców
w Tylawie :wink:
Zobaczymy, z jakim teraz skutkiem..... :-?

Posted

[quote name='Wojtecki']No, a ja chciałem poinformować, że planuję od poniedziałku udać się na kolejny wyjazd szkoleniowy z Poświatą 8)
Oczywiście, jeżeli nagle nie okaże się , że jednak nie mogę wziąć urlopu, bo znowu "się pali" we firmie... :evil:

"V Spotkanie Miłośników Ogara" - to kilkudniowa impreza w formie warsztatów tropowców, gdzie będziemy dalej doskonalić umiejętności :roll: Poświaty.
Spotkania będą się odbywać w okolicach Krosna (Zamek Kamieniec)
Po zakończeniu tegoż szkolenia - już w sobotę 16-go lipca będziemy brać udział w :III Podkarpackim Konkursie pracy Posokowców i Tropowców
w Tylawie :wink:
Zobaczymy, z jakim teraz skutkiem..... :-?[/quote]
ale Wam fajnie :roll:
dzicza zagroda też tam jest?

Posted

[quote name='aga1215']ale Wam fajnie :roll:
dzicza zagroda też tam jest?[/quote]

Mam nadzieję, że będzie fajnie - o ile wyjadę :-?
Natomiast, nie wiem czy jest tam zagroda ? :oops:
Sądzę, że tak, natomiast dla tropowców nie jest ona niezbędna :wink:
Program, jaki przygotowali organizatorzy jest naprawdę bardzo bogaty.
Aż szkoda byłoby to zaprzepaścić.
W międzyczasie jeszcze planowane są mini-zawody obedience
Tak więc - chyba będzie sympatiko :wink:

Posted

[quote name='Wojtecki']No, a ja chciałem poinformować, że planuję od poniedziałku udać się na kolejny wyjazd szkoleniowy z Poświatą 8) [/quote] A dlaczego ja myślałam, że Poświata pojechała z Poświatą? :roll:

Posted

[quote name='JustynaJK']super!czekamy na relacje po powrocie[/quote]

O`k :lol:
Relacja będzię, chyba , że nas tam gdzieś wilcy zjedzą :wink:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='JustynaJK']super!czekamy na relacje po powrocie[/quote]
i serwis fotograficzny koniecznie :multi:[/quote]

z serwisem fotograficznym, to nie wiem jak będzie, bo aparat ma Beata w Zakopanem - i tam produkcja idzie pełną parą :lol:
Wezmę tradycyjny sprzęcior, ale za dużo fotek nie będzie pewno.
No chyba ,że inni uczestnicy coś popstrykają i mi prześlą - to na pewno coś będzie dla udokumentowania pobytu :roll:

Posted

slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;)

[color=white][size=1]plizzzzzz jeddzcie bo inaczej tylko my Szpila TZ i ja bedziemy reprezentowac wawe[/size][/color]

Posted

[quote name='adda'] A dlaczego ja myślałam, że Poświata pojechała z Poświatą? :roll:[/quote]

Nie wiem - aczkolwiek myślałaś jak najbardziej logicznie.
:P

Poświata-Poświata spędziła teraz upojny tydzień w zaprzyjaźnionej leśniczówce pod Warszawą :lol:

Dzisiaj wieczorem przywiozłem ją do domu. :wink:

Tak więc ma weekend w mieście - a w poniedziałek startujemy w trassę 8)

Posted

[quote name='dbsst']slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;)

[color=white][size=1]plizzzzzz jeddzcie bo inaczej tylko my Szpila TZ i ja bedziemy reprezentowac wawe[/size][/color][/quote]

A kiedy i gdzie jest ten zlot ? :roll:
Bo nawet się nie orientuję :oops:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;)

[color=white][size=1]plizzzzzz jeddzcie bo inaczej tylko my Szpila TZ i ja bedziemy reprezentowac wawe[/size][/color][/quote]

Bo nawet się nie orientuję :oops:[/quote]

no wiesz :-?

juz Ci zapodaje linka tylko na niego wejde ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;)

juz Ci zapodaje linka tylko na niego wejde ;)[/quote]

Sorry, ale jak widzisz, to ja na dogo tak raczej gościnnie i z doskoku - jak mam chwilkę czasu, to może taki trochę niedoinformowany jezdem :fadein:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;)

Sorry, ale jak widzisz, to ja na dogo tak raczej gościnnie i z doskoku - jak mam chwilkę czasu, to może taki trochę niedoinformowany jezdem :fadein:[/quote]

to teraz szybciorkiem bierz sie za czytanie pakujcie manatki i przyjezdzajcie z odsiecza :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']slyszalam ze jedziecie na zlot DGM :roll: :D ;)

Sorry, ale jak widzisz, to ja na dogo tak raczej gościnnie i z doskoku - jak mam chwilkę czasu, to może taki trochę niedoinformowany jezdem :fadein:[/quote]

to teraz szybciorkiem bierz sie za czytanie pakujcie manatki i przyjezdzajcie z odsiecza :D[/quote]

Czytam, czytam :lol:
Wszystko fajnie, tylko nie wiem jak mi się ułożą sprawy zawodowe w tym okresie :roll:

Posted

[quote name='dbsst']wrrrrrrrrrrr

a Poswiatka z Ferajna :D :angel: :angel:[/quote]

Przywożę ich z wakacji 20-go lub 21-go sierpnia (sobota lub niedziela)
czyli po prawie dwóch miesiącach pobytu poza domem 8)
przez pierwsze kilka dni będą się musieli oswoić z warszawskim powietrzem :lol: ,potem to jest już czas na przygotowania do szkoły, prania ,porządki ,jakieś zakupy .... :roll:

Szczerze mówiąc - jest to problematyczne - planować jeszcze jakiś kolejny wyjazd..., ale duchem na pewno z Wami będziemy :lol:

Posted

[quote name='dbsst']allllle to wpadnijcie na dwa dni ;)

a zresta sierpien ma 31 dni wiec pranie i szykowanie zdazycie zrobic ;)[/quote]

no to zobaczymy, czy się coś nie uda ? 8)
ale potem przyjedziesz do nas i będziesz prasowała ciuchy przez kilka dni ? :wink:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']allllle to wpadnijcie na dwa dni ;)

ale potem przyjedziesz do nas i będziesz prasowała ciuchy przez kilka dni ? :wink:[/quote]

spoko jak ciuchow jest na kilka dni prasowania i ja sie za to wezme to moze do grudnia skoncze czyli bedziecie miec wyprasowane ciuchy na swieta

mi pasi :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']allllle to wpadnijcie na dwa dni ;)

ale potem przyjedziesz do nas i będziesz prasowała ciuchy przez kilka dni ? :wink:[/quote]

spoko jak ciuchow jest na kilka dni prasowania i ja sie za to wezme to moze do grudnia skoncze czyli bedziecie miec wyprasowane ciuchy na swieta

mi pasi :D[/quote]

mi też pasi :angel: :lol: 8)