aga1215 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Poświata']Zięciulek fajny był[/quote] mała poprawka - [size=7]zięciulek fajny [u]JEST[/u] [/size] :P :angel: :angel: :angel: [img]http://mitglied.lycos.de/jogolekgify/assets/images/auta__31_.gif[/img] [size=1]znam takiego, co do pracy do W-wy dojeżdża, prawie sąsiad zięciulka :lol: [/size] Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']Zięciulek fajny był[/quote] mała poprawka - [size=7]zięciulek fajny [u]JEST[/u] [/size] :P :angel: :angel: :angel: [img]http://mitglied.lycos.de/jogolekgify/assets/images/auta__31_.gif[/img] [size=1]znam takiego, co do pracy do W-wy dojeżdża, prawie sąsiad zięciulka :lol: [/size][/quote] No to chyba jednak warto na wycieczkę matrymonialną się wybrać 8) Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [size=6]Zięciulek fajny JEST, ale nie jest już moim zięciulkiem :( .[/size] Jasne że warto, ale to zależy od Kochanego Pańcia Poświaty :roll: . A teraz doniesienia "z frontu". Szkolenie trwało od ranka do 15:00. Cały czas w deszczu o natężeniu różnym. Po śladzie Poświata szła tak sobie (pierwszy raz w deszczu :roll: ), odłożenie wykonała perfekcyjnie, posłuszeństwo na medal :P :D :P . W zagrodzie dzika wytropiła natychmiast, ale trzymała się w bezpiecznej odległości i go nie oszczekiwała. Generalnie chyba nie odnalazła się jeszcze po wczorajszej podróży i w nowych warunkach. Tyle psów (nawet w jednym domku i odpocząć nie można), tyle zapachów, tyle wrażeń. Zobaczymy jak będzie jutro :P . Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Chciał, nie chciał, ale jeśli mamy myśleć o zrobieniu Intera, [b]podkreślam myśleć[/b], od czegoś trzeba zacząć. A dyplom użytkowości jest w naszej rasie wymagany :roll:. Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 A w mojej nie jest wymagany :( i w ogóle nie ma klasy użytków :( A szkoda :roll: Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 A co, chciałabyś w deszczu po lesie pobiegać :o :lol: ??? Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Hahahaha, w deszczu po lesie to nie, nie lubię wilgoci i nie lubię robactwa :roll: Ale siakieś przyjemne szkolonko, czemu nie 8) Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 To pomyśl o jakimś, kto wie jakie talenta Twoje leonki mają. Może na psa ratownika, albo coś w tym stylu :P . Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Lenka już dwa szkolonka przeszła i wykryto u niej talent do pracy węchowej 8) Ale jakoś nie chce mi się kontynuować :roll: Lenistwo czy co :-? Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Lenistwo? Ależ skąd, już prędzej to CO! Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 A czy Ty przypadkiem nie w niedziele się urodziłaś??? [size=1]Bo ja TAK :lol: [/size] Quote
tajdzi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 i do szkoły pod gorkę? [size=1]bo mój tata miał, a skończył 2 uczelnie [/size];) :grins: Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [size=1]A nie... byłam czerwonopaskowa[/size] :oops: Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [quote name='adda'][size=1]W niedzielę[/size] :oops:[/quote] :shocked!: NAPRAWDĘ [img]http://manu.dogomania.pl/emot/Brawo.gif[/img]. To ja już o nic nie pytam i niczemu się nie dziwię :P . Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [size=1]Ło matko, aż tak to moje lenistwo widać???[/size] :o Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [quote name='adda'][size=1]Ło matko, aż tak to moje lenistwo widać???[/size] :o[/quote] Nie no coś Ty [img]http://manu.dogomania.pl/emot/nie_patrze.gif[/img], ale patrz zgadłam. To te wspólne fale.... Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Poświata'] To te wspólne fale....[/quote] Chyba tak :D Quote
aga1215 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Poświata'][size=6]Zięciulek fajny JEST, ale nie jest już moim zięciulkiem :( .[/size] Jasne że warto, ale to zależy od Kochanego Pańcia Poświaty :roll: . [/quote] a co, zięciulek sie obraził :o :o :o [size=1]nic nie słyszłam :o [/size] [quote name='Poswiata']A teraz doniesienia "z frontu". Szkolenie trwało od ranka do 15:00. Cały czas w deszczu o natężeniu różnym.[/quote] dzielny Pańcio :klacz: [quote name='Poświata']Po śladzie Poświata szła tak sobie (pierwszy raz w deszczu :roll: ), odłożenie wykonała perfekcyjnie, posłuszeństwo na medal :P :D :P . W zagrodzie dzika wytropiła natychmiast, ale trzymała się w bezpiecznej odległości i go nie oszczekiwała. Generalnie chyba nie odnalazła się jeszcze po wczorajszej podróży i w nowych warunkach. Tyle psów (nawet w jednym domku i odpocząć nie można), tyle zapachów, tyle wrażeń. Zobaczymy jak będzie jutro :P .[/quote] wiesz Beata, że oczekujemy codziennych sprawozdań, plizzzzz... :P [size=1]może ja w wakacje tysz pomyślę o jakimś szkoleniu :niewiem: [/size] Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Sprawozdania będą, jeśli Pańcio będzie regularnie dzwonił i je zdawał. Następny odcinek jutro, pewnie wieczorem :P . Quote
asher Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 No no, gratulujemy Poświacie tego dzikiego szkolenia :wink: A co to jest "odłożenie"? Bo domyślam się, że nie chodzi o przesunięcie dzika kawałek dalej :wink: [size=1]I uprzejmie donosze, że ja się urodziłam w piątek, a większego lenia niż ja sama nie znam :oops: Widać od samego poczatku nastawiłam się na weekendowy wypoczynek i tak mi juz zostało[/size] 8) Quote
Poświata Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 [quote name='asher']No no, gratulujemy Poświacie tego dzikiego szkolenia :wink: A co to jest "odłożenie"? Bo domyślam się, że nie chodzi o przesunięcie dzika kawałek dalej :wink: [/quote] Odłożenie polega na tym, że wydajesz psu polecenie "siad" lub "waruj" (dwa warianty), każesz zostać w środku dzikiego lasu :evil: ,odchodzisz i znikasz psu z oczu. A facet - gajowy Marucha - stojąc sobie niedaleko, ale też tak żeby pies go nie widział, wali z dubeltówki. Pies ma się nie przestraszyć, nie zmienić pozycji i czekac spokojnie na właściciela, który po jakimś czasie do niego wraca. To tak z grubsza :P . Z gratulacjami to proponuję wstrzymać sie do soboty, jak już będzie po konkursie. Narazie przez 4 dni odbywa się szkolenie. Może z dyplomem wrócą i naprawdę będzie czego gratulować? [quote name='asher'][size=1]I uprzejmie donosze, że ja się urodziłam w piątek, a większego lenia niż ja sama nie znam :oops: Widać od samego poczatku nastawiłam się na weekendowy wypoczynek i tak mi juz zostało[/size] 8)[/quote] [size=1]Łomatko :o , co Ty powiesz??? Moja Gabi urodziła się w piątek! To mam sie psychicznie nastawić, czy pędzić do roboty od małego???[/size] Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='asher'][size=1]I uprzejmie donosze, że ja się urodziłam w piątek, a większego lenia niż ja sama nie znam :oops: Widać od samego poczatku nastawiłam się na weekendowy wypoczynek i tak mi juz zostało[/size] 8)[/quote] [size=1]Łomatko :o , co Ty powiesz??? Moja Gabi urodziła się w piątek! To mam sie psychicznie nastawić, czy pędzić do roboty od małego???[/size][/quote] [size=1]Nie ma sensu. Nie pomoże, a tylko dziecko niepotrzebnie zestresujesz[/size] :roll: Quote
Recommended Posts