dbsst Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 jaka piekna wygladajaca Poświatka :D a zdjecia do Makro raz ;) :lol: 8) Quote
adda Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Poświata']:o Po co???[/quote] A co? Se nie można? Na wystawie byłam :lol: Quote
Poświata Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 [quote name='adda']Na wystawie byłam :lol:[/quote] Aha. Jako wystawca czy widz? C.d. dzisiejszej wycieczki :P : [img]http://img208.echo.cx/img208/8815/ogr30ro.jpg[/img] [img]http://img147.echo.cx/img147/3532/ogr29np.jpg[/img] [img]http://img145.echo.cx/img145/3641/ogr4rd.jpg[/img] [img]http://img146.echo.cx/img146/337/ogr16aa.jpg[/img] Quote
Katerinas Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Poświata'] [img]http://img189.echo.cx/img189/127/052552nc.jpg[/img] [/quote] Ale fajowe zdjęcie :D [quote name='Poświata']ps. byliśmy dzisiaj w Kampinosie :D [/quote] To trza było do nas zajrzeć :D Quote
Poświata Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 [quote name='Katerinas'] [quote name='Poświata']ps. byliśmy dzisiaj w Kampinosie :D [/quote] To trza było do nas zajrzeć :D[/quote] Ale my byliśmy od strony Dziekanowa, a to chyba z innej strony? Ale następnym razem z przyjemnością skorzystam :P , tym bardziej że mąż przemyśliwa z Warszawki wynieść się gdzieś pod. Pozazdrościł [b]Addzie[/b] że natura jej prosto do chałupy zagląda :D :wink: Quote
adda Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Poświata']Ale my byliśmy od strony Dziekanowa, a to chyba z innej strony?[/quote] Wiesz Katerinas, Oni wolą na okrągło jeździć :evilbat: [quote]Pozazdrościł [b]Addzie[/b] że natura jej prosto do chałupy zagląda :D :wink:[/quote] :evil: A podrzucić Wam trochę jaszczurek? Chcecie na sztuki czy na kilogramy? A może na kopy, albo inne mendle (czy mendele? :-? ) Quote
Poświata Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Ale my byliśmy od strony Dziekanowa, a to chyba z innej strony?[/quote] Wiesz Katerinas, Oni wolą na okrągło jeździć :evilbat: [/quote] Wolą, nie wolą ale od tamtej strony znamy tereny. Ale jak u Was jest gdzie połazić z psem spuszczonym, to chętnie przeniesiemy się w Wasze strony. [quote name='adda'][quote name='Poświata']Pozazdrościł [b]Addzie[/b] że natura jej prosto do chałupy zagląda :D :wink:[/quote] :evil: A podrzucić Wam trochę jaszczurek? Chcecie na sztuki czy na kilogramy? A może na kopy, albo inne mendle (czy mendele? :-? )[/quote] Jeśli o mnie chodzi to poproszę na mendele :P Quote
adda Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Poświata']Wolą, nie wolą ale od tamtej strony znamy tereny.[/quote] Ło matko, las jest las, a nawet puszcza :D [quote]Ale jak u Was jest gdzie połazić z psem spuszczonym, to chętnie przeniesiemy się w Wasze strony.[/quote] A... to pytaj Katerinas :roll: [quote]Jeśli o mnie chodzi to poproszę na mendele :P[/quote] Sie Wojtecki niech wypowie :lol: Quote
Katerinas Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Poświata']Ale następnym razem z przyjemnością skorzystam :P ,[/quote] No ja myślę :P [quote name='Poświata'] tym bardziej że mąż przemyśliwa z Warszawki wynieść się gdzieś pod. Pozazdrościł [b]Addzie[/b] że natura jej prosto do chałupy zagląda :D :wink:[/quote] hehehe... Niech nie przemyśliwa tylko działac, działać :D Quote
Katerinas Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Wolą, nie wolą ale od tamtej strony znamy tereny.[/quote] Ło matko, las jest las, a nawet puszcza :D [quote]Ale jak u Was jest gdzie połazić z psem spuszczonym, to chętnie przeniesiemy się w Wasze strony.[/quote] A... to pytaj Katerinas :roll: [/quote] A co... ja wyrocznia jakaś :wink: Wiem jedno - do puszczy z psem luzem nie można. Są gustowne znaczki. :roll: Ale ja się tam znaczkami nigdy nie przejmowałam. Zresztą nie tylko ja :wink: Spotykani na szlaku ludzie też nidgy nie mieli upiętych psów :D Quote
Wojtecki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Wolą, nie wolą ale od tamtej strony znamy tereny.[/quote] Ło matko, las jest las, a nawet puszcza :D [quote]Ale jak u Was jest gdzie połazić z psem spuszczonym, to chętnie przeniesiemy się w Wasze strony.[/quote] A... to pytaj Katerinas :roll: [quote]Jeśli o mnie chodzi to poproszę na mendele :P[/quote] Sie Wojtecki niech wypowie :lol:[/quote] Uwaga ! Sie Wojtecki wypowiada : a propos jaszczurków i innych ziabów na mendele :lol: : wchodzę w temat - ale najpierw otworzyć muszę jakąś nieprzyzwoicie drogą knajpę a la chińsko-koreańską :D Nie mam lokalu, ale coś znajdę :wink: Ogłaszam w takim razie casting na różne stanowiska 8) Quote
adda Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Wojtecki']Uwaga ! Sie Wojtecki wypowiada : a propos jaszczurków i innych ziabów na mendele :lol: : wchodzę w temat - ale najpierw otworzyć muszę jakąś nieprzyzwoicie drogą knajpę a la chińsko-koreańską :D Nie mam lokalu, ale coś znajdę :wink: [/quote] :lol: [quote]Ogłaszam w takim razie casting na różne stanowiska 8)[/quote] No, z racji zamieszkania nadawałabym się na zaopatrzeniowca, ale to taka sobie funkcja... :roll: Mogę być dyrektorem? To na miarę moich ambicji :lol: Quote
Wojtecki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wojtecki']Uwaga ! Sie Wojtecki wypowiada : a propos jaszczurków i innych ziabów na mendele :lol: : wchodzę w temat - ale najpierw otworzyć muszę jakąś nieprzyzwoicie drogą knajpę a la chińsko-koreańską :D Nie mam lokalu, ale coś znajdę :wink: [/quote] :lol: [quote]Ogłaszam w takim razie casting na różne stanowiska 8)[/quote] No, z racji zamieszkania nadawałabym się na zaopatrzeniowca, ale to taka sobie funkcja... :roll: Mogę być dyrektorem? To na miarę moich ambicji :lol:[/quote] O`k :lol: Będziesz moją prawą ręką :wink: O kwalifikację teraz nie pytam - to już sobie wyjaśnimy podczas wyjazdu integracyjno-kwalifikacyjnego ,który - jak widzę - muszę niebawem zaplanować .. :popcorn: Ale chyba musimy jeszcze poszukać kogoś,kto będzie do czarnej roboty ?? :lol: Quote
adda Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Wojtecki']O`k :lol: Będziesz moją prawą ręką :wink: [/quote] :klacz: :klacz: :klacz: [quote]Ale chyba musimy jeszcze poszukać kogoś,kto będzie do czarnej roboty ?? :lol:[/quote] No przecie nie my - [b]derekcja[/b] będziem od czarnej roboty :roll: Najmiem kogoś :D Quote
Wojtecki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wojtecki']O`k :lol: Będziesz moją prawą ręką :wink: [/quote] :klacz: :klacz: :klacz: [quote]Ale chyba musimy jeszcze poszukać kogoś,kto będzie do czarnej roboty ?? :lol:[/quote] No przecie nie my - [b]derekcja[/b] będziem od czarnej roboty :roll: Najmiem kogoś :D[/quote] Toć przeca wiem :lol: Przydałby się ktoś jako Ochmistrz :lol: No i nie można zapomnieć o salonie odnowy relaksacyjno-biologicznej dla odreagowania stresu naszych Szanownych Klientów ,jak zapłacą rachunek w naszej restauracji 8) Quote
adda Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Wojtecki']Toć przeca wiem :lol: [/quote] Myślisz, że my będziemy musieli myśleć, czy najmiem kogoś do myślenia? :lol: [quote]No i nie można zapomnieć o salonie odnowy relaksacyjno-biologicznej dla odreagowania stresu naszych Szanownych Klientów ,jak zapłacą rachunek w naszej restauracji 8)[/quote] E tam, erką będą odjeżdżać, trza się tylko z pogotowiem dogadać :lol: Quote
Wojtecki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wojtecki']Toć przeca wiem :lol: [/quote] Myślisz, że my będziemy musieli myśleć, czy najmiem kogoś do myślenia? :lol: [quote]No i nie można zapomnieć o salonie odnowy relaksacyjno-biologicznej dla odreagowania stresu naszych Szanownych Klientów ,jak zapłacą rachunek w naszej restauracji 8)[/quote] E tam, erką będą odjeżdżać, trza się tylko z pogotowiem dogadać :lol:[/quote] Łooo , nie ! Myśleć to my se same bedziem... Co my to jakiej sroce spode ogona wypadli , czy co ? :lol: A co do erki - to niezły pomysł, byleby nie była z miasta Ł... 8) bo jednak Klienci powinni wracać ... :wink: Quote
Wojtecki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 A tak w ogóle - wracając do tematu (mniej więcej..) : :lol: Fotki w chustach Dogomaniackich :D [img]http://img98.echo.cx/img98/9923/11430zc.jpg[/img] a tu jest przyjaciółka Poświaty :Bafisia (Ładna Panna) :wink: [img]http://img211.echo.cx/img211/9133/11508le.jpg[/img] Quote
Poświata Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 No i mówiłam, że muszę Wojteckiego nauczyć fotki obrabiać i wstawiać. Szkolenie przeszedł :D , zdał z wynikiem pozytywnym :D , i teraz się nie opędzicie od niego :D . Uprzedzam też że fotek w albumie domowym mamy duuuuuuuuuuuuuuuuużo, a nawet więcej :evilbat: Quote
Sabina1 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Cudnie po prostu! Wróciłam, a tu mordka moja śliczniuchna przypomniana i takie wspaniałe plany. Czy przewidziane są etaty dla ochroniarzy damskich? ( Beatko Ty mnie widziałaś, czy ja mogłabym być ochroniarzem na Waszym rancho kampinoskim), albo przed restauracją,. Proszę wstaw się za mną u Dyr. Wojteckiego, chociaż na 1/2 etatu. Mam kwalifikacje ( bary), mieszkam przy puszczy ........ Quote
adda Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='Wojtecki']Co my to jakiej sroce spode ogona wypadli , czy co ? :lol: [/quote] Co racja to racja, ani sroce, ani jaszczurce nie wypadlim spod ogona 8) [quote]bo jednak Klienci powinni wracać ... :wink:[/quote] No pewnie, że powinni :roll: Quote
adda Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='sabina1'] Mam kwalifikacje ( [b]bary[/b]), mieszkam przy puszczy ........[/quote] Ale my restaurację otwieramy, nie bar :o :lol: Quote
Recommended Posts