Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To wobec tego ja też, jak Asiaczek, dziękuję :
Beatce za zaproszenie w to śliczne miejsce, serdeczność i chęć nakarmienia mnie za wszelką cenę pysznościami paxhnącymi niebiańsko,
P. Wojtkowi za odprowadzenie na stację, bo rzeczywiście w ciemnościach nijak by mi było w nieznanym miejscu,
Gabryni za pokazanie króliczków i mnóstwo o nich informacji, za , ciepły, śliczny uśmiech,
Całej rodzinie za ogromną gościnność,
Wszyskim gościom za przemiłą atmosferę.
Wiecie co ? Wspominając to spotkanie, stwierdziłam, że ja też, z powodów wymienionych wyżej, najadłam się do syta :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też bardzo, bardzo dziękuję za wspaniały wieczór. Miło był Was wszystkich poznać. Mam nadzieję, że jeszcze się nie raz spotkamy (nie tylko w Podkowie ;) ) :lol: :lol: :lol:

Posted

:oops: Fotek nie ma :niewiem:. Ja na początku biegałam między kuchnią a stołem, potem jak już zasiadłam to po to żeby pogadać, a o fotach kompletnie zapomniałam :shake: . Zdjęcia robiła Pika, ale było już ciemnawo i nie wyszły, Czoko też cos robiła, ale jej aparat się zbuntował i nie wiele wyszło. Widocznie siła wyższa zadziałała.
Baskomaniak sie śmiał, ze następne spotkanie za pomocą kamery i komputera będziemy emitować na żywo :cool3: :evil_lol: , i kto wie ....

Tofka jest przed trymowaniem, chyba się muszę za nią zabrać... :roll: :hmmmm:. Z drugiej strony dużo przebywa na dworzu, a pogoda jest nienajlepsza, więc niech jej będzie cieplej. Kiedyś kerny jako psy użytkowe nie były wyskubywane, kolejny wymysł estetyczny na wystawy.... A my na wystawy się nie wybieramy, więc nie muszę jej wyskubywać co chwila...

Toffi jest po m. SANTA Aspekt i o. NIKOS vom Smaragd.

Posted

[quote name='Poświata']:oops: Fotek nie ma :niewiem:. Czoko też cos robiła, ale jej aparat się zbuntował i nie wiele wyszło.
Toffi jest po m. SANTA Aspekt i o. NIKOS vom Smaragd.[/quote]

Zgadza się kilka słabiutkich technicznie zdjęć wkleiłam do naszej galerii żebym miała też swoja osobistą pamiątkę po uroczym spotkaniu.
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam Ewa

Posted

Poświata, wogóle nie będziecie Toffi pokazywać na wystawach, czy czasem jednak tak? :) Mam nadzieję, że kiedyś zobaczę małą na żywo. :loveu:

Posted

No własnie, dopiero po wszystkim uświadomiłam sobie, że nikt zdjęć nie robił :crazyeye: :lol:

A Tofcia jest naprawdę świetna :loveu: Ja oczywiście nie byłabym soba, gdybym z nią tak po cichutu nie poćwiczyła :oops: Komendy wykonuje jak burza! :loveu:

Posted

[quote name='Kati']Poświata, wogóle nie będziecie Toffi pokazywać na wystawach, czy czasem jednak tak? :) Mam nadzieję, że kiedyś zobaczę małą na żywo. :loveu:[/quote]Narazie trochę nam się w życiu miele, nie wiem czy znowu coś mi się nie zmieni :shake: ([SIZE=1]ale cicho sza, żeby nie zapeszyć[/SIZE]). Jak widać nie jesteśmy prawdziwymi hodowcami, tylko miłośnikami :loveu: . Na wystawy trzeba mieć czas, pieniądze i zacięcie, a z tym u nas ostatnio krucho... Pożyjemy zobaczymy... A na żywo zawsze Tofcię możesz zobaczyć... U NAS, serdecznie zapraszam jak tylko będziesz gdzieś w pobliżu...

[quote name='asher']No własnie, dopiero po wszystkim uświadomiłam sobie, że nikt zdjęć nie robił :crazyeye: :lol:

[B]A Tofcia jest naprawdę świetna[/B] :loveu: Ja oczywiście nie byłabym soba, gdybym z nią tak po cichutu nie poćwiczyła :oops: [B]Komendy wykonuje jak burza![/B] :loveu:[/quote]Naprawdę :-o , czemu nic nie powiedziałaś :mad: .
No to czas wybrać się do szkoły :hmmmm:.

Posted

[quote name='Poświata'] ([SIZE=1]ale cicho sza, żeby nie zapeszyć[/SIZE]). .[/quote]
O Boże, Boże, co się jeszcze może zmienić? Nie chcę zapeszyć, ale taka jestem ciekawa.......Może chcecie wyemigrować :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Sabina1']O Boże, Boże, co się jeszcze może zmienić? Nie chcę zapeszyć, ale taka jestem ciekawa.......Może chcecie wyemigrować :mad: :mad: :mad:[/quote]
:shake: :shake: :shake:

Posted

Poświata, doskonale cię rozumie. Dziękuję za zaproszenie, może kiedyś uda nam sie spotkać, jak już będę miała koleżankę dla Toffi (a to już całkiem niedługo).

Posted

[quote name='Sabina1']:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:[/quote]Nie złość się, bo złość piękności szkodzi :eviltong: , [FONT=Garamond][SIZE=1]eeeee to przyziemnie związane z pracą....[/SIZE][/FONT]

[quote name='Kati']Poświata, doskonale cię rozumie. Dziękuję za zaproszenie, może kiedyś uda nam sie spotkać, [B]jak już będę miała koleżankę dla Toffi[/B] (a to już całkiem niedługo).[/quote]No fajnie, już się cieszę na nowego diabełka tasmańskiego :multi: , a zdradzisz po cichutku z jakiej hodowli (ciiiiii)

Posted

sama nie wiem, czy moge zdradzić :lol: U mnie w galerii na razie cisza (przed burzą :evil_lol: ). Powiem tylko tyle, że nasze suczki będą spokrewnione :loveu:

Posted

sama nie wiem, czy moge zdradzić :lol: U mnie w galerii na razie cisza (przed burzą :evil_lol: ). Powiem tylko tyle, że nasze suczki będą spokrewnione :loveu: Będziemy do Toffi mówić CIOCIU. :lol:

Posted

[quote name='Kati']sama nie wiem, czy moge zdradzić :lol: U mnie w galerii na razie cisza (przed burzą :evil_lol: ). Powiem tylko tyle, że nasze suczki będą spokrewnione :loveu: Będziemy do Toffi mówić CIOCIU. :lol:[/quote]Gadaj mi tu po ludzku :mad: , na PW proszę :cool3: .

Posted

[quote name='Kati']przymuszona sie wygadałam :roll: ale już więcej nic nie powiem, przynajmniej na razie.[/quote]iiiiiiiiii tam tak znowu Cię nie przymuszałam :lmaa: :x :comp26: :eviltong: , ale tak czy siak się cieszę i już :multi: .

Posted

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/315A.gif[/IMG]Halluuuuuuuuuu!!!!!! Podkówko Leśna [IMG]http://yelims5.free.fr/Temps/Temps13.gif[/IMG][IMG]http://yelims1.free.fr/Bisous/Bisous04.gif[/IMG]

Posted

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/315A.gif[/IMG]halo, halo, to Podkowa, tu Podkowa......
dzieci rozpoczęły rok szkolny, ja rozpoczęłam remont piwnicy, który zapoczątkował jakąś totalną katastrofę - robotę kompletnie nie planowaną i nie mam czasu :shake: , na nic nie maaaaaam czasu...
buziaki, pa, pa, pa.....

Posted

[quote name='Asiaczek']Remontuj tę piwnicę, my poczekamy, ale niezbyt długo...
A piwniczka się przyda...
Pzdr.[/quote]

[quote name='Sabina1']Może poprosimy Beatę, żeby tę wyremontowaną piwnicę przeznaczyła na Klub Dogomaniaczek?[/quote]

[quote name='Asiaczek']... i to będzie nasz Klub, co...?:lol:
Beatko, co Ty na to?
pzdr.[/quote]
A ja na to jak na lato :multi: :multi: :multi: , nawet tabliczkę wyrychtuję "KLUB DOGOMANIACZEK".
Dwa pomieszczenia już są wymalowane, w jednym stoi regał i duże wyro, do którego w weekend zniesiemy materac. W drugim narazie stoi tylko lodówka i da się w nim cos poustawiać. Teraz w planach było malowanie reszty pomieszczeń i korytarza, potem upiększanie itp. Najgorzej że jak dzis robotnik mi ruszył ściany w piwnicznej garderobie, to wylazła taka wilgoć, że nawet fundament jest mokrusieńki :smhair2: :lookarou: :bigcry: . Robota niepalnowana i na dodatek poważna :mad: , następny wydatek, wrrrrrrrrrrrrrr :angryy: , komu to się chciało tego domu :mad: :mad: :mad: .