Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Jestem, żyję jako tako.... :oops: .
Powiem tak, trochę zwaliło mi się na głowę różnych spraw, czasu na siedzenie przy komputerze zwyczajnie brak, a poza tym tak się odzwyczaiłam, że nawet nie mam odruchu odpalania kompa jeśli nie potrzebuje z niego nic konkretnego. Od dogo też się odzwyczaiłam, wypadłam z obiegu, mam potworne zaległości i nie mam kiedy tego ponadrabiać :roll: .
Mała czuje się dobrze, rośnie - jest już dwa większa i dwa razy tyle waży co na początku u nas, rozrabia i wogóle jest strasznie fajna. Reszta stworów też ma się dobrze...... i tyle.
Pozdrawiam Was gorąco i miło wiedzieć, że jest garstka która pamięta... BUZIAKI !!!!

Posted

Beatka
Ja cały czas Cie wypatruję na wystawach...
Wiesz, że Lonia wygrała ich już 8???? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
No kiedy Cie zobacze??? noooo???? :cool3:

Posted

[quote name='tajdzi']Beatka
Ja cały czas Cie wypatruję na wystawach...
Wiesz, że Lonia wygrała ich już 8???? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[B]No kiedy Cie zobacze??? noooo????[/B] :cool3:[/quote]No chyba nieprędko :hmmmm: :oops: , nie mogę i nie chcę oglądać innych maine coonów :shake: , nawet oglądanie fotek na forum Miaukunowo jest bolesne, niestety cały czas jeszcze :-( . A na własnego miaukunka nie moge sobie pozwolić ze względu na astmę Konrada, która objawiła się rok temu i cały czas się nasila.... Jak będzie go atakowała z taką częstotliwością i nasileniem, to nie wiem czy nie będę zmuszona stanąć przed trudną decyzją...

Posted

Beatko jak fajnie że się pojawiłaś choć na chwilkę :multi:
nie martw sie - ja też całkiem wypadłam z obiegu i mało kto o mnei pamięta. No ale taka kolej rzeczy.... forumowe zycie toczy sie nieustannie i nie ma zmiłuj dla tych, którzy wpadaja od czasu do czasu.

[SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]idziesz do Kasi Tenusiowej na ślub w sobotę?[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Gosiek']Beatko jak fajnie że się pojawiłaś choć na chwilkę :multi:
nie martw sie - ja też całkiem wypadłam z obiegu i mało kto o mnei pamięta. [B]No ale taka kolej rzeczy.... forumowe zycie toczy sie nieustannie i nie ma zmiłuj dla tych, którzy wpadaja od czasu do czasu.[/B]

[SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]idziesz do Kasi Tenusiowej na ślub w sobotę?[/COLOR][/SIZE][/quote]Dobrze powiedziane, ale ja się nie martwię, bo wbrew obiegowej opinii bez dogo da się żyć :roll: :diabloti: .
[COLOR=lemonchiffon]N[/COLOR][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon][COLOR=lemonchiffon]a ślub[/COLOR] niestety nie pójdę :shake: , bo Gabi w niedzielę ma Komunię, a ja w związku z tym mam nieco urwania głowy i roboty :roll: .[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Poświata']Dobrze powiedziane, ale ja się nie martwię, bo wbrew obiegowej opinii bez dogo da się żyć :roll: :diabloti: .
[COLOR=lemonchiffon]N[/COLOR][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon][COLOR=lemonchiffon]a ślub[/COLOR] niestety nie pójdę :shake: , bo Gabi w niedzielę ma Komunię, a ja w związku z tym mam nieco urwania głowy i roboty :roll: .[/COLOR][/SIZE][/quote]tak - da sie zyć i szczerze powiem ze potem ciężko się wciągnać i ponadrabiać ;)
Czasem nawet nie chce mi się kompa właczać... jakoś tak się odzwyczaiłam :oops:

Cholera - całkiem zapomniałam ze to juz maj :lol:
I jak? Dajesz radę?

Posted

[quote name='Gosiek']tak - da sie zyć i szczerze powiem ze potem ciężko się wciągnać i ponadrabiać ;)
Czasem nawet nie chce mi się kompa właczać... jakoś tak się odzwyczaiłam :oops:[/quote]Jakbym sama siebie słyszała :lol:, a już myślałam że coś może ze mną nie tak :evil_lol: .

[quote name='Gosiek']Cholera - całkiem zapomniałam ze to juz maj :lol:
I jak? Dajesz radę?[/quote]Dobrze, ja daję radę, nie wiem tylko czy budżet domowy da radę :evil_lol: . Po białym tygodniu chyba "padnę trupem" na jakieś dwa dni ;) , a potem będę odliczała dni do zakończenia roku :multi: .

Posted

:multi: Poświata żyje:p mały potwór jej nie zagryzł:evil_lol: Poświato czy możemy liczyć na nowe fotki stada :razz: czy raczej dopiero jak skończa sie u Ciebie wszelakie zawirowania??;)

Posted

[quote name='Gosiek']oj doskonale rozumiem :lol:

do końca roku to i ja czekam z olbrzymim utęsknieniem :loveu: ach jeszcze 6 tygodni ....[/quote]Eeeeeee tam, spójrzmy na to z innej strony, [B]to już tylko 6 tygodni :loveu: :multi: .[/B]

[quote name='sylrwia']:multi: Poświata żyje:p mały potwór jej nie zagryzł:evil_lol: Poświato czy możemy liczyć na nowe fotki stada :razz: czy raczej dopiero jak skończa sie u Ciebie wszelakie zawirowania??;)[/quote]Cześć Sylwia, mały potwór nie dał mi rady :cool3: :evil_lol: . Na fotki raczej trzeba będzie poczekać :hmmmm:, będzie więcej czasu i spokoju, to jakieś wycieczki zaczniemy rodzinnie organizować .

Posted

[quote name='Poświata']Eeeeeee tam, spójrzmy na to z innej strony, [B]to już tylko 6 tygodni :loveu: :multi: .[/B]

[/quote]:eviltong:
nie.. jak sie tak niecierpliwie czeka to te 6 tygodni strasznie sie dłuży ;)
ale pewnie zleci nie wiadomo kiedy i znów na ostatnia chwilę będą konieczne zakupy i przygotowania hihi jak zwykle zresztą

Posted

[quote name='Poświata'][B][SIZE=4][COLOR=red]Jestem, żyję [/COLOR][/SIZE][/B]jako tako.... :oops: .
Powiem tak, trochę zwaliło mi się na głowę różnych spraw, czasu na siedzenie przy komputerze zwyczajnie brak, a poza tym tak się odzwyczaiłam, że nawet nie mam odruchu odpalania kompa jeśli nie potrzebuje z niego nic konkretnego. Od dogo też się odzwyczaiłam, wypadłam z obiegu, mam potworne zaległości i nie mam kiedy tego ponadrabiać :roll: .
Mała czuje się dobrze, rośnie - jest już dwa większa i dwa razy tyle waży co na początku u nas, rozrabia i wogóle jest strasznie fajna. Reszta stworów też ma się dobrze...... i tyle.
Pozdrawiam Was gorąco i miło wiedzieć, że jest garstka która pamięta... BUZIAKI !!!![/quote]
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Pamiętają, zagladają tylko się nie wpisują...
Moje szaleństwo ma nazwę "internetowa rekrutacja do gimnazjum" - jutro mija termin I etapu naboru. - wstępne priorytety i skladanie podań.

Posted

[quote name='Poświata']Dobrze powiedziane, ale ja się nie martwię, bo wbrew obiegowej opinii bez dogo da się żyć :roll: :diabloti: .
[COLOR=orange]N[SIZE=1]a ślub niestety nie pójdę :shake: , [B]bo Gabi w niedzielę ma Komunię[/B], a ja w związku z tym mam nieco urwania głowy i roboty :roll: .[/SIZE][/COLOR][/quote]
[quote name='aga1215']no masz, znowu przepadła:mad:[/quote]

[quote name='Asiaczek']No masz. Znowu jej nie ma...:mad:
Pzdr.[/quote]
No soryyyyyyyyyy bardzo, ale nie mam czasu i dobre wytłumaczenie :eviltong: .

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d23627386bf9bd5c.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/305/d23627386bf9bd5cmed.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/55e93c7d5b321881.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/305/55e93c7d5b321881med.jpg[/IMG][/URL]