aga1215 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Beata - co się dzieje???????????? Zaczynam się niepokoić....... Quote
sylrwia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Czy jest tu ktoś?? Czy ta mała pożarła właścicieli??:candle: Quote
aga1215 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Beatko, odezwij się, plizzzzzzzzzz............. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 No, pisałam, nie koffa juz nas, powinna zamknąć Galerię albo co? A może zmieniła nicka? My tu wchodzimy, czekamy, wypatrujemy...i nic. Olewka... pzdr. Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Beatko - gdzie jesteś? Wygrzebałam Twoją galeryjkę w otchłaniach :crazyeye: Co u Ciebie? jak maleńka? Jak reszta zwierzyńca? Quote
Asiaczek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja już nawet przestałam wypatrywac nowych postów w Twojej Galerii... Pzdr. Quote
tajdzi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 hmm długi weekend był, może Beata pojechała ze zwierzyńcem na wypoczynek? Ale już powinni wrócić... :roll: Quote
Poświata Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Jestem, żyję jako tako.... :oops: . Powiem tak, trochę zwaliło mi się na głowę różnych spraw, czasu na siedzenie przy komputerze zwyczajnie brak, a poza tym tak się odzwyczaiłam, że nawet nie mam odruchu odpalania kompa jeśli nie potrzebuje z niego nic konkretnego. Od dogo też się odzwyczaiłam, wypadłam z obiegu, mam potworne zaległości i nie mam kiedy tego ponadrabiać :roll: . Mała czuje się dobrze, rośnie - jest już dwa większa i dwa razy tyle waży co na początku u nas, rozrabia i wogóle jest strasznie fajna. Reszta stworów też ma się dobrze...... i tyle. Pozdrawiam Was gorąco i miło wiedzieć, że jest garstka która pamięta... BUZIAKI !!!! Quote
tajdzi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Beatka Ja cały czas Cie wypatruję na wystawach... Wiesz, że Lonia wygrała ich już 8???? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No kiedy Cie zobacze??? noooo???? :cool3: Quote
Poświata Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='tajdzi']Beatka Ja cały czas Cie wypatruję na wystawach... Wiesz, że Lonia wygrała ich już 8???? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [B]No kiedy Cie zobacze??? noooo????[/B] :cool3:[/quote]No chyba nieprędko :hmmmm: :oops: , nie mogę i nie chcę oglądać innych maine coonów :shake: , nawet oglądanie fotek na forum Miaukunowo jest bolesne, niestety cały czas jeszcze :-( . A na własnego miaukunka nie moge sobie pozwolić ze względu na astmę Konrada, która objawiła się rok temu i cały czas się nasila.... Jak będzie go atakowała z taką częstotliwością i nasileniem, to nie wiem czy nie będę zmuszona stanąć przed trudną decyzją... Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Beatko jak fajnie że się pojawiłaś choć na chwilkę :multi: nie martw sie - ja też całkiem wypadłam z obiegu i mało kto o mnei pamięta. No ale taka kolej rzeczy.... forumowe zycie toczy sie nieustannie i nie ma zmiłuj dla tych, którzy wpadaja od czasu do czasu. [SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]idziesz do Kasi Tenusiowej na ślub w sobotę?[/COLOR][/SIZE] Quote
Poświata Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Gosiek']Beatko jak fajnie że się pojawiłaś choć na chwilkę :multi: nie martw sie - ja też całkiem wypadłam z obiegu i mało kto o mnei pamięta. [B]No ale taka kolej rzeczy.... forumowe zycie toczy sie nieustannie i nie ma zmiłuj dla tych, którzy wpadaja od czasu do czasu.[/B] [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]idziesz do Kasi Tenusiowej na ślub w sobotę?[/COLOR][/SIZE][/quote]Dobrze powiedziane, ale ja się nie martwię, bo wbrew obiegowej opinii bez dogo da się żyć :roll: :diabloti: . [COLOR=lemonchiffon]N[/COLOR][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon][COLOR=lemonchiffon]a ślub[/COLOR] niestety nie pójdę :shake: , bo Gabi w niedzielę ma Komunię, a ja w związku z tym mam nieco urwania głowy i roboty :roll: .[/COLOR][/SIZE] Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Poświata']Dobrze powiedziane, ale ja się nie martwię, bo wbrew obiegowej opinii bez dogo da się żyć :roll: :diabloti: . [COLOR=lemonchiffon]N[/COLOR][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon][COLOR=lemonchiffon]a ślub[/COLOR] niestety nie pójdę :shake: , bo Gabi w niedzielę ma Komunię, a ja w związku z tym mam nieco urwania głowy i roboty :roll: .[/COLOR][/SIZE][/quote]tak - da sie zyć i szczerze powiem ze potem ciężko się wciągnać i ponadrabiać ;) Czasem nawet nie chce mi się kompa właczać... jakoś tak się odzwyczaiłam :oops: Cholera - całkiem zapomniałam ze to juz maj :lol: I jak? Dajesz radę? Quote
Poświata Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Gosiek']tak - da sie zyć i szczerze powiem ze potem ciężko się wciągnać i ponadrabiać ;) Czasem nawet nie chce mi się kompa właczać... jakoś tak się odzwyczaiłam :oops:[/quote]Jakbym sama siebie słyszała :lol:, a już myślałam że coś może ze mną nie tak :evil_lol: . [quote name='Gosiek']Cholera - całkiem zapomniałam ze to juz maj :lol: I jak? Dajesz radę?[/quote]Dobrze, ja daję radę, nie wiem tylko czy budżet domowy da radę :evil_lol: . Po białym tygodniu chyba "padnę trupem" na jakieś dwa dni ;) , a potem będę odliczała dni do zakończenia roku :multi: . Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 oj doskonale rozumiem :lol: do końca roku to i ja czekam z olbrzymim utęsknieniem :loveu: ach jeszcze 6 tygodni .... Quote
sylrwia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :multi: Poświata żyje:p mały potwór jej nie zagryzł:evil_lol: Poświato czy możemy liczyć na nowe fotki stada :razz: czy raczej dopiero jak skończa sie u Ciebie wszelakie zawirowania??;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nie wiem, czy będą fotki, bo Poświata się odzwyczaja...:evil_lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Gosiek']oj doskonale rozumiem :lol: do końca roku to i ja czekam z olbrzymim utęsknieniem :loveu: ach jeszcze 6 tygodni ....[/quote]Eeeeeee tam, spójrzmy na to z innej strony, [B]to już tylko 6 tygodni :loveu: :multi: .[/B] [quote name='sylrwia']:multi: Poświata żyje:p mały potwór jej nie zagryzł:evil_lol: Poświato czy możemy liczyć na nowe fotki stada :razz: czy raczej dopiero jak skończa sie u Ciebie wszelakie zawirowania??;)[/quote]Cześć Sylwia, mały potwór nie dał mi rady :cool3: :evil_lol: . Na fotki raczej trzeba będzie poczekać :hmmmm:, będzie więcej czasu i spokoju, to jakieś wycieczki zaczniemy rodzinnie organizować . Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Poświata']Eeeeeee tam, spójrzmy na to z innej strony, [B]to już tylko 6 tygodni :loveu: :multi: .[/B] [/quote]:eviltong: nie.. jak sie tak niecierpliwie czeka to te 6 tygodni strasznie sie dłuży ;) ale pewnie zleci nie wiadomo kiedy i znów na ostatnia chwilę będą konieczne zakupy i przygotowania hihi jak zwykle zresztą Quote
aga1215 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Poświata'][B][SIZE=4][COLOR=red]Jestem, żyję [/COLOR][/SIZE][/B]jako tako.... :oops: . Powiem tak, trochę zwaliło mi się na głowę różnych spraw, czasu na siedzenie przy komputerze zwyczajnie brak, a poza tym tak się odzwyczaiłam, że nawet nie mam odruchu odpalania kompa jeśli nie potrzebuje z niego nic konkretnego. Od dogo też się odzwyczaiłam, wypadłam z obiegu, mam potworne zaległości i nie mam kiedy tego ponadrabiać :roll: . Mała czuje się dobrze, rośnie - jest już dwa większa i dwa razy tyle waży co na początku u nas, rozrabia i wogóle jest strasznie fajna. Reszta stworów też ma się dobrze...... i tyle. Pozdrawiam Was gorąco i miło wiedzieć, że jest garstka która pamięta... BUZIAKI !!!![/quote] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Czoko Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pamiętają, zagladają tylko się nie wpisują... Moje szaleństwo ma nazwę "internetowa rekrutacja do gimnazjum" - jutro mija termin I etapu naboru. - wstępne priorytety i skladanie podań. Quote
Poświata Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 [quote name='Poświata']Dobrze powiedziane, ale ja się nie martwię, bo wbrew obiegowej opinii bez dogo da się żyć :roll: :diabloti: . [COLOR=orange]N[SIZE=1]a ślub niestety nie pójdę :shake: , [B]bo Gabi w niedzielę ma Komunię[/B], a ja w związku z tym mam nieco urwania głowy i roboty :roll: .[/SIZE][/COLOR][/quote] [quote name='aga1215']no masz, znowu przepadła:mad:[/quote] [quote name='Asiaczek']No masz. Znowu jej nie ma...:mad: Pzdr.[/quote] No soryyyyyyyyyy bardzo, ale nie mam czasu i dobre wytłumaczenie :eviltong: . [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d23627386bf9bd5c.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/305/d23627386bf9bd5cmed.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/55e93c7d5b321881.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/305/55e93c7d5b321881med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts