Poświata Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Poświata[/B] - a możesz mi napisać, jak się wkleja po kilka cytatów w jednym poscie? Może na PW...? Pzdr.[/quote] [quote name='Czoko']Ja też dołączam do tej prośby!!![/quote] Wiecie co jestem gupia baba do kwadratu :angryy: :placz: . Ja do tej p[ory męczyłam się kopiując ręcznie i pisząc jednego posta po kilkanaście minut, a tu proszę zapytałam się mądrzejszych i ... [quote name='aga1215'] Po prawej stronie u doły postu masz takie 3 ikony: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=3017622"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/quote.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=3017622"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/multiquote_off.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=3017622"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/quickreply.gif[/IMG][/URL] klikasz w środkową z nich (czyli w [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=3017622"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/multiquote_off.gif[/IMG][/URL])w każdym poście,który chcesz zacytować - powinna zrobić się pomarańczowa. Kiedy ustalisz już wszystkie posty do cytowania, wtedy klikasz w ikonę [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=3019996"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/reply.gif[/IMG][/URL]tym razem z lewej dolnej strony postu. W oknie tekstowym znajdziesz (powinnaś ;-) )wszystkie zaznaczone wcześniej cytaty :p __________________ [/quote]Normalnie chyba się pod ziemię powinnam zapaść, albo co :oops: :lol: . Quote
Vogue Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja nawet nie probowalam tego wielokrotnego cytowania,takie mi sie wydawalo skomplikowane. A tu sie okazuje,ze to bulka z maslem:loveu: Dzieki!!!! Quote
Czoko Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dziękuję bardzo - wg takiego opisu wgląda na łatwe - wypróbuję przy najbliższej okazji. Quote
Poświata Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Czoko']Dziękuję bardzo - wg takiego opisu wgląda na łatwe - wypróbuję przy najbliższej okazji.[/quote]Prawda że łatwe :-D , jaka ta nasza Aga mądra :loveu: . Szczerze mówiąc gdyby nie przypadek dalej męczyłabym sie jak gupek i wszystko wpisywała ręcznie :roll: :oops: . Pocieszające jest jedynie to, że nie tylko JA :eviltong: :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 cześć Beatko :buzi: widzę ze całkiem fajne plany masz :multi: zmykam dalej i zyczę miłej reszty tygodnia :p Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [B]Poświata[/B] - ja już dzisiaj postaram się wypróbować nowy sposób cytowania. Mam kilka Galerii do oglądnięcia i podejrzewam, że będę zmuszona zastosować właśnie wielokrotne cytowanie... I już teraz dziekuję! pzdr. Quote
aga1215 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Poświata']Prawda że łatwe :-D , jaka ta nasza Aga mądra :loveu: . Szczerze mówiąc gdyby nie przypadek dalej męczyłabym sie jak gupek i wszystko wpisywała ręcznie :roll: :oops: . Pocieszające jest jedynie to, że nie tylko JA :eviltong: :evil_lol: .[/quote] lepiej mi powiedzcie, dlaczego mi nie działa :placz: :angryy: :angryy: :angryy: a strona DG z postami (tylko do czytania) otwiera mi się z błędem :placz: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A ja już przećwiczyłam "wielokrotne cytowanie" i to działa!:lol: pzdr. Quote
Poświata Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Gosiek']cześć Beatko :buzi: widzę ze całkiem fajne plany masz :multi: zmykam dalej i zyczę miłej reszty tygodnia :p[/quote] Cześć [B]Gosiu,[/B] ja też życzę Ci miłej końcówki zapracowanego tygodnia ! [quote name='Asiaczek'][B]Poświata[/B] - ja już dzisiaj postaram się wypróbować nowy sposób cytowania. I już teraz dziekuję! pzdr.[/quote]Dobrej zabawy w cytowanie !!! A podziękowania należą się Adze - ja też jej dziękuję :loveu: !!! [quote name='aga1215']lepiej mi powiedzcie, dlaczego mi nie działa :placz: :angryy: :angryy: :angryy: a strona DG z postami (tylko do czytania) otwiera mi się z błędem :placz: :angryy: :angryy: :angryy:[/quote]Może odśwież sobie stronę (Ctrl+R) :hmmmm: :niewiem:?! [quote name='Asiaczek']A ja już przećwiczyłam "wielokrotne cytowanie" i to działa!:lol: pzdr.[/quote]Uwierz mi, to naprawdę ułatwia życie :evil_lol: !!! [SIZE=1]ps. właśnie zastosowałam wielokrotne cytowanie :multi: , mała rzecz a cieszy :multi: !!![/SIZE] Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [B]:razz:i jak spotkanie z maluszkami .....wrażenia i .......decyzja............;)[/B] Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dlaczego tak rzadko widzimy Poświatę w ogarowej galerii? Jan mam osobiście do niej ogromny sentyment, bo to pierwszy ogar, w którym się parę lat temu zakochałam, zanim... zakochałam się w rasie. Wpadnijcie na karnawałową imprezkę tu: [url]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29560&page=63[/url] Zapraszamy! Quote
mmbbaj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B]:razz:i jak spotkanie z maluszkami .....wrażenia i .......decyzja............;)[/B][/quote] O to samo przyszłam zapytać :lol: I mam nadzieję, że są zdjęcia? ;) Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A tu nic nie ma. Poświaty nie ma, fotek nie ma info nie ma... Pzdr. Quote
Czoko Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Beatko jeszcz raz dziekuję - u Choculki w galerii przed chwilą udało mi się wielokrotne cytowanie... Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 halo halo - gdzie sie Beatko podziałaś? :candle: Quote
sylrwia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dawno mnie nie było ale czyżby Poświata zaszydełkowała się? A może małe kudłate już w domku jest i całkowicie zajmuje wolny czas Poświacie??:roll: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [B][I]:shake:Beata nas teraz będzie trzymać w niepewności:razz:[/I][/B] Quote
Czoko Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Mamy dzieci w wieku szkolnym i w Warszawie właśnie minęła połowa ferii może dlatego Poświata milczy. Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Czoko']Mamy dzieci w wieku szkolnym i w Warszawie właśnie minęła połowa ferii może dlatego Poświata milczy.[/quote];)ale poświatki mieli jechać pooglądać psiaczki;) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [B][SIZE=4][COLOR=Black]UWAGA![/COLOR][/SIZE][/B] Rozpisuję [SIZE=3][COLOR=Red][B]list gończy (Arrest Warrant)[/B][/COLOR][/SIZE] za Poświatą. Zaczynamy od rysopisu: Imię Wiek Wzrost Oczy Włosy Rozmiar obuwia Rozmiar ubrania Stan cywilny: mężatka Dzieci:2 dzieci Zwierzęta w domu:suka Poświata Zwierzęta w domu:koty Adres: mieszka w W-wie (ja nawet mam dokładny adres, ale go nie ujawnię!!!) ma zamiar kupić cairn terriera ma zamiar budować/kupić domek Kto coś wie więcej na Jej temat, prosze uzupełnic! Aha, za odnalezienie Poświaty - nagroda! Poświata ją sama ufunduje, a co, niech ma karę...:evil_lol: pzdr. Quote
agabass Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asiaczek'][B][SIZE=4][COLOR=black]UWAGA![/COLOR][/SIZE][/B] Rozpisuję [SIZE=3][COLOR=red][B]list gończy (Arrest Warrant)[/B][/COLOR][/SIZE] za Poświatą. Zaczynamy od rysopisu: Imię Wiek Wzrost Oczy Włosy mężatka 2 dzieci suka Poświata koty mieszka w W-wie (ja nawet mam dokładny adres, ale go nie ujawnię!!!) ma zamiar kupić cairn terriera ma zamiar budować/kupic domek Kto coś wie więcej na Jej temat, prosze uzupełnic! Aha, za odnalezienie Poświaty - nagroda! Poświata ją sama ufunduje, a co, niech ma karę...:evil_lol: pzdr.[/quote] niezły ten lis gończy wszystko o Poświacie mówiący :lol: :lol: Quote
Poświata Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B]:razz:i jak spotkanie z maluszkami .....wrażenia i .......decyzja............;)[/B][/quote] [quote name='dogaja']Dlaczego tak rzadko widzimy Poświatę w ogarowej galerii? Jan mam osobiście do niej ogromny sentyment, bo to pierwszy ogar, w którym się parę lat temu zakochałam, zanim... zakochałam się w rasie. Wpadnijcie na karnawałową imprezkę tu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29560&page=63"]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29560&page=63[/URL] Zapraszamy![/quote] [quote name='mmbbaj']O to samo przyszłam zapytać :lol: I mam nadzieję, że są zdjęcia? ;)[/quote] [quote name='Asiaczek']A tu nic nie ma. Poświaty nie ma, fotek nie ma info nie ma... Pzdr.[/quote] [quote name='Czoko']Beatko jeszcz raz dziekuję - u Choculki w galerii przed chwilą udało mi się wielokrotne cytowanie...[/quote] [quote name='Gosiek']halo halo - gdzie sie Beatko podziałaś? :candle:[/quote] [quote name='sylrwia']Dawno mnie nie było ale czyżby Poświata zaszydełkowała się? A może małe kudłate już w domku jest i całkowicie zajmuje wolny czas Poświacie??:roll:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:shake:Beata nas teraz będzie trzymać w niepewności:razz:[/I][/B][/quote] [quote name='Czoko']Mamy dzieci w wieku szkolnym i w Warszawie właśnie minęła połowa ferii może dlatego Poświata milczy.[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'];)ale poświatki mieli jechać pooglądać psiaczki;)[/quote] Qrcze blade, się napisałam, napisałam i doopa za długo było i nie chciało się wysłać :mad: :angryy: . To teraz pozwólcie odpowiem hurtem: 1. U małych kudłatych nie byliśmy, bo .... mój mąż nie dał się jeszcze przekonać, że chce drugiego pieska :mad: , staje okoniem, zmienia temat, udaje głuchego i niekumatego, proszące dzieci wysyła do wszystkich diabłów itp. itd. I tak naprawdę nie wiem CO BĘDZIE DALEJ :shake: :-( ??? 2. Jako że nie byliśmy u sceniorków to i zdjęć nie będzie.....:shake: 3. [B]Ewa[/B] - podziękowania należą się Adze 1215, bo gdyby nie przypadek, to nadal cytowałybyśmy "na piechotę" :evil_lol:. 4. [B]Dogaja[/B], naprawdę :-o , Poświatka tyle namieszała w twoim życiu :-o :lol: ??? 5. [B]Sylwia[/B] - zaszydełkowałam się na amen, skończyłam komplecik duża serwtka i 6 małych, a teraz zawzięłam sie na obrus robiony metodą filetową :evil_lol: Quote
Poświata Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Asiaczek'][B][SIZE=4][COLOR=black]UWAGA![/COLOR][/SIZE][/B] Rozpisuję [SIZE=3][COLOR=red][B]list gończy (Arrest Warrant)[/B][/COLOR][/SIZE] za Poświatą. Zaczynamy od rysopisu: Imię [B]Beata[/B] Wiek [B]XXI[/B] Wzrost [B]168, ale już się qrczę[/B] Oczy [B]mam[/B] Włosy [B]też mam[/B] Rozmiar obuwia [B]trzydzieścicośtam[/B] Rozmiar ubrania: [B]nie przyznam się[/B] Stan cywilny: [B]mężatka[/B] Dzieci: [B]2 dzieci[/B] Zwierzęta w domu: [B]suka Poświata[/B] Zwierzęta w domu:[B] 2 koty i królik[/B] Adres: mieszka w W-wie ([B]jeszcze tak, ale nie wiadmo jak długo[/B] :evil_lol: ) ma zamiar kupić cairn terriera: [B]i na zamiarze pewnie się skończy :-( [/B] ma zamiar budować/kupić domek: [B]bardziej mój mąż MA ZAMIAR....[/B] Aha, za odnalezienie Poświaty - nagroda! Poświata ją sama ufunduje, a co, niech ma karę...:evil_lol: pzdr.[/quote]Uzupełniłam, się odnalazłam i się nagrodzę :eviltong: :evil_lol: . [SIZE=1]Mam chyba kiepskie dni, bo cos mi humorek skisł :p [/SIZE] Quote
Recommended Posts