Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']wcale nie trzeba mówić:shake: , toż to WIDAĆ :angryy:[/quote] No to co ? Na czole nie będziesz miała wypisane co zamierzasz zrobić :evil_lol: , potem to juz tylko mogą Cię chcieć wyrzucić :evil_lol: .

[quote]Biedna Beata, nie tęsknij, niedługo wrócą :multi:[/quote]Z zimowiska to już za dwa dni by wracali :-( , a tu jeszcze tyyyyyyyyyyyyle czasu bez nich :-( . Ale oczywiście wytrzymam, twarda baba jestem :mad: .

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam tu :p Przeczytałam i [B]obejrzałam :eviltong: [/B]i mówię pa, pa bo jutro wyjeżdżamy na 10 dni :multi: A ty nie tęsknij tylko rób się na bóstwo, niech ich zatka na twój widok :happy1:

Posted

[quote name='mmbbaj']Byłam tu :p Przeczytałam i [B]obejrzałam :eviltong: [/B]i mówię pa, pa bo jutro wyjeżdżamy na 10 dni :multi: A ty nie tęsknij tylko rób się na bóstwo, niech ich zatka na twój widok :happy1:[/quote] Pa, pa udanego wypoczynku i dobrej zabawy !!!!

Posted

uuuuu to niedobrze że chodzą po plaży bez butów :shake:
bez butków się nie da... następnym razem bedą już pamietali zeby wybrać sie do Decatlona i zakupić butki do wody ;)
niektórzy zakładają po prostu tenisówki ale współczuję im kąpania sie w tak ciężkich nasiąknietych woda butach :lol:

a wiesz Beatko że ta plaża
[IMG]http://p.vtourist.com/2475095-Zlatni_Rat-Bol.jpg[/IMG]
się zmienia? hihi raz rożek ma w lewo, raz w prawo - eeeextra :multi:
moze kiedyś na nią pojadę :razz: chciałabym :p

1 kunę mówisz? hmmmm to nawet biedulka nic za nią nie kupi ;)

Posted

[quote name='Gosiek']uuuuu to niedobrze że chodzą po plaży bez butów :shake:
bez butków się nie da... następnym razem bedą już pamietali zeby wybrać sie do Decatlona i zakupić butki do wody ;-)
[/quote]Gosiu sandałki na plaże i do wody mają, nawet Wojtek ma, ale nie mają karimat (mimo że wspominalam o kupnie :mad: )i nijak na tych kamieniach się położyć nie można. A przy basenie leżaczki i drink bar z napojami, żyć nie umierać:cool3: .
[quote name='Gosiek']a wiesz Beatko że ta plaża się zmienia? hihi raz rożek ma w lewo, raz w prawo - eeeextra :multi:[/quote]Wiem że się zmienia :-D , wczoraj był na lewo !
[quote name='Gosiek']moze kiedyś na nią pojadę :razz: chciałabym :p[/quote]W prospektach reklamowych piszą że choć raz w życiu trzeba się na tej plaży znaleźć !!! W przyszłym roku proponuję sie spotkać w Bolu :multi: .
[quote name='Gosiek']1 kunę mówisz? hmmmm to nawet biedulka nic za nią nie kupi ;-)[/quote]Do końca pobytu, jak dobrze poszuka, to może jeszcze cos znajdzie :evil_lol: .

Posted

[quote name='Poświata']Gosiu sandałki na plaże i do wody mają, nawet Wojtek ma, ale nie mają karimat (mimo że wspominalam o kupnie :mad: )i nijak na tych kamieniach się położyć nie można. A przy basenie leżaczki i drink bar z napojami, żyć nie umierać:cool3: .
Wiem że się zmienia :-D , wczoraj był na lewo !
W prospektach reklamowych piszą że choć raz w życiu trzeba się na tej plaży znaleźć !!! W przyszłym roku proponuję sie spotkać w Bolu :multi: .
Do końca pobytu, jak dobrze poszuka, to może jeszcze cos znajdzie :evil_lol: .[/quote]hahaha czyżbyś w przyszłym roku Ty jechała zamiast Wojtka?

oj bez karimat to masakra ;)
ja kupuję te zwykłe piankowe i zostawiam je tam potem... po co wieść do domku ;) choc w tym roku jakieś cienkie były i czułam i tak kamienie :evil_lol:
ale zawsze lepsza cienka podkładka pod tyłek niż kamienie :lol:

hmm za 1 kunę to może zapałki ;) skoro "chleb" kosztuje 6-7 kun .. hahaha ostatnio kupiłam w Tesco jakis taki chleb krojony i ... smakował absolutnie dokładnie jak tamten... dmuchana buła :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha czyżbyś w przyszłym roku Ty jechała zamiast Wojtka? [/quote]Nie zamiast tylko [B]z, [/B]ja się zagramanicę bez mojego męża nie ruszę :shake: , zginęłabym[B].[/B] Mam cały rok na zastanowienie się co z bydlatkami zrobić :hmmmm:, przecież ich tak dożywotnio nie będę niańczyć :mad: :evil_lol: . Tęsknota mi dopiekła :loveu: :cool3: . A jeszcze jak się uda do przyszłego roku, [FONT=Garamond][SIZE=1]WIESZ CO;) ,[/SIZE][/FONT] to czemu nie, Zlatnij Rat do zdobycia :multi: .

Posted

[quote name='Poświata']Nie zamiast tylko [B]z, [/B]ja się zagramanicę bez mojego męża nie ruszę :shake: , zginęłabym[B].[/B] Mam cały rok na zastanowienie się co z bydlatkami zrobić :hmmmm:, przecież ich tak dożywotnio nie będę niańczyć :mad: :evil_lol: . Tęsknota mi dopiekła :loveu: :cool3: . A jeszcze jak się uda do przyszłego roku, [FONT=Garamond][SIZE=1]WIESZ CO;) ,[/SIZE][/FONT] to czemu nie, Zlatnij Rat do zdobycia :multi: .[/quote]jej ale fajnie - to zastanawiaj sie koniecznie co z kociarkami :multi: i uda sie - na 100% się uda - ja to wiem... przecież czarownica jestem :diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']jej ale fajnie - to zastanawiaj sie koniecznie co z kociarkami :multi: i uda sie - na 100% się uda - ja to wiem... przecież czarownica jestem :diabloti:[/quote]No kochana, jak się coś nie uda, to przyjdę do czarownicy z reklamacjami :mad: :evil_lol: . A teraz idę się ciemną nocka poszwendać :painting: i już na dogo nie wracam.
Dobranoc wszystkim :hand:

Posted

[I][B]no proszę tu już plany urlopowe na następne lato ....a ja się martwię ze 21 sierpnia wracam do pracy:placz:i znów dożywocie do 30 czerwca non stop:angryy:[/B][/I]

Posted

[quote name='Poświata']No kochana, jak się coś nie uda, to przyjdę do czarownicy z reklamacjami :mad: :evil_lol: . A teraz idę się ciemną nocka poszwendać :painting: i już na dogo nie wracam.
Dobranoc wszystkim :hand:[/quote]hihi to bezpiecznego szwędania - na szczęscie przestało padać ;)

reklamacji nie bedzie :eviltong:

Posted

Haaalo, to ja... czarownica Małgorzata [B][IMG]http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Fantastique/petite-fee-9.gif[/IMG][/B]czary mary i w Twojej galerii wyprodukowałam posta produkującego trzeciego ognika :loveu:

omen jakiś czy jak ;)

Posted

Cześć Beata :multi:
Wrócilas z tego nocnego szwendania? :razz:

Dzieciaki mają super, :multi:a obitymi kolanami jakoś bym się nie przejmowala :evil_lol: tak jakoś to normalne w pewnym wieku jest :evil_lol:

Na książeczki poczekam i tak teraz jestem w fazie czytania Coben'a, ale niedlugo kończe, więc sie pośpiesz :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']a Gospodyni dali ni ma :shake: :-([/quote][quote name='PIKA']Na książeczki poczekam i tak teraz jestem w fazie czytania Coben'a, ale niedlugo kończe, więc sie pośpiesz :evil_lol:[/quote]No jak mam być, jak zajęta jestem "łykaniem" książek :roll: :evil_lol: .
[quote name='Gosiek']omen jakiś czy jak ;-)[/quote]Ognista babeczka sie robi z Ciebie :evil_lol: , nomen omen:lol:, fajnie by było :multi: . Pożyjemy zobaczymy :cool3: .

Buziaki, wracam do zaczytywania się........:diabloti: .

Posted

[quote name='Poświata']
Buziaki, wracam do zaczytywania się........:diabloti: .[/quote]
A szydełko rzucone w kąt ? Nie wierzę, że ciągle czytasz. Pewnie zkorzystałaś z wolności i odwiedzasz znajomych, oraz zajmujesz się rzeczami, na które Ci czasu brak przez cały rok (oprócz książek). Pamiętam, że jak dzieci były w szkołach podstawowych, też jeździliśmy czasem na zmiany. Ale jakoś nie tęskniłam hihihi :oops: . Najgłupiej było wtedy, gdy mąż na jakiś tydzień przed wyjazdem dzieci na kolonie kupił wideo. które od razu dziewczyny rozpracowały. Czekaliśmy, jak wreszcie one sobie pojadą, a my nawypożyczamy kaset z filmami i zapewnimy sobie każdego wieczoru rozrywkę: dobra kolacyjka + dobry film. No i pojechały, a my wracając z wypożyczalni, zdaliśmy sobie sprawę, że zadne z nas nie potrafi obsługiwać tego wideo i nie pojęlismy nic z instrukcji obsługi przez trzy tygodnie, az do powrotu dziewczyn.:diabloti: Nie przyznaliśmy się oczywiście, że zostały w domu dwa stare głupki.

Posted

Hmmmmm, miałam chyba ostatnio wstawić jakieś fotki :hmmmm: ???
Najświeższe, jeszcze ciepłe, przed chwilą przyszły [I][COLOR=red]"Moje dzieci na wakacjach" :multi: [/COLOR][/I]

[I][COLOR=#ff0000][IMG]http://img169.imageshack.us/img169/8141/kopiapict2861ri8.jpg[/IMG][/COLOR][/I]

[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/21/kopiapict2707gs2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img169.imageshack.us/img169/2014/kopiapict2750pf7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/5202/kopiapict2742qy7.jpg[/IMG]

Dobranoc !

Posted

cześć Beatko :multi:

ach jakie cudne zdjecia :loveu: z rozmarzeniem na nie patrzę.. chciałabym tam być :cool1:

widzę ze Konrad sie niesamowicie opalił :-o i maja extra prysznice przy basenie :multi:

buziaki
Gosia

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Beatko :multi:
widzę ze Konrad sie niesamowicie opalił :-o i maja extra prysznice przy basenie :multi:
buziaki
Gosia[/quote]
Cześć dziewczynki :multi: ,
fotki dostałam wczoral meilem od ludzi którzy już stamtąd wrócili. To tylko na zaostrzenie apetytu, z niecierpliwością czekam na nasze własne :roll: :lol: .

Gosiu, Konrad to już z obozu wrócił jak murzynek Bambo, na focie poniżej po lewej w czerwonych gatkach. Krem ze sobą co prawda wziął, ale kto by tam myślał o smarowaniu :shake: . Teraz pewnie Wojtek pilnuje, żeby się smarowali kremem i mam nadzieję, że po powrocie nie będę miała pretenscji do męża, że dzieci podmienił :cool3: :evil_lol: .

[IMG]http://img153.imageshack.us/img153/5059/079my4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ja jestem :multi:ja
Ale fajnie ......zaadoptuj mnie na następne wakacje:oops:[/quote] Jasne Alu :-D , rozumiem że chętnie zostaniesz ze zwierzyńcem ;) :megagrin:.

Posted

co tak mało zdjęć???? a te zaległe, ze starych zapasów, co miałas wklejać, jak dzieci wyjadą to gdzie??????????????????? czekam i czekam -:modla: :-( :shake:

Posted

[quote name='Poświata']Jasne Alu :-D , rozumiem że chętnie zostaniesz ze zwierzyńcem ;) :megagrin:.[/quote]:placz::placz::placz:[I]wiedziałam ....nikt mnie nie koffa :shake:[/I]