Poświata Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]o kurka a u mnie[COLOR=red] 400 stronka[/COLOR][/B][/I] [/quote][quote name='mmbbaj'][B]A u mnie też :multi: Beatko [/B]:popcorn:[/quote][quote name='aga1215']u mnie 200 -na :multi: [/quote] [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/3/58.gif[/IMG]A to oczywiście dzięki temu że tłumnie [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/2/45.gif[/IMG] odwiedzacie mój topic [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/24.gif[/IMG][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/21.gif[/IMG]. Bardzo Wam dziękuje [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/2/46.gif[/IMG]. ps u mnie dopiero 100, ale mam do tyłu :evil_lol: . Quote
PIKA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='aga1215']u mnie 200 -na :multi:[/quote] a u mnie sto.. pierwsza :evil_lol: [quote name='Poświata']Ja już też dawno wstałam, tylko mnie nie było :shake: .[/QUOTE] a gdzie Ty się sama włóczysz jak chlopa nie ma? :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Poświata']Wczoraj przeczytałam książkę, tak od dechy do dechy, czyli jednego dnia, tak jak lubię najbardziej. Przy dzieciach nijak nie da się czytać w taki sposób :evil_lol: . Jutro wyciągam następną. .[/quote] Poświatko, a co Ty takigo czytasz, że bez odrywania? Podrzuć jakieś tytuly ciekawe. błagam, bo śmiertelnie mi sie nudzi :placz: Quote
Poświata Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 [quote name='PIKA']a gdzie Ty się sama włóczysz jak chlopa nie ma? :evil_lol:[/quote]Już napisałam parę postów wyżej, na bóstwo się robię :evil_lol: , chłop mnie nie pozna jak wróci :evil_lol: .[quote name='Sabina1']Poświatko, a co Ty takigo czytasz, że bez odrywania? Podrzuć jakieś tytuly ciekawe. błagam, bo śmiertelnie mi sie nudzi :placz:[/quote]Misiu kochana, aż wstyd się przyznać :oops: :oops: :oops: , literatura raczej mało ambitna :oops: :oops: :oops: , do powrotu dzieci mam zamiar przeczytać całą sagę o ............................. Ani Shirley . A potem, jeśli czasu mi starczy, może przypomnę sobie całą Chmielewską. Ot jak widać literatura typowo wakacyjna, żeby mózgownicy za bardzo nie przemęczać ;) :lol: . A z tym czytaniem bez odrywania, to już tak mam od młodych lat. Jak zaczynam czytać, to muszę skończyć, nienawidzę się odrywać, bo potem gubię klimat książki. A tak jak już się wciągnę to końca. Quote
aga1215 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Poświata']Już napisałam parę postów wyżej, na bóstwo się robię :evil_lol: , chłop mnie nie pozna jak wróci :evil_lol: .[/quote] jak Cie wyrzuci z chałupy [B]"co Pani tu robi"[/B] to przyjeżdżaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Poświata']Misiu kochana, aż wstyd się przyznać :oops: :oops: :oops: , literatura raczej mało ambitna :oops: :oops: :oops: , do powrotu dzieci mam zamiar przeczytać całą sagę o ............................. Ani Shirley . A potem, jeśli czasu mi starczy, może przypomnę sobie całą Chmielewską. Ot jak widać literatura typowo wakacyjna, żeby mózgownicy za bardzo nie przemęczać ;) :lol: . A z tym czytaniem bez odrywania, to już tak mam od młodych lat. Jak zaczynam czytać, to muszę skończyć, nienawidzę się odrywać, bo potem gubię klimat książki. A tak jak już się wciągnę to końca.[/quote] - który tom teraz kończysz????? - gdzie obiecane zdjęcia??? Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [I][B]:cool3:no tak wiedziałam ...fot nie będzie , obrus nie udziergany ...za to Wojtecki jak wróci to nas z dogo pogoni ze mu kobite podmienili:shake: Ja lubię bardzo Lesia Chmielewskiej :p [/B][/I] Quote
Poświata Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 [quote name='aga1215']jak Cie wyrzuci z chałupy [B]"co Pani tu robi"[/B] to przyjeżdżaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote]Z przyjemnością :multi: . [quote name='aga1215']-który tom teraz kończysz????? - gdzie obiecane zdjęcia???[/quote] - Skończyłam, pierwszy, wczoraj. Za drugi wezmę się jutro, chyba :hmmmm:. - zdjęcia :crazyeye: ??? Nikt mnie wcześniej nie zmotywował, ani Pika ani Sabina nic o zdjęciach nie wspominały :shake: . Jutro będą do porannej kawusi, tylko nie o 6;oo rano :evil_lol: . Quote
Poświata Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:cool3:no tak wiedziałam ...fot nie będzie , obrus nie udziergany ...za to Wojtecki jak wróci to nas z dogo pogoni ze mu kobite podmienili:shake:[/B][/I] [I][B]Ja lubię bardzo Lesia Chmielewskiej :p[/B][/I] [/quote]Z obrusem to nie tak hop siup, stół mam duży, więc i obrus się będzie długo dziergał :evil_lol: . No popatrz, a ja Lesia nie lubię :shake: . Już raz, jakoś tak rok temu, zmotywowana topikiem Chmielewskiej, postanowiłam przeczytać wszystkie jej książki, ale uczciwie od początku. Zaczęłam Lesia i .............. utknęłam, skutecznie bo do dzisiaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Więc teraz jak już skończę z Anią, zacznę Chmielewska jeszcze raz, ale Lesia zostawię w spokoju :shake: . No to dziewczynki do jutra:hand:, bo na mnie już pora :sleep2: . Quote
mmbbaj Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Poświata'] No popatrz, a ja Lesia nie lubię :shake: [/quote] Ja przy Lesiu pękałam ze śmiechu, ale to dawno było :roll: Ale i tak za najlepszą książkę Chmielewskiej uważam "Całe zdanie nieboszczyka" :lol: [quote name='Poświata'] wstyd się przyznać :oops: :oops: :oops: , literatura raczej mało ambitna :oops: :oops: :oops: , do powrotu dzieci mam zamiar przeczytać całą sagę o ............................. Ani Shirley [/quote] Dlaczego wstyd? :crazyeye: To bardzo ładna książka, mam wszystkie tomy i czasami do wybranych wracam:loveu: Fajnie się czyta i taki ma klimacik retro :lol: A w zeszłym roku chyba Pika ją czytała! To nie jest mało ambitna literatura , co innego gdybyś czytała "Trędowatą" :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='mmbbaj'] co innego gdybyś czytała "Trędowatą" :evil_lol:[/quote] Zawsze uważałam, że jak przeczytać "Trędowatą " bez uprzedzeń, to wcale nie jest taka głupia . Wbrew pozorom, podział klasowy istnieje do dziś, tylko inaczej to wygląda. Quote
PIKA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Widzę Beata, ze Ty tak jak wakacyjne nadrabianie literatury robisz :evil_lol: Tylko, ze ja mniej ambitnie :roll: Sensacją się zaczytuje :oops: i nawet "Kod Lenarda Da Vinci" przeczytalam :evil_lol: w dwa dni :crazyeye: Quote
Sabina1 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Witaj Pika, Beatka na pewno dawno już śpi . Quote
Poświata Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Dzień dobry Nocnym Markom :loveu: . [quote=Sabina1 o godz 00;oo]Witaj Pika, Beatka na pewno dawno już śpi .[/quote]Oj tak, już od jakiejś godzinki :oops: , ale z przyjemnością czytam rano to co napisałyście :multi: , tylko że rano przeważnie sama ze sobą gadam, ot mijanka w czasie :evil_lol: :lol: . [quote name='PIKA']Widzę Beata, ze Ty tak jak wakacyjne nadrabianie literatury robisz :evil_lol: .[/quote] Lektury to ja powinnam niejako z obowiązku czytać, żeby potem dzieciaki odpytywać :mad: :evil_lol: . Ale fajnie się czyta takie książki, niedawno przeczytałam całego Pana Samochodzika :jumpie: . [quote name='PIKA']Tylko, ze ja mniej ambitnie :roll: Sensacją się zaczytuje :oops: i nawet "Kod Lenarda Da Vinci" przeczytalam :evil_lol: w dwa dni :crazyeye:[/quote]Oooooo ja mam wszystkie trzy książki Dana Brown'a, przypomniałaś mi ża jeszcze ich nie czytałam. Zawsze mnie przerażała ich grubość, że przy ciągłym odrywaniu się będę je tygodniami czytała :roll: . Ale jak dziatwy nie ma, to chyba odłoże Anię, a wezmę się za te grubasy. Ja jeszcze nie tak dawno zaczytywałam się sensacją (mam mnóstwo książek Alistaira MacLeana), jeszcze nie tak dawno wogóle zaczytywałam się książkami :roll: . Czas chyba wrócić do nałogu, może dam dobry przykład dzieciom :hmmmm: . Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='Poświata']Dzień dobry Nocnym Markom :loveu: . Oj tak, już od jakiejś godzinki :oops: , ale z przyjemnością czytam rano to co napisałyście :multi: , tylko że rano przeważnie sama ze sobą gadam, ot mijanka w czasie :evil_lol: :lol: . Lektury to ja powinnam niejako z obowiązku czytać, żeby potem dzieciaki odpytywać :mad: :evil_lol: . Ale fajnie się czyta takie książki, niedawno przeczytałam całego Pana Samochodzika :jumpie: . Oooooo ja mam wszystkie trzy książki Dana Brown'a, przypomniałaś mi ża jeszcze ich nie czytałam. Zawsze mnie przerażała ich grubość, że przy ciągłym odrywaniu się będę je tygodniami czytała :roll: . Ale jak dziatwy nie ma, to chyba odłoże Anię, a wezmę się za te grubasy. Ja jeszcze nie tak dawno zaczytywałam się sensacją (mam mnóstwo książek Alistaira MacLeana), jeszcze nie tak dawno wogóle zaczytywałam się książkami :roll: . Czas chyba wrócić do nałogu, może dam dobry przykład dzieciom :hmmmm: .[/quote] oderwij się od czasu do czasu od lekturki :lol: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Cześć Beatko :multi: [quote name='Poświata']Oooooo ja mam wszystkie trzy książki Dana Brown'a,[/QUOTE] pozyczysz mi ? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Beatko :multi: pozyczysz mi ? :evil_lol:[/quote] hi, hi - cały dzień jej nie ma - pewnie kończy trzeci tom:lol: Quote
Gosiek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 cześć Beatko - co porabiasz? dzieciaki sie odzywały? jak im tam jest? Quote
Poświata Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Cześć dziewczynki :multi: . Wczoraj coś mi się chrzaniło :mad: , co napisałam posta, to zamiast mi go przyjąć dogo mnie z netu wyrzucało. po napisaniu enty raz tego samego straciłam cierpliwość :angryy: . [quote name='PIKA']Cześć Beatko :multi: pozyczysz mi ? :evil_lol:[/quote] Jasne że pożyczę, tylko pozwól że najpierw sama przeczytam póki nie ma dziatwy. Z pierwszą właśnie zaplanowałm w weekend się rozprawić. Jak wyczytam już wszystkie to dam Ci znać, wpadniesz jadąc z roboty :multi: . [quote name='aga1215']hi, hi - cały dzień jej nie ma - pewnie kończy trzeci tom:lol:[/quote]hi, hi wczoraj mialam lenia i nie robiłam nic;) .[quote name='Gosiek']cześć Beatko - co porabiasz? dzieciaki sie odzywały? jak im tam jest?[/quote]Cześć Gosiu :loveu: , tak sobie obijam się z kąta w kąt, a to podziergam na szydełku, a to poczytam, a to ze zwierzyną się pobawię, a to sprzątne, a to w telewizor się pogapię, a to przy kompie posiedzę, n o r m a l k a :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Do kuchni wchodzę tylko żeby zwierzynie zrobić jeść, gary pochowane lodówka pusta, porządek, nawet śmieci się mało zbiera :roll: :lol: . [FONT=Garamond][SIZE=1]Ja się dietuję[/SIZE][/FONT] :cool3: . Rodzinka odezwala się wczoraj. Zachwyceni, tylko Kondzior powiedział że nudno, ale on w tym wieku że wszystko jest ble, głupie, nudne i do doopy:evil_lol: , więc się nie przejęłąm zbytnio. Gorąco, cały czas powyżej 30 st. da się wytrzymać tylko nad wodą, więc siedzą na basenie i się namiętnie moczą. Wojtek mówie że tak dwa razy dzienie po trzy godziny :roll: . Gabi chwaliła się że robi bomby, a to sukces bo mała jeszcze nie umie pływać, i że nurkując znalazła 1 kunę :shiny: . Nad morze chodzą sporadycznie, bo..... kamienie :diabloti: , a mówiłam kupić karimaty, to się Wojtek w głowę stukał. W morzu Konrad za pomocą siatki łowi sobie rybki, kraby i inne owoce morza i rozbija nogi o kamienie :roll: , doliczył się chyba z ośmiu ran cięto-kłutych, biedne dziecko :roll: :-( . Oni są na wyspie Brac największej wyspie Chorwacji i trzeciej co do wielkości na Adriatyku, niedaleko ich ośrodka znajduje się najsłynniejsza ponoć plaża Zlatni Rat . Ale tam trzeba dojść klucząc miedzy ośrodkami, żeby dojśc do promenady, potem jeszcze z 800 m, a to już chyba za duży wysiłek dla moich dzieci :roll: :evil_lol: . Ale obiecali że pójdą chociaż z raz żeby zdjęcia porobić. No i to tak mniej więcej tyle, może zadzwonią w niedzielę. Panorama miasteczka w którym są, robiona z najwyższej góry, gdzie moje towarzystwo już było, więc mam nadzieję że foty będą nie mniej cudne :lol: : [IMG]http://www.bol-croatia.com/image/naslovna.jpg[/IMG] [URL="http://www.pointernet.pds.hu/touristinfo/free_wallpapers/bol-croatia-brac-3.jpg"]tak z góry wygląda Złoty Róg [/URL] [URL="http://p.vtourist.com/2475094-Zlatni_Rat-Bol.jpg"]a tak z lotu ptaka[/URL] a tak z bliska[IMG]http://p.vtourist.com/2475095-Zlatni_Rat-Bol.jpg[/IMG] No i to tak mniej (a raczej) więcej tyle. Od poniedziałku zostanie tydzień do ich powrotu :loveu: . Quote
aga1215 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Poświata']. Gabi chwaliła się że [SIZE=4][COLOR=red]robi bomby[/COLOR][/SIZE], a to sukces bo mała jeszcze nie umie pływać, i że nurkując znalazła 1 kunę :shiny: . .[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Poświata Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]Aguś czemu się tak dziwisz ? Nie wiesz jak się robi bomby w basenie ? Skaczesz na nogi z wielkim chlupotem :lol: . Musisz przy okazji bycia u źródeł termalnych koniecznie spróbować :evil_lol: ;) . Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [I][B]:crazyeye:o rany jak to szybko minęło ...dopiero pojechali a już za chwilkę będą wracać :razz: Fajnie tam , na tych fotkach ...tylko upału im nie zazdroszcze :p.Tobie zazdroszczę spokoju w domu:cool3: [/B][/I] Quote
aga1215 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Poświata']Aguś czemu się tak dziwisz ? Nie wiesz jak się robi bomby w basenie ? Skaczesz na nogi z wielkim chlupotem :lol: . Musisz przy okazji bycia u źródeł termalnych koniecznie spróbować :evil_lol: ;) .[/quote] jak się dowiedzą, po co przyjechałam, to mnie tam nie wpuszczą:shake: toż nikt by się nie uchował :eviltong: Quote
Poświata Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:crazyeye:o rany jak to szybko minęło ...dopiero pojechali a już za chwilkę będą wracać :razz:[/B][/I] [I][B]Fajnie tam , na tych fotkach ...tylko upału im nie zazdroszcze :p.Tobie zazdroszczę spokoju w domu:cool3:[/B][/I] [/quote]A drugi tydzień jak szybko minie :multi: . Już mi się spokój przejadł, pierwszy tydzień cieszy, ale potem dopada tęsknota :placz: , i zaczyna się dni liczyć do końca :oops: :lol: . Quote
Poświata Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 [quote name='aga1215']jak się dowiedzą, po co przyjechałam, to mnie tam nie wpuszczą:shake: toż nikt by się nie uchował :eviltong:[/quote]Ja im nie powiem :shake: , to od kogo się dowiedzą:-o ??? Eeeee tam nie uchował, tylko troszkę wody by się wychlapało, a ileż przy tym zabawy :mdrmed: :Cool!: . Quote
aga1215 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Poświata']Ja im nie powiem :shake: , to od kogo się dowiedzą:-o ??? Eeeee tam nie uchował, tylko troszkę wody by się wychlapało, a ileż przy tym zabawy :mdrmed: :Cool!: .[/quote] wcale nie trzeba mówić:shake: , toż to WIDAĆ :angryy: Biedna Beata, nie tęsknij, niedługo wrócą :multi: Quote
Recommended Posts