Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]o kurka a u mnie[COLOR=red] 400 stronka[/COLOR][/B][/I]
[/quote][quote name='mmbbaj'][B]A u mnie też :multi: Beatko [/B]:popcorn:[/quote][quote name='aga1215']u mnie 200 -na :multi: [/quote]

[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/3/58.gif[/IMG]A to oczywiście dzięki temu że tłumnie [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/2/45.gif[/IMG] odwiedzacie mój topic [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/24.gif[/IMG][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/21.gif[/IMG]. Bardzo Wam dziękuje [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/2/46.gif[/IMG].

ps u mnie dopiero 100, ale mam do tyłu :evil_lol: .

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga1215']u mnie 200 -na :multi:[/quote]
a u mnie sto.. pierwsza :evil_lol:

[quote name='Poświata']Ja już też dawno wstałam, tylko mnie nie było :shake: .[/QUOTE]
a gdzie Ty się sama włóczysz jak chlopa nie ma? :evil_lol:

Posted

[quote name='Poświata']Wczoraj przeczytałam książkę, tak od dechy do dechy, czyli jednego dnia, tak jak lubię najbardziej. Przy dzieciach nijak nie da się czytać w taki sposób :evil_lol: . Jutro wyciągam następną.
.[/quote]
Poświatko, a co Ty takigo czytasz, że bez odrywania? Podrzuć jakieś tytuly ciekawe. błagam, bo śmiertelnie mi sie nudzi :placz:

Posted

[quote name='PIKA']a gdzie Ty się sama włóczysz jak chlopa nie ma? :evil_lol:[/quote]Już napisałam parę postów wyżej, na bóstwo się robię :evil_lol: , chłop mnie nie pozna jak wróci :evil_lol: .[quote name='Sabina1']Poświatko, a co Ty takigo czytasz, że bez odrywania? Podrzuć jakieś tytuly ciekawe. błagam, bo śmiertelnie mi sie nudzi :placz:[/quote]Misiu kochana, aż wstyd się przyznać :oops: :oops: :oops: , literatura raczej mało ambitna :oops: :oops: :oops: , do powrotu dzieci mam zamiar przeczytać całą sagę o ............................. Ani Shirley . A potem, jeśli czasu mi starczy, może przypomnę sobie całą Chmielewską. Ot jak widać literatura typowo wakacyjna, żeby mózgownicy za bardzo nie przemęczać ;) :lol: .
A z tym czytaniem bez odrywania, to już tak mam od młodych lat. Jak zaczynam czytać, to muszę skończyć, nienawidzę się odrywać, bo potem gubię klimat książki. A tak jak już się wciągnę to końca.

Posted

[quote name='Poświata']Już napisałam parę postów wyżej, na bóstwo się robię :evil_lol: , chłop mnie nie pozna jak wróci :evil_lol: .[/quote]
jak Cie wyrzuci z chałupy [B]"co Pani tu robi"[/B] to przyjeżdżaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Poświata']Misiu kochana, aż wstyd się przyznać :oops: :oops: :oops: , literatura raczej mało ambitna :oops: :oops: :oops: , do powrotu dzieci mam zamiar przeczytać całą sagę o ............................. Ani Shirley . A potem, jeśli czasu mi starczy, może przypomnę sobie całą Chmielewską. Ot jak widać literatura typowo wakacyjna, żeby mózgownicy za bardzo nie przemęczać ;) :lol: .
A z tym czytaniem bez odrywania, to już tak mam od młodych lat. Jak zaczynam czytać, to muszę skończyć, nienawidzę się odrywać, bo potem gubię klimat książki. A tak jak już się wciągnę to końca.[/quote]

- który tom teraz kończysz?????
- gdzie obiecane zdjęcia???

Posted

[I][B]:cool3:no tak wiedziałam ...fot nie będzie , obrus nie udziergany ...za to Wojtecki jak wróci to nas z dogo pogoni ze mu kobite podmienili:shake:
Ja lubię bardzo Lesia Chmielewskiej :p
[/B][/I]

Posted

[quote name='aga1215']jak Cie wyrzuci z chałupy [B]"co Pani tu robi"[/B] to przyjeżdżaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote]Z przyjemnością :multi: .

[quote name='aga1215']-który tom teraz kończysz?????
- gdzie obiecane zdjęcia???[/quote]
- Skończyłam, pierwszy, wczoraj. Za drugi wezmę się jutro, chyba :hmmmm:.
- zdjęcia :crazyeye: ??? Nikt mnie wcześniej nie zmotywował, ani Pika ani Sabina nic o zdjęciach nie wspominały :shake: . Jutro będą do porannej kawusi, tylko nie o 6;oo rano :evil_lol: .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:cool3:no tak wiedziałam ...fot nie będzie , obrus nie udziergany ...za to Wojtecki jak wróci to nas z dogo pogoni ze mu kobite podmienili:shake:[/B][/I]
[I][B]Ja lubię bardzo Lesia Chmielewskiej :p[/B][/I]
[/quote]Z obrusem to nie tak hop siup, stół mam duży, więc i obrus się będzie długo dziergał :evil_lol: .

No popatrz, a ja Lesia nie lubię :shake: . Już raz, jakoś tak rok temu, zmotywowana topikiem Chmielewskiej, postanowiłam przeczytać wszystkie jej książki, ale uczciwie od początku. Zaczęłam Lesia i .............. utknęłam, skutecznie bo do dzisiaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Więc teraz jak już skończę z Anią, zacznę Chmielewska jeszcze raz, ale Lesia zostawię w spokoju :shake: .

No to dziewczynki do jutra:hand:, bo na mnie już pora :sleep2: .

Posted

[quote name='Poświata']

No popatrz, a ja Lesia nie lubię :shake: [/quote]

Ja przy Lesiu pękałam ze śmiechu, ale to dawno było :roll: Ale i tak za najlepszą książkę Chmielewskiej uważam "Całe zdanie nieboszczyka" :lol:

[quote name='Poświata'] wstyd się przyznać :oops: :oops: :oops: , literatura raczej mało ambitna :oops: :oops: :oops: , do powrotu dzieci mam zamiar przeczytać całą sagę o ............................. Ani Shirley [/quote]

Dlaczego wstyd? :crazyeye: To bardzo ładna książka, mam wszystkie tomy i czasami do wybranych wracam:loveu: Fajnie się czyta i taki ma klimacik retro :lol: A w zeszłym roku chyba Pika ją czytała! To nie jest mało ambitna literatura , co innego gdybyś czytała "Trędowatą" :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj'] co innego gdybyś czytała "Trędowatą" :evil_lol:[/quote]
Zawsze uważałam, że jak przeczytać "Trędowatą " bez uprzedzeń, to wcale nie jest taka głupia . Wbrew pozorom, podział klasowy istnieje do dziś, tylko inaczej to wygląda.

Posted

Widzę Beata, ze Ty tak jak wakacyjne nadrabianie literatury robisz :evil_lol:

Tylko, ze ja mniej ambitnie :roll: Sensacją się zaczytuje :oops: i nawet "Kod Lenarda Da Vinci" przeczytalam :evil_lol: w dwa dni :crazyeye:

Posted

Dzień dobry Nocnym Markom :loveu: .
[quote=Sabina1 o godz 00;oo]Witaj Pika, Beatka na pewno dawno już śpi .[/quote]Oj tak, już od jakiejś godzinki :oops: , ale z przyjemnością czytam rano to co napisałyście :multi: , tylko że rano przeważnie sama ze sobą gadam, ot mijanka w czasie :evil_lol: :lol: .
[quote name='PIKA']Widzę Beata, ze Ty tak jak wakacyjne nadrabianie literatury robisz :evil_lol: .[/quote] Lektury to ja powinnam niejako z obowiązku czytać, żeby potem dzieciaki odpytywać :mad: :evil_lol: . Ale fajnie się czyta takie książki, niedawno przeczytałam całego Pana Samochodzika :jumpie: .
[quote name='PIKA']Tylko, ze ja mniej ambitnie :roll: Sensacją się zaczytuje :oops: i nawet "Kod Lenarda Da Vinci" przeczytalam :evil_lol: w dwa dni :crazyeye:[/quote]Oooooo ja mam wszystkie trzy książki Dana Brown'a, przypomniałaś mi ża jeszcze ich nie czytałam. Zawsze mnie przerażała ich grubość, że przy ciągłym odrywaniu się będę je tygodniami czytała :roll: . Ale jak dziatwy nie ma, to chyba odłoże Anię, a wezmę się za te grubasy.
Ja jeszcze nie tak dawno zaczytywałam się sensacją (mam mnóstwo książek Alistaira MacLeana), jeszcze nie tak dawno wogóle zaczytywałam się książkami :roll: . Czas chyba wrócić do nałogu, może dam dobry przykład dzieciom :hmmmm: .

Posted

[quote name='Poświata']Dzień dobry Nocnym Markom :loveu: .
Oj tak, już od jakiejś godzinki :oops: , ale z przyjemnością czytam rano to co napisałyście :multi: , tylko że rano przeważnie sama ze sobą gadam, ot mijanka w czasie :evil_lol: :lol: .
Lektury to ja powinnam niejako z obowiązku czytać, żeby potem dzieciaki odpytywać :mad: :evil_lol: . Ale fajnie się czyta takie książki, niedawno przeczytałam całego Pana Samochodzika :jumpie: .
Oooooo ja mam wszystkie trzy książki Dana Brown'a, przypomniałaś mi ża jeszcze ich nie czytałam. Zawsze mnie przerażała ich grubość, że przy ciągłym odrywaniu się będę je tygodniami czytała :roll: . Ale jak dziatwy nie ma, to chyba odłoże Anię, a wezmę się za te grubasy.
Ja jeszcze nie tak dawno zaczytywałam się sensacją (mam mnóstwo książek Alistaira MacLeana), jeszcze nie tak dawno wogóle zaczytywałam się książkami :roll: . Czas chyba wrócić do nałogu, może dam dobry przykład dzieciom :hmmmm: .[/quote]

oderwij się od czasu do czasu od lekturki :lol:

Posted

Cześć dziewczynki :multi: .
Wczoraj coś mi się chrzaniło :mad: , co napisałam posta, to zamiast mi go przyjąć dogo mnie z netu wyrzucało. po napisaniu enty raz tego samego straciłam cierpliwość :angryy: .
[quote name='PIKA']Cześć Beatko :multi: pozyczysz mi ? :evil_lol:[/quote]
Jasne że pożyczę, tylko pozwól że najpierw sama przeczytam póki nie ma dziatwy. Z pierwszą właśnie zaplanowałm w weekend się rozprawić.
Jak wyczytam już wszystkie to dam Ci znać, wpadniesz jadąc z roboty :multi: . [quote name='aga1215']hi, hi - cały dzień jej nie ma - pewnie kończy trzeci tom:lol:[/quote]hi, hi wczoraj mialam lenia i nie robiłam nic;) .[quote name='Gosiek']cześć Beatko - co porabiasz?
dzieciaki sie odzywały? jak im tam jest?[/quote]Cześć Gosiu :loveu: , tak sobie obijam się z kąta w kąt, a to podziergam na szydełku, a to poczytam, a to ze zwierzyną się pobawię, a to sprzątne, a to w telewizor się pogapię, a to przy kompie posiedzę, n o r m a l k a :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Do kuchni wchodzę tylko żeby zwierzynie zrobić jeść, gary pochowane lodówka pusta, porządek, nawet śmieci się mało zbiera :roll: :lol: . [FONT=Garamond][SIZE=1]Ja się dietuję[/SIZE][/FONT] :cool3: .
Rodzinka odezwala się wczoraj. Zachwyceni, tylko Kondzior powiedział że nudno, ale on w tym wieku że wszystko jest ble, głupie, nudne i do doopy:evil_lol: , więc się nie przejęłąm zbytnio. Gorąco, cały czas powyżej 30 st. da się wytrzymać tylko nad wodą, więc siedzą na basenie i się namiętnie moczą. Wojtek mówie że tak dwa razy dzienie po trzy godziny :roll: . Gabi chwaliła się że robi bomby, a to sukces bo mała jeszcze nie umie pływać, i że nurkując znalazła 1 kunę :shiny: . Nad morze chodzą sporadycznie, bo..... kamienie :diabloti: , a mówiłam kupić karimaty, to się Wojtek w głowę stukał. W morzu Konrad za pomocą siatki łowi sobie rybki, kraby i inne owoce morza i rozbija nogi o kamienie :roll: , doliczył się chyba z ośmiu ran cięto-kłutych, biedne dziecko :roll: :-( .
Oni są na wyspie Brac największej wyspie Chorwacji i trzeciej co do wielkości na Adriatyku, niedaleko ich ośrodka znajduje się najsłynniejsza ponoć plaża Zlatni Rat . Ale tam trzeba dojść klucząc miedzy ośrodkami, żeby dojśc do promenady, potem jeszcze z 800 m, a to już chyba za duży wysiłek dla moich dzieci :roll: :evil_lol: . Ale obiecali że pójdą chociaż z raz żeby zdjęcia porobić. No i to tak mniej więcej tyle, może zadzwonią w niedzielę.

Panorama miasteczka w którym są, robiona z najwyższej góry, gdzie moje towarzystwo już było, więc mam nadzieję że foty będą nie mniej cudne :lol: :

[IMG]http://www.bol-croatia.com/image/naslovna.jpg[/IMG]

[URL="http://www.pointernet.pds.hu/touristinfo/free_wallpapers/bol-croatia-brac-3.jpg"]tak z góry wygląda Złoty Róg [/URL]

[URL="http://p.vtourist.com/2475094-Zlatni_Rat-Bol.jpg"]a tak z lotu ptaka[/URL]

a tak z bliska[IMG]http://p.vtourist.com/2475095-Zlatni_Rat-Bol.jpg[/IMG]

No i to tak mniej (a raczej) więcej tyle. Od poniedziałku zostanie tydzień do ich powrotu :loveu: .

Posted

[quote name='Poświata']. Gabi chwaliła się że [SIZE=4][COLOR=red]robi bomby[/COLOR][/SIZE], a to sukces bo mała jeszcze nie umie pływać, i że nurkując znalazła 1 kunę :shiny: . .[/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='aga1215']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]Aguś czemu się tak dziwisz ? Nie wiesz jak się robi bomby w basenie ? Skaczesz na nogi z wielkim chlupotem :lol: . Musisz przy okazji bycia u źródeł termalnych koniecznie spróbować :evil_lol: ;) .

Posted

[I][B]:crazyeye:o rany jak to szybko minęło ...dopiero pojechali a już za chwilkę będą wracać :razz:

Fajnie tam , na tych fotkach ...tylko upału im nie zazdroszcze :p.Tobie zazdroszczę spokoju w domu:cool3:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Poświata']Aguś czemu się tak dziwisz ? Nie wiesz jak się robi bomby w basenie ? Skaczesz na nogi z wielkim chlupotem :lol: . Musisz przy okazji bycia u źródeł termalnych koniecznie spróbować :evil_lol: ;) .[/quote]
jak się dowiedzą, po co przyjechałam, to mnie tam nie wpuszczą:shake: toż nikt by się nie uchował :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:crazyeye:o rany jak to szybko minęło ...dopiero pojechali a już za chwilkę będą wracać :razz:[/B][/I]

[I][B]Fajnie tam , na tych fotkach ...tylko upału im nie zazdroszcze :p.Tobie zazdroszczę spokoju w domu:cool3:[/B][/I]
[/quote]A drugi tydzień jak szybko minie :multi: .
Już mi się spokój przejadł, pierwszy tydzień cieszy, ale potem dopada tęsknota :placz: , i zaczyna się dni liczyć do końca :oops: :lol: .

Posted

[quote name='aga1215']jak się dowiedzą, po co przyjechałam, to mnie tam nie wpuszczą:shake: toż nikt by się nie uchował :eviltong:[/quote]Ja im nie powiem :shake: , to od kogo się dowiedzą:-o ??? Eeeee tam nie uchował, tylko troszkę wody by się wychlapało, a ileż przy tym zabawy :mdrmed: :Cool!: .

Posted

[quote name='Poświata']Ja im nie powiem :shake: , to od kogo się dowiedzą:-o ??? Eeeee tam nie uchował, tylko troszkę wody by się wychlapało, a ileż przy tym zabawy :mdrmed: :Cool!: .[/quote]

wcale nie trzeba mówić:shake: , toż to WIDAĆ :angryy:

Biedna Beata, nie tęsknij, niedługo wrócą :multi: