Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']

[COLOR=PaleTurquoise]Proszę, ikonka końska specjalnie dla Ciebie [/COLOR][IMG]http://foolstown.com/sm/kngt.gif[/IMG][/quote]

Ooo ikonka końska robi kleksa :evil_lol: ale mimo to śliczna jest bardzo!

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda']
Ciekawa jestem co z fidlastą. Nigdy na Yorki nii wchodziła, wiec nie wiem czy mam przenosić jej galerię do nas:cool1:
[/QUOTE]

[quote name='Aga76']
Myślę, że trzeba się Jej zapytać, nie chciała tu wchodzić :shake:
[/QUOTE]

Władziu zrób jak uważasz.
Jeśli przeniesiesz to będę wchodziła (na razie ją zawiesiłam ale kiedyś wrócę). Tu przynajmniej są wszystkie (no prawie) galeryje do których zaglądam, na FB nie ma już żadnej mi znajomej...

Fakt, Fidlakowi daleko do yorka ale jeśli nie macie nic przeciwko temu aby tu był to zgadzam sie na przeniesienie :lol:

Posted

[quote name='Kasia']Fakt, Fidlakowi daleko do yorka ale jeśli nie macie nic przeciwko temu aby tu był to zgadzam sie na przeniesienie :lol:[/quote]

Jakie daleko, jakie daleko???

:loveu: My kochać Fidlaka i chcieć Fidlaka !!!

Posted

[quote name='Kasia']Aguś, na Cciebie zawsze można liczyć :loveu:[/quote]

:megagrin: Ja nie chcę żeby Fidlaczkowi oczka się szkliły z samotności, doopeczkę chcę tu oglądać :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Samotność to mu nie grozi, ma przecież mnie na zawsze :evil_lol: :loveu:[/quote]

A to - to wiadome jest dla wszystkich :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']
A to - to wiadome jest dla wszystkich :loveu:
[/QUOTE]

Wiesz, jakis czas temu myślałam że Cieżko by mi było odejść z dogo a głównie z FB ale widzę, że jednak da sie przeżyć.
Przez tydzień nie zaglądałam na galeryje, byłam tylko na PWP i jakos tak nawet nie myślałam o tym choc nie powiem żeby nie było mi tęskno za Wami...;)

Posted

[quote name='Kasia']Wiesz, jakis czas temu myślałam że Cieżko by mi było odejść z dogo a głównie z FB ale widzę, że jednak da sie przeżyć.
Przez tydzień nie zaglądałam na galeryje, byłam tylko na PWP i jakos tak nawet nie myślałam o tym choc nie powiem żeby nie było mi tęskno za Wami...;)[/quote]

... tęskno troszkę na początku [COLOR=paleturquoise]ale żyć się da[/COLOR] :cool1:

Czasem ciężko złapać klimat i dobrze się czuć...

Posted

[quote name='Aga76']

Czasem ciężko złapać klimat i dobrze się czuć...
[/QUOTE]

Oj tak, nie raz miałam takie dni że czułam sie obco i tak jakoś nieswojo...

Posted

[quote name='Kasia']Oj tak, nie raz miałam takie dni że czułam sie obco i tak jakoś nieswojo...[/quote]

Ni w pięć ni w dziesięć, nie można złapać fazy i poczuć się dobrze, odstaje się od grupy, żarty nie śmieszą, rozmów się nie czuje... [COLOR=paleturquoise](też mi się to zdarza - niestety)[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']
Ni w pięć ni w dziesięć, nie można złapać fazy i poczuć się dobrze, odstaje się od grupy, żarty nie śmieszą, rozmów się nie czuje... [COLOR=paleturquoise](też mi się to zdarza - niestety)[/COLOR]
[/QUOTE]

Dobrze, że nie jestem sama w tym odosobnieniu...

Kurcze, brakuje mi częstszej obecności Anuśki i Madźki.

Posted

[quote name='Kasia']Dobrze, że nie jestem sama w tym odosobnieniu...

Kurcze, brakuje mi częstszej obecności Anuśki i Madźki.[/quote]

Nie jesteś sama :shake: [COLOR=paleturquoise]mnie coraz częściej też się to udziela...[/COLOR]

[COLOR=#afeeee][COLOR=black]No właśnie[/COLOR] buu[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia']Magda czemu już bez MIKI ?????????? :crazyeye:[/quote]

A zawsze jest obok mnie to pora go wykopać chociaż z nicku:evil_lol: Muszę odetchnąć.

[quote name='Kasia']Dzienki Władziu :lol:[/quote]

Plosiem:grins:

Posted

[quote name='Magda']Cholibcia no... mam to samo:placz:

Kasiu witamy na yorkach![/quote]

Ooo, Madzia jak nie Madzia :loveu: Czy po tej modyfikacji Mikuchna jeszcze z tobą rozmawia?

Posted

[quote name='Aga76']Ooo, Madzia jak nie Madzia :loveu: Czy po tej modyfikacji Mikuchna jeszcze z tobą rozmawia?[/quote]

Cieszy się z avatarka. To nasz układ:lol:

[quote name='danani']Dobrze, że go chociaż w awatarku zostawiła, bo byłby problem z rozpoznaniem :eviltong:[/quote]

Hihi Zajmuje avatar i banner. Chyba mu wystarczy...

Przyszłam się pożegnać, bo jutro wyjeżdżam. Będę po 16 lipca;)