AmiX Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jaka zmiana :) a w galerii to można teraz zakładać indywidualne tematy???:cool3: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Czyżby tam przeniesiono galerie z blogów? Władka, chodź nam tu wszystko tłumaczyć! :hmmmm: [COLOR=paleturquoise]A moja to gdzie będzie? hihihi[/COLOR] Quote
AmiX Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 To mi sie podoba :) wszystkie yorki w jednym dziale :multi: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='AmiX']To mi sie podoba :) wszystkie yorki w jednym dziale :multi:[/quote] Na to wygląda. Rano zauważyłam powstanie nowych tematów, a teraz w ciągu dnia chyba trwa przeprowadzka, jeszcze chwilę wcześniej Matuś był na blogach, a teraz urzęduje już na yorkach. Quote
AmiX Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT='Times New Roman']Gdyby nie ta przeprowadzka nawet nie wiedziałabym ze niedługo na forum pojawi się siostrzyczka mojej Eti :multi: c[FONT='Times New Roman']o prawda przyrodnia bo po innym tacie ale zawsze coś;)[/FONT][/FONT] Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]Gdyby nie ta przeprowadzka nawet nie wiedziałabym ze niedługo na forum pojawi się siostrzyczka mojej Eti :multi: c[FONT=Times New Roman]o prawda przyrodnia bo po innym tacie ale zawsze coś;)[/FONT][/FONT][/quote] Jakby nie było rodzina :evil_lol: Aris będzie miał wyborowe towarzystwo. Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ajj się porobiło :shake: Władka dlaczego zamknęłaś galerię szczeniaków ?????? :crazyeye: :mad: No to co dziś na obiad ?? Ja od godziny szykuję krokiety - aktualnie trwa przerwa :p Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='tigrunia']Ajj się porobiło :shake: Władka dlaczego zamknęłaś galerię szczeniaków ?????? :crazyeye: :mad: No to co dziś na obiad ?? Ja od godziny szykuję krokiety - aktualnie trwa przerwa :p[/quote] aaa :placz: porzuciłaś mnie dla krokietów [COLOR=paleturquoise]buu buu[/COLOR] Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Co Ty Aguś :oops: - już jestem, już nie robie :loveu: [COLOR=paleturquoise]Kwilowo :roll:[/COLOR] Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='tigrunia']Co Ty Aguś :oops: - już jestem, już nie robie :loveu: [COLOR=paleturquoise]Kwilowo :roll:[/COLOR][/quote] Taa, wmawiaj mi kłamstwa prosto w monitor :obrazic: [COLOR=paleturquoise]Krokieta daj![/COLOR] Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No nie ma jesio :shake: Na razie jest farsz, naleśniki też posmażone. Nie chce mi sie dalej robić :eviltong: Ale moge dać pare fotek Egiptowych Aguś - chcesz ?? :loveu: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='tigrunia']No nie ma jesio :shake: Na razie jest farsz, naleśniki też posmażone. Nie chce mi sie dalej robić :eviltong: Ale moge dać pare fotek Egiptowych Aguś - chcesz ?? :loveu:[/quote] Po cichu zrobisz i sama zjesz, oj buu Daj chociaż wycieczkowe foty na pocieszenie i ukojenie mej zbolałej osamotnionej duszy. A ja sobie zjadłam loda :roll: Romero - smakowite wspomnienie z lat, kiedy jeszcze wakacje miałam, zawsze na plaży wcinałyśmy z siostrą lody Romero - miodzio :mdleje: [COLOR=paleturquoise]Oczami wyobraźni jezioro ujrzałam... hihihi[/COLOR] Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='tigrunia'] Foteczki w galerii Panny Jessi będą za jakiś moment[/quote] Moment już minął :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Moimi lodami z dzieciństwa są Zapp'y :cool3: Foteczki w galerii Panny Jessi będą za jakiś moment Quote
Ariedale Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [B][COLOR=orange]A ja tam lubiłam truskawkowe Cornetto - którego już nie ma :D[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ffa500]Czy wasi znajomi, też twierdzą, że Yorki są tylko na wystawy i mają charakter beznadziejny i są głupie ? Bo moi tak twierdzą ;/[/COLOR][/B] Quote
Magda Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Hej! Dajcie mi chwilkę, bo muszę zobaczyć te wszystkie zmiany:p Byłam dzisiaj na plaży i mam spalonego całego ryjoka... goopia ja zapomniałam nasmarować twarz i teraz wyglądam jak wyglądam:cool1: EDIT: Jak widać na forum dużo się pozmieniało, a to dlatego, żeby stworzyć oddzielne małe serwisy poświęcone rasom. Mamy podział na podfora i powolutku zaczniemy wszystko układać. Teraz zajmę się przenoszeniem galerii z fotoblogu Quote
Sara_i_Aris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Madziu, wszystkie FotoBlogi zostaną przeniesione, czy tylko nasze - yorkowe? Co się tyczy yorków jako maskotek - moi znajomi juz wiedzą, że Aris to zadziora i pies, którego nie da się wymęczyć :lol: Zawsze zakładam mu kokardkę/frotkę/spinkę pasującą kolorem do mojego ubioru i kiedy wezmę psa na ręce, czasami żartują, że on to tylko dodatek dla mnie :lol: Quote
Magda Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Wszystko zależy od użytkownika. Z yorkami nie ma problemów, ale inni mają po kilka psów i to różnych ras, dlatego ich galerie zostaną na FB. Jeśli czyjaś galeria została pominięta to piszcie! Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Władka ale czemu galerie takie ogólnodostępne zostały zamknięte ?? Przecież to istna tragedia :shake: :placz: Jak mozna było zamknąć galerię szczeniaków ?? :placz::placz: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Biedna spalona Władzia :glaszcze: Ty nasz spieczony gołąbku... Quote
Magda Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Mam do Was pytanie. Czy podoba się Wam podział Yorków? Sama prosiłam tylko o podforum "wystawy", ale jak widać dostałam 2 bonusy:lol: Nie wiem jak wam, ale dla mnie poprzedni widok był lepszy. Galerie powinny wrócić na FotoBlogi. Mamy spis tematów, więc czego chcieć więcej? Czekam na wasze opinie. Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Mi się ewidetnie nie podoba to, że galeria szczeniaków została zamknięta :angryy: Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Aga76'] Ty nasz spieczony gołąbku...[/quote] Ty nie gołąbkuj tu tylko kurczaki wstawiaj :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts