Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']TTTTTTTaaaaaaaaaaakkkkkkkkk :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:....................:cool1:

Uuuu lalala, ale euforia :evil_lol: prawie jak OOO organy

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jezdem... przez te nocne krzyki wstałam o 12:grins:

Jest ktoś chętny i wypierze mi ubrania na wyjazd? Ja w tym czasie sobie polatam po forum.

aha, i ciachnęłam M. Został pozbawiony firanki, włosów na klacie i brody:p

Posted

Magda napisał(a):

aha, i ciachnęłam M. Został pozbawiony firanki, włosów na klacie i brody:p

:mdleje:i pewnie wygląda teraz jak młody goły Adonis

Sama krzyczałaś przez pół nocy, o północy... :cool1:

Posted

Też z checią ściełabym Fidlakowi firankę bo najwięcej syfu nia przynosi ale wtedy będzie bardziej uwidoczniony jego wielki bebzon...i może wyglądać conajmniej nieatrakcyjnie :cool1:

Ale brodę mu ciachnę bo jak pije to kałuże są wszędzie.

Posted

Dziewczyny dzisiaj byłam u weta na szczepieniu z Megi i pierwszy raz slyszalam ze psa wystarczy szczepic raz na 3 lata (nie mowie o wsciekliznie oczywiscie:eviltong:) Słyszał ktoś o tym?:p

Posted

Megula napisał(a):
Dziewczyny dzisiaj byłam u weta na szczepieniu z Megi i pierwszy raz slyszalam ze psa wystarczy szczepic raz na 3 lata (nie mowie o wsciekliznie oczywiscie:eviltong:) Słyszał ktoś o tym?:p

Yes - vet moich psów zawsze to powtarza i na dowód pokazuje wskazówki producentów szczepionek.

Posted

nadzieja napisał(a):
zdrowko myy roznie, salon kwitnie, wlasnie zostalam dystrrybutorem rogza i konga

gratuluję :thumbs:

nadzieja napisał(a):
mam szeleczki legowiska identyfikatory suerp sprawa saoledne rzeczy z 2 letnia gwarancja na trwalosc i jakosc

niuńki noszą szelki Rogza i póki co nie narzekamy :loveu:

Posted

Hej nadziejo!
Życzę Tobie, żeby współpraca zaowocowała:multi: Pokaż nam Aviego!

Nie słyszałam o szczepionkach co 3 lata... muszę poszukać na necie i może ja też spróbuję (tzn. my):lol: Ktoś też szczepi co 3?