Astaroth Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Arial]Tajfun to 11-miesięczny piesek średniej wilkości, zupelnie nie kłopotliwy. Załatwia się na dworze, został zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony fiprexem. Toleruje koty i inne psy. [/FONT] [FONT=Arial]Mimo na pewno niezbyt przyjemnych przeżyć związanych z pobytem w Krzyczkach nie przejawia żadnej agresji, jest wyjątkowo ufny, potrafi podchodzić do obcych ludzi na ulicy i prosić o głaskanie. Jest naprawdę kochany, pełen miłości do ludzi. Oprócz tego bardzo szybko się uczy, zna narazie tylko podstawowe sztuczki ponieważ nie mam dla niego zbyt dużo czasu, ale ma chłopak potencjał. Szukam dla niego bardzo dobrego, sprawdzonego domu, po tym co przeszedł (przyjechał z Krzyczek wychudzonym, z chorobą skóry – już wyleczoną, ma blizny na pyszczku i wybity jeden ząb) należy mu się. Musze być pewna że już nigdy nikt nie podniesie na niego ręki i nigdy więcej nie trafi do schroniska.[/FONT] [FONT=Arial]Musze wyjechać w lipcu (13-27.07) i szukam kogoś kto przechowałby Tajfunka przez ten czas. Zapewniam jedzenie, smakołyki i wszystko co będzie trzeba.[/FONT] Quote
Astaroth Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Tajfunek nikt do Ciebie nie zagląda :placz: Quote
Angie :) Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Hop hop Tajfunek - on ma tak samo na imie jak moj kon :)) Tylko ze moj Tajfun jest bialy w czarne plamki :) Quote
Astaroth Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Imie nadały mu sąsiadki bo jak je spotyka to nie wie do której się łasić i biega od jednej do drugiej tak że wszędzie jest go pełno. Wogóle to spryciaż jest potrafi zrobić takie oczy że ludzie na ulicy mu jedzenie oddają. Jedną panią "napadł" na ulicy i oddała mu ucho wołowe które kupiła swojemu pieskowi, jej psiak był mocno niezadowolony, a Tajfun dumny nosił ucho w zębach przez cały spacer jak zdobycz :) Quote
Kamila_s Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tajfunek dalam Cie na nasza klase..moze tam Cie ktos dostrzeze???:-) Dajcie mi numer kontaktowy w spawie Tajfunka,zebym umiescila w info! Quote
Astaroth Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Pierwsze dni u mnie po pobycie w lecznicy: Quote
Diegula Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A gdzie jest psiak teraz? I co znaleźliście tymczas na te dwa tygodnie? Quote
Astaroth Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Psiak jest u mnie w Warszawie. Dziś zawoże go do rodziców. Naszczęcie ich sunia go zaakceptowała i zgodzili się go przechować dwa tygodnie. Quote
Astaroth Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 U pieska wszystko dobrze. Moja siostra tak go polubiła że nie chciała go oddać, niestety rodzice nie zgadzają się na dwa psy, więc ciągle szukamy domu. Quote
Kamila_s Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 czy Tajfunek wciaz szuka domu??? co u niego?? Quote
Astaroth Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Tajfun ma się dobrze. A czy nadal szuka domu to ciężko powiedzieć. Ostatnio mój TZ mnie zaskoczył, pojechał z Tajfkiem na ryby i od tego czasu Tajfun nie jest "tym psem przez którego nie możemy nigdzie pojechać" teraz jest "kumplem" i go nie odda. Musze się jeszcze upewnić że napewno u nas zostaje na zawsze ale chyba tak bo żaden tymczasowicz nie był jeszcze nazwany "kumplem" :lol: Quote
Kamila_s Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 bardzo prosze zebys mi napisala,gdyz wczoraj napisala do mnie pewna zainteresowana osoba ..dlatego chcialbym wiedziec;) Quote
Astaroth Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Tajfun zostaje u nas. Wczoraj zpaytałam TZta czy napewno, poszli z Tajfkiem na strone, TZt zapytał "Chcesz u nas zostać?" Tajfek położył mu głowe na kolanach i wszystko stało się jasne. Oczywiście od TZta usłyszałam "jak go oddasz to zaraz i tak weźmiesz następnego więc już wole żeby ten został" , dobra dobra ja tam wiem że to miłość może nie od pierwszego wejżenia ale jednak :evil_lol: Quote
Astaroth Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 No to w sumie temat do zmknięcia. Tajfun ma dom. Quote
paros Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Astaroth napisał(a):No to w sumie temat do zmknięcia. Tajfun ma dom. I to jaki dom :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts