Olga21 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Szukam jakichś informacji o Marleyu, czy ma może swój wątek? Quote
phase Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 `. Marleya wątek... http://www.dogomania.pl/threads/74509-Marley-A-liczny-grzeczny-pies-czeka-na-osobAE-ktA-rej-bezgranicznie-zaufa/page10 Quote
Olga21 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziękuję bardzo. Mam jeszcze tylko pytanie-czy wiadomo, dlaczego Marley wrócił do schroniska???? Przecież to jest wspaniały pies! Quote
Jagoda1 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Olga21']Dziękuję bardzo. Mam jeszcze tylko pytanie-czy wiadomo, dlaczego Marley wrócił do schroniska???? Przecież to jest wspaniały pies![/QUOTE] Marley, kiedy zostawał sam, przeskakiwał ogrodzenie. Quote
Olga21 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wow... No to faktycznie doskonały powód... :/ Szukamy dla niego domku, tym razem odpowiedniego. Musi się udać! Ile on ma lat? Koło 7? 8? Quote
phase Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 `. Marley to cudny pies. Zasługuje na lepsze życie.!! Ma powyżej 5 lat. ;) Quote
phase Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 `. GORAN to duży szczeniak. Bardzo wesoły, zwariowany, szalony. Na spacerach psy obszczekuje, jednak nie jest wobec nich agresywny. Quote
Ania_i_Kropka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Olga21']Wow... No to faktycznie doskonały powód... :/ Szukamy dla niego domku, tym razem odpowiedniego. Musi się udać! Ile on ma lat? Koło 7? 8?[/QUOTE] Marley ma ok 8 lat. To niezwykły pies. Marley spokojnie może zamieszkać w domu, w którym są dzieci. Wierzę, że wreszcie mu się uda. Quote
Ania_i_Kropka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dwie bardzo nieśmiałe 10tyg siostry: Łatka: i Plamka: Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 to Lazar na szkoleniu? znaczy się dalej nikt go nie chce? jak mu idzie? może taka informacja pomoże znaleźć mu dom? Quote
Ania_i_Kropka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Tak to jest Lazar. Chłopak ma problem ze skupieniem uwagi na przewodniku, ale Kasia pracuje nad tym. Jak na razie nikt normalny nie zainteresował się chłopakiem. Mam nadzieje, że szkolenie pomoże mu znaleźć dom. Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ponioc macie jakąs duż akudłatą sunie? mogę prosić o info lub link do postu o niej? Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kora post 1187, Jest jeszcze widowiskowo piękna ogromna Nora post 1190!! Quote
Jagoda1 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='sleepingbyday']ponioc macie jakąs duż akudłatą sunie? mogę prosić o info lub link do postu o niej?[/QUOTE] To ma byc sunia "do domu"? Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Energiczna młoda Nora: tą znalazłam, zaraz kory poszukam. chodzi o jak najbardziej kudłatą i jak największa. dom i ogródek. powoli sie przymierza domek do adopcji. jest tam stary, chory duzy samiec, troche jka braird. kastrowany. Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 no post 1187!!! Ale Nora jest cudna prawda!!!!???? Ja jak wszystkie kurdupelki bardzo podziwiam takie duże psy - niestety - wyżej Jamnika nie skoczę:placz::placz: Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 znalazłam korę, wysłałam obie panny do wglądu. potzrebuje informacji o ich wielkości. torche dokładniejszych. jak bardzo sa duże,w sensie... plamka i łatka mnie rozwaliły - mam słabość do białych poplamionych.... koniecznie wrzućcie je na szczeniaki w potzrebie, wątek adopcyjny szczeniaków. takie sa sliczne, ze ogłoszenia pwoinny z buta zadzaiałać... (tfu tfu, na człowieka urok) Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ale cuuuuuuudny!!!:loveu: Ciągle Was podejrzewam, że jeździcie po kraju i podkradacie te cuda z wystaw:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='sleepingbyday']znalazłam korę, wysłałam obie panny do wglądu. potzrebuje informacji o ich wielkości. torche dokładniejszych. jak bardzo sa duże,w sensie... plamka i łatka mnie rozwaliły - mam słabość do białych poplamionych.... koniecznie wrzućcie je na szczeniaki w potzrebie, wątek adopcyjny szczeniaków. takie sa sliczne, ze ogłoszenia pwoinny z buta zadzaiałać... (tfu tfu, na człowieka urok)[/QUOTE] Korusia jest mała. To prawie terierka walijska. Nora to cudowna sunia. Jest duża, waży ok 35-40kg. Jest wielkości ONka. Sunia jest towarzyska i przymilna. Dobrze dogaduje się z psami i suniami. Ma ok 1,5-2 lata. Jest wysterylizowana. Quote
Confess Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [SIZE="2"]I jeszcze pare fotek naszych małych śliczności :) Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jejuniu jakie śliczne ciapki na uszach!!!! Cudo!!!!! Quote
Recommended Posts