Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olga21']Dziękuję bardzo. Mam jeszcze tylko pytanie-czy wiadomo, dlaczego Marley wrócił do schroniska???? Przecież to jest wspaniały pies![/QUOTE]
Marley, kiedy zostawał sam, przeskakiwał ogrodzenie.

Posted

[quote name='Olga21']Wow... No to faktycznie doskonały powód... :/ Szukamy dla niego domku, tym razem odpowiedniego. Musi się udać! Ile on ma lat? Koło 7? 8?[/QUOTE]

Marley ma ok 8 lat. To niezwykły pies. Marley spokojnie może zamieszkać w domu, w którym są dzieci. Wierzę, że wreszcie mu się uda.

Posted

Tak to jest Lazar. Chłopak ma problem ze skupieniem uwagi na przewodniku, ale Kasia pracuje nad tym. Jak na razie nikt normalny nie zainteresował się chłopakiem. Mam nadzieje, że szkolenie pomoże mu znaleźć dom.

Posted

Energiczna młoda Nora:

tą znalazłam, zaraz kory poszukam. chodzi o jak najbardziej kudłatą i jak największa.
dom i ogródek. powoli sie przymierza domek do adopcji. jest tam stary, chory duzy samiec, troche jka braird. kastrowany.

Posted

znalazłam korę, wysłałam obie panny do wglądu. potzrebuje informacji o ich wielkości. torche dokładniejszych. jak bardzo sa duże,w sensie...

plamka i łatka mnie rozwaliły - mam słabość do białych poplamionych.... koniecznie wrzućcie je na szczeniaki w potzrebie, wątek adopcyjny szczeniaków. takie sa sliczne, ze ogłoszenia pwoinny z buta zadzaiałać... (tfu tfu, na człowieka urok)

Posted

[quote name='sleepingbyday']znalazłam korę, wysłałam obie panny do wglądu. potzrebuje informacji o ich wielkości. torche dokładniejszych. jak bardzo sa duże,w sensie...

plamka i łatka mnie rozwaliły - mam słabość do białych poplamionych.... koniecznie wrzućcie je na szczeniaki w potzrebie, wątek adopcyjny szczeniaków. takie sa sliczne, ze ogłoszenia pwoinny z buta zadzaiałać... (tfu tfu, na człowieka urok)[/QUOTE]

Korusia jest mała. To prawie terierka walijska.
Nora to cudowna sunia. Jest duża, waży ok 35-40kg. Jest wielkości ONka.
Sunia jest towarzyska i przymilna. Dobrze dogaduje się z psami i suniami. Ma ok 1,5-2 lata. Jest wysterylizowana.