lanka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 madcat1981 napisał(a):BYłam dziś na Starówce i wrzuciłam grosik za pieęęęękną kartkę na rzecz schroniska :) Mam nadzieję, że wolontariusze nie zmarzli zbyt mocno ... ........tak, zbieraliśmy kaskę na nowy wybieg dla psiaków w schronisku ;) w zamian za "grosik do puszeczki" rozdawalismy własnoręcznie zrobione kartki świateczne i pluszaczki dla maluchów..... Iskierki razem z Panią Dyrektor schroniska ;) (zaszczyciła nas osobiście ;) i marzła tak samo jak my ;)) uzbierały na ten cel do puszeczki 350zł w dwie godzinki, bo niestety było -15C i dłużej sie nie dało ;/ Mimo to jesteśmy zadowoleni bardzo ;) Dziękujemy Pani Dyrektor za gorące czekoladki ;) i tak ważne wsparcie ;) Dzieki też dla dzieciaków...Wiki, Eweliny, Marty, Ali, Linki, Arka, Daniela i Adriana.....fajnie że mozna zawsze na nich liczyć ;) Pozdrawiam wszystkich Ewa Quote
madcat1981 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Super wynik - prawie trzy złote co minutkę :) A w taki mróz to już rekord:D Gratuluję i dziękuję wszystkim iskierkom :) Quote
Confess Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [SIZE="3"]Najlepszym gwiazdkowym prezentem jest świadomośc, że psiak, który długi czas spędził w schroniksu, którym się opiekowało, trafił do wspaniałego domu. Tak właśnie stało się w przypadku Grandi :):) Ma teraz swój dom , a co najważniejsze ogrom miłości !! Oby w Nowym Roku więcej psiaków dostało taką szansę... Królewna na łożu :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [FONT=Arial]Życzenia od Jackie i jej Pani....[/FONT] [FONT=Arial]Pani przyjechala po sunię z Warszawy, była to wzajemna milość od pierwszego spotkania.[/FONT] [FONT=Arial]Dziękujemy za piękne zyczenia, cieszymy sie, ze Jackie jest szczęśliwa. kochana i potrzebna.[/FONT] [FONT=Arial]"Witam.[/FONT] [FONT=Arial]Na Pani ręce składam dla wszystkich pracowników schroniska oraz wszystkich woluntariuszy bardzo serdeczne życzenia radosnych, pogodnych Swiąt oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Obyście mieli Państwo jak najmniej pracy! Wszystkim zwierzaczkom życzę, aby trafiły do dobrych domów.[/FONT] [FONT=Arial]Pozwalam sobie załączyć zdjęcie suni cieszącej się pierwszym tegorocznym śniegiem. [/FONT] [FONT=Arial]Sunia jest psem jakiego mogłabym sobie wymarzyć - pogodna i śliczna przytulanka, a jednocześnie towarzyszka długich spacerów po lesie. Wielka wzajemna miłość![/FONT] [FONT=Arial]Jeszcze raz wszystkiego dobrego." [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
buddy2009 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 wesołych świąt życze wszystkim dogomaniakom :) Quote
J_aceKK Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 dusje napisał(a):Nie moge znalezc watku slicznej Neris i tutaj pragne Wam zlozyc nasze swiateczne zyczenia. Kochane dziewczyny, sympatyczni wolontariusze: Wojtek i Jacek Z okazji zblizajacych sie Swiat Bozego Narodzenia zyczymy Wam wszystkiego najlepszego, niech Wasza milosc do psow bezbronnych i cierpiacych przez zlych ludzi - nigdy sie nie wypali. Niech iskierka nadziei nigdy nie zgasnie i niech wszystkim psom i kocim sierotkom swieci za dnia i nocy. Zyczymy Wam zdrowka i tak trzymajcie, kochani. Pani dyrektor schroniska przesylamy nasze cieplute zyczenia swiateczne i dziekujemy za nasza Neriske :lol: Sciskamy mocno, dusje z mezem i synem, Nerunia, Rufus, Tosienka i Niunia oraz kocica Pluis; do zyczen dolacza se Edith i cudny Kruczek. Dziękujemy za życzenia, również życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt :) Quote
madcat1981 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Kochani, ściskam serdecznie i życzę spokojnych świąt... Quote
anciaahk Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, wypełnionych miłością i rodzinnym ciepłem oraz wszelkiej pomyślności życzą Ania z rodzinką oraz Karmelem i Agrafką. Quote
Jagoda1 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Kto pamięta Klajda?:lol: Teraz mieszka na południu Polski. Quote
Jagoda1 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Niech Nowy Rok spełni nasze marzenia o kochających domach dla naszych podopiecznych. . Quote
magenka1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, Widziałam ostatnio pieski w Olsztyniaku ciekawe czy był jakiś odzew? Quote
Ania_i_Kropka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 magenka1 napisał(a):Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, Widziałam ostatnio pieski w Olsztyniaku ciekawe czy był jakiś odzew? Cezarek z niebieskim okiem dzięki Olsztyniakowi grzeje dupke w nowym domu SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!:multi::multi::multi: Quote
magenka1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ach jak fajnie to pierwszy piesek na zdjeciu ale on ma jedno tylko oczko niebieskie(mam nadzieje, że znalazł fajny domek), a Pompek ma poważne te napady padaczki? a ja mam nadzieje (coś może będzie się kroiło), że Kejko też znajdzie domek :) (albo ktoś inny), jak będę wiedziała na pewno napiszę. Wszystkie pieski są prześliczne a te ich oczka takie wyczekujące domków. Mój duduś pozdrawia cioteczki, w czerwcu minie już dwa lata, pozdrawiam Quote
Ania_i_Kropka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [FONT=Tahoma]Pimpek ( w olsztyniaku przekręcili imie) ma ataki rzadko. Odkąd mieszka sam nie ma ich prawie wogóle. Dobrze reaguje na leki. [FONT=Tahoma]Pimpuś to cudowny, kochający pies niestety nikt go nie chce ze względu na chorobę. [/FONT] [/FONT][FONT=Tahoma]Kejko to cudowny staruszek. Jest bardzo energiczny jak na swój wiek. Kejko już tak długo czeka na nowy domek. Kiedyś miał dom i kochającego Pana, teraz ma schroniskowy boks i tęsknotę. [/FONT] Quote
magenka1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 przekażę informację o Kejku komu trzeba, dziękuję Aniu za informację Quote
Ania_i_Kropka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Między Świetami a Nowym Rokiem nowe domy znalazło 8 psiaków:multi::multi::multi: One nadal czekają: Energiczny Yogi typie PONa Uroczy Baron w typie rottka Urocza i kochana foksia Daszeńka: Dwie młodziutkie, malutkie sunie: Fruzia: Ruzia: Quote
phase Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 `. Wszystkim kundelkom, którym się poszczęściło wszystkiego dobrego w nowych domkach !!. :multi: Oby więcej adopcji przyniósł nowy 2010 rok !!. Yogi tylko, że ten to taki jaśniejszy Yogulec. :razz: Quote
phase Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 `. Ojj, Yogulca dalej brakuje i będziemy o nim pamiętać zawsze. Dzielny psiak, który wiele przeżył a mimo to 'się nie poddawał'. A ten Yogi to też jest śliczny. :loveu: Quote
madcat1981 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Prześlę go osobom, które zaglądały na wątek ['] Yogiego... Quote
Ania_i_Kropka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Yogi I i Yogi II dostały imiona na czesć ukochanego psa jednego z pracowników. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dzisiaj nowe domy znalazły 3 koty. :multi: Jedna sunia wróciła do domu. :multi: One nadal czekają:-( Bardzo energiczna, roczna Masza: Roczna nieśmiała, ale kochana Mała: Uroczy Graf: i trakcie szczotkowania: Quote
Ania_i_Kropka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Kochany, energiczny Fred: Urocza, roczna Iskra: Mały, grzeczny Reksio: Wulkan energi, roczna Fruzia: Domowa, przestraszona Pchełka: Quote
Ania_i_Kropka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 6 letnia kochana Maksi w typie wyżła: Jej nieśmiała i przestraszona córka. 2 letnia Negra: W Schronisku jest jeszcze jedna córka Maksi- siostra Negry. Niestety sunia jest tak przerażona i zdezorientowana, że nie wychodzi z budy. Quote
Recommended Posts