phase Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Koleżanka z boksu Osira - SAMBA, niesamowicie przyjazna sunia, jej nie da się nie kochać, cały czas by się tuliła do człowieka i przy nim była. Quote
phase Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Bardzo energiczny ATOS oraz jego kumpela z boksu FLORA , chyba że to inny psiak to Ania popraw mnie :lol: Quote
phase Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Sambunia:loveu: REX, nie zwraca całkowicie uwagi na psy, na spacerze z Goskiem zachowywał się rewelacyjnie. :) Quote
phase Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Postaram się w tygodniu zrobić nowy tekst o Gosku, niestety to już nie ten sam pies, Gosek się starzeje, już nie jestem taki żywiołowy jak wcześniej. Jednak dalej jest przytulaśny i chętny na spacerek. :) Quote
phase Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Zdjęcie bardzo kiepskie, ale widać w jakiej kondycji jest Gosiunio. Kochany wielkogłowy Gosiulek Quote
Nutusia Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Piękne, zadowolone pyśki - szkoda, że wciąż bezdomne... Quote
Nutusia Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Jaki słodki niuchacz :) https://lh4.googleusercontent.com/-AryJo94_tS8/Uxyo0gqgCsI/AAAAAAAAFZk/VWd_UbxoEaM/w665-h825-no/DSC_0065.JPG Quote
Doma17 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Sesja Rudego...myślę, ze udana :loveu::lol:: tunel: hop: :loveu: Quote
Bejotka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Powymienia się fotki :) A są zdjęcia psiaków, które czekają na ogłoszenia? :( Quote
Doma17 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Łajka to około 3 letnia suczka w typie husky. Do schroniska trafiła bardzo przestraszona, obecnie jest bardzo kontaktowa. Mimo to trochę boi sie gwałtownych ruchów, aby komuś zaufać musi go poznać. Łajka jak na psa w typie północniaka jest bardzo spokojna i zrównoważona. Ładnie chodzi na smyczy, dogaduje się z psami. Quote
Doma17 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Miron to około 3 letni oryginalnej urody psiak. Miron potrzebuje kilku minut do przyzwyczajenia się do opiekuna. Kiedy juz kogoś pozna to pokocha go na zawsze ;) To młody, wesoły, kontaktowy i energiczny psiak. A przy tym bardzo uroczy :loveu: Quote
Recommended Posts