Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ło matuchno!! Ale udane domkobranie! :)
Dzięki, że piszecie, które dzięki ogłoszeniom :) To mi dodaje skrzydeł i pokazuje, że praca nie idzie na marne :) Dawaj Dominika kolejne Ogony! :-D

Posted

Mozart to około roczny psiak o zdecydowanym charakterze ;) Do schroniska trafił razem z kolegą Bachem, który znalazł nowy domek. Mozart przez kraty straszył, szczekał uśmiechał się niezbyt miło. Ale chwila przy kratach i parę smakołyków i dzielnie wyszedł na spacer. Od tamtego czasu jest wpatrzony w wolontariuszki które go wyciągnęły. Mozart zdecydowanie bardziej ufa kobietom. Nie przepada on za mężczyznami. Mozarcik nie lubi kotów ani psów dlatego musi być jedynakiem, nie powinien on również zamieszkać w domu z dziećmi. Na spacerze był bardzo grzeczny. Uwielbia rozdawać buziaki i się przytulać. Mały potrzebuje czasu, ale kiedy już komuś zaufa to bezgranicznie :) To cudny wesoły i energiczny psiak.

Posted (edited)

Jutro ogłoszę Mozarta i Barona (czekam tylko na opis Barona). Wtedy bez ogłoszeń będą już tylko 2 psiaki ze schroniska: Roni, Tadeusz i ten kudłaty Aresik, którego nie ma na stronie schroniska... (tylko mi nie mówcie, że to ten sam Ares... ten sznaucerowaty, co kilka już lat jest w schronisku...) :(

Edited by Bejotka
Posted

A to nie jest ten sam Baron, którego już ogłaszałam?? W maju 2012 roku pojawiła się radosna wiadomość, że Baron zostaje w DT. Dlaczego wrócił po takim długim czasie, co się stało?

Posted

MOZART

na Tablicy i Alegratce
a także na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, przygarnijzwierzaka.pl, hiperogloszenia.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl

Posted

[quote name='Bejotka']Jutro ogłoszę Mozarta i Barona (czekam tylko na opis Barona). Wtedy bez ogłoszeń będą już tylko 2 psiaki ze schroniska: Roni, Tadeusz i ten kudłaty Aresik, którego nie ma na stronie schroniska... (tylko mi nie mówcie, że to ten sam Ares... ten sznaucerowaty, co kilka już lat jest w schronisku...) :(

Niestety to ten sam Aresik który juz tyle lat czeka :shake: Kiedy tylko zrobi się cieplej od razu będzie ostrzyżony.

Posted

Mój kolejny tymczasik pojechał do domku :) Moja ruda wredota Majka ma super dom, mieszka pod Olsztynem, ma duże podwórko do biegania oraz miękkie łózko do spania... co widać na zdjęciu :D Maja będzie miała nową smyczkę w pszczółki... niedługo dostanę zdjecia w nowej obróżce. :) Powodzenia kochana :loveu:

Posted

Bejotka napisał(a):
Brawo Majeczko - ale Cię tam rozpuszczą!!! Smyczka w ... pszczółki!! :-D Poduchy i kołderka!! :)
Pan Leszek będzie dzwonił w sprawie Cykora!!

Po tym co przeszła trochę rozpieszczania się jej należy heheh :D

Posted

Bejotka napisał(a):
Czekam na informacje o Baronie, żebym mogła go ogłosić. Najważniejsze - dlaczego wrócił z adopcji? Jaki jest teraz?

Baron wrócił z powodu poważnej choroby właściciela. Obecnie jest niezwykle towarzyskim i kochanym psem. Jest spokojny i zrównoważony. Baron na spacerze grzecznie idzie przy nodze. Gdy tylko ma okazję przytula się i domaga głaskania. Teraz ma ok 9 lat.

Posted

Dziewięć lat?? W 2012 go ogłaszałam jako 3-letniego rotka. Szybko się zestarzał :-D Wtedy był nieprawidłowy wiek, czy może jednak jest troszkę młodszy? Nie wygląda na takiego leciwego...

Posted

BARON

na Tablicy i Alegratce i zaraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, przygarnijzwierzaka.pl, hiperogloszenia.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl

Posted

Bejotka napisał(a):
Dziewięć lat?? W 2012 go ogłaszałam jako 3-letniego rotka. Szybko się zestarzał :-D Wtedy był nieprawidłowy wiek, czy może jednak jest troszkę młodszy? Nie wygląda na takiego leciwego...

To nie jest ten Baron. Ten, który wrócił został adoptowany w 2010 roku. Miał wtedy ok 5 lat.