Jagoda1 Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='free'][IMG]http://images.tinypic.pl/i/00493/u8xf0ip61r21.jpg[/IMG] pozdrowienia z ostroleki Buba :)[/QUOTE] Zdrowia i szczęscia, Bubulinko! Quote
malagos Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='free'] Witam Olsztyniakow ! U mnie zimno jak ciort wrrrrr,a nawet zimniej niz u Was,ale nie wrocę do Was. Bylo miło....ale super ,że sie skończyło;) Po tym,jak ukochana pańcia przywiązala mnie do drzewa i ulotnila sie...bylamw schronisku,w kortowie w poliklinice,u cioci free,tydzien w domku,gdzie tez mnie nie chcieli,a teraz......teraz jestem w [B]Ostrołęce...maly kurpś z[/B]e mnie ;),ale tu mi najlepiej,w lóżeczku .Nawet nie jestem ciekawa teraz co dzieję siew ogrodzie...kocham kolderkę i kocyk .Dziękuję wszystkim za troskę i że dostalam szansę mimo,że bylam w kwiecie wieku.;) pozdrowienia z ostroleki- Buba :)[/QUOTE] A to moje rejony! Mam do Ostrołęki rzucik beretem :) Quote
free Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='malagos']A to moje rejony! Mam do Ostrołęki rzucik beretem :)[/QUOTE] wypatruj Jej Małgoś ....jak spotkasz szaloną Bubcię z wielkimi uszami....to jest nasza malutka!;) Quote
Bejotka Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Przed chwilką Pan Cezary bardzo poważnie pytał w swym mailu o GOSka :) Odpisałam - mam wielką nadzieję, że zadzwoni :) Pan nie wiedział tylko czy Gos dogada się z jego sunią (8-9 lat, łagodna jak baranek). Quote
Nutusia Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Raty, Gosiu.... kciuki zaciskam do białości i odrętwienia!!!!!! Quote
Bejotka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Dziś pytano o Busterka - czy może mieszkać z wilczurką :) Zaprosiłam do rozmowy telefonicznej :) Quote
Saraa Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Dziś do domu pojechał Asik ! :) Powodzenia chłopaku ! [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-2xOa1zInCuk/Ur3fUyMWGuI/AAAAAAAAHIU/YfTssgBQk7w/w797-h577-no/DSC_0296.JPG[/IMG] Quote
Bejotka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Saraa']Dziś do domu pojechał Asik ! :) [/QUOTE] Bez Bąbelka? To dopiero Bąbelek teraz w rozpaczy... :( Quote
Saraa Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Niestety Bąbelek został w schronisku :C Jak najszybciej potrzebny jest chociaż DT bo już odczuwa brak swojego przyjaciela... Quote
Bejotka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [B]Tajfun, Blind, Rambo, Salem, Gizmo, Kropka, Sonia, Ozzy, Atos (ten nowy), Kowalski, Libra, Pról, Rocky (spaniel), Corgi, Wojtek, Osir, Raff, T[/B][B]adeusz, Firmin, Mały, Roni, Milka, Lalo, Bruner, Frodo, Pyza[/B].... Proszę o zdjęcia i opisy to im zrobię ogłoszenia. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Bejotka']Dziś pytano o Busterka - czy może mieszkać z wilczurką :) Zaprosiłam do rozmowy telefonicznej :)[/QUOTE] Niestety Buster powinien być jedynakiem. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Bejotka'][B]Tajfun, Blind, Rambo, Salem, Gizmo, Kropka, Sonia, Ozzy, Atos (ten nowy), Kowalski, Libra, Pról, Rocky (spaniel), Corgi, Wojtek, Osir, Raff, T[/B][B]adeusz, Firmin, Mały, Roni, Milka, Lalo, Bruner, Frodo, Pyza[/B].... Proszę o zdjęcia i opisy to im zrobię ogłoszenia.[/QUOTE] Dominika w piątek wraca do Olsztyna i rusza z robieniam fotek psiakom. Quote
Bejotka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) A tymczasem wszędzie pozmieniałam ogłoszenia Asika i Bąbelka na ogłoszenie samego Bąbla (nowy tekst). Tak mi go jest strasznie szkoda, stracił bratnią duszę, został sam... :( [quote name='Ania_i_Kropka']Niestety Buster powinien być jedynakiem.[/QUOTE] Może taki telefon to dobra okazja, by przedstawić Panu innego labka, który dogada się z sunią? A Tank? A może inny gabarytowo podobny, który byłby łagodny? Edited January 28, 2014 by Bejotka Quote
Bejotka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Przyszedł taki oto mail: "Jestem zainteresowany adopcją BOLO, prosiłbym więc o jakieś informacje w tej sprawie. Dodam, że mieszkam w Anglii, więc konieczny będzie paszport dla psa i badania. Czy państwo jesteście w stanie to wykonać oraz jakie będą koszty z tym związane." Odpisałam, poprosiłam, żeby Pan Andrzej z Anglii zadzwonił do Ani. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Bejotka'] Może taki telefon to dobra okazja, by przedstawić Panu innego labka, który dogada się z sunią? A Tank? A może inny gabarytowo podobny, który byłby łagodny?[/QUOTE] Nikt do mnie nie dzwonił w sprawie Bustera. Zawsze gdy ktoś dzwoni w sprawie psiaka i ten nie pasuje do rodziny proponuje innego zwierzaka i zapraszam do schroniska. Tank nie toleruje innych zwierząt. Jest bardzo agresywny z stosunku do psów. Luzak dobrze dogaduje się z psami. Quote
Nutusia Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Domek w Anglii? Czemu nie? Procedurę mam przetrenowaną, jakby co ;) Quote
Ania_i_Kropka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Rozmawiałam z Panem Andrzejem. Wyjaśniłam mu wszystkie procedury. Pan będzie w Polsce za ok miesiąc i odbierze psiaka osobiście. Musi tylko znaleźć przewoźnika z którym będzie mógł razem z psem wrócić do Anglii. Gdy tylko Panu uda się znaleźć transport zadzwoni do mnie i zaczniemy przygotowywać Bolusia. Quote
Bejotka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 No to trzymamy kciuki, by się wszystko udało :) Quote
phase Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Bejotka']Przed chwilką Pan Cezary bardzo poważnie pytał w swym mailu o GOSka :) Odpisałam - mam wielką nadzieję, że zadzwoni :) Pan nie wiedział tylko czy Gos dogada się z jego sunią (8-9 lat, łagodna jak baranek).[/QUOTE] Gosiaczek dogadywał się bez problemu z moją sunieczką (11lat), także jeśli chodzi o sunię nie powinno być problemu - odpukać. :) Quote
Ania_i_Kropka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Wczoraj do domku do Giżycka pojechał Bąbel. Państwo przyjechali po psiaka osobiście. Gdy dotarli do Giżycka zestresowany podróżą i natłokiem emocji, psiak zerwał się z całą smyczą i uciekł prosto przed siebie.... Wczoraj od 15 państwo razem ze znajomymi szukali chłopaka po całym mieście. Dzisiaj rano do Giżyckla pojechała wolontariuszka Sara, którą Bąbel bardzo polubił w schronisku. Kolejne 4 godziny poszukiwań i w końcu ten oczekiwany od wczoraj telefon i wiadomość Mamy chłopaka!!! Bąbel teraz szczęśliwy odsypia w swoim domu. Asik i Bąbel choć zostali rozdzieleni mają kochające rodziny i zimę spędzą w ciepłych domkach. Quote
Bejotka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Ania_i_Kropka']Asik i Bąbel choć zostali rozdzieleni mają kochające rodziny i zimę spędzą w ciepłych domkach.[/QUOTE] Normalnie thriller jakiś! Ale dobrze się skończyło. Ufff... Quote
Nutusia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Dobrze, że przylazłam to dopiero dziś... U nas mróz i wiatrzycho, że ciężko wytrzymać :( Quote
Recommended Posts