Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Super! Kropeczek szczęśliwy. Pani do braku jajek będzie musiała jakoś przywyknąć, niech sobie kupi kury. Jakoś nie lubię kobiety z założenia, nic nie poradzę... Tyle się pies przez nią wycierpiał! Półtora roku!! :angryy:

[URL="http://alegratka.pl/ogloszenie/dorian-o-niezwyklych-oczach-21124203.html"][COLOR=#b22222][B]DORIAN[/B][/COLOR][/URL]
[URL="http://alegratka.pl/ogloszenie/punia-urzekajaca-pregowana-madra-sunia-21124209.html"][B][COLOR=#b22222]PUNIA[/COLOR][/B][/URL]
[URL="http://alegratka.pl/ogloszenie/przystojny-kawaler-milton-21124219.html"][B][COLOR=#b22222]MILTON[/COLOR][/B][/URL]
[URL="http://alegratka.pl/ogloszenie/leda-ta-sunia-cie-potrzebuje-21124221.html"][B][COLOR=#b22222]LEDA[/COLOR][/B][/URL]

na [U]Tablicy i Alegratce[/U]
oraz na: [U] zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl[/U]

To brązowy Maks w końcu wrócił do schroniska?? Zrobić mu znowu ogłoszenia? Jeśli tak, to może ktoś wie dlaczego wrócił?
Mazurkowi, Goi i Borze ogłoszeń na razie nie robię, poczekam na lepsze fotki. Jak Monika wróci (gdziekolwiek jest) to proszę o jak zawsze piękne zdjęcia: Mazurka, Goi, Bory, Miltona, Ledy, Lary, Doriana, Kamy, Perełki, Baryłki i Gareta.

Edited by Bejotka
Posted (edited)

[URL="http://alegratka.pl/ogloszenie/przyjacielski-maks-21124327.html"][B][COLOR=#b22222]MAKS[/COLOR][/B][/URL]

na [U]Tablicy i Alegratce[/U]
i na: [U]zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl[/U]

Edited by Bejotka
Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Kropek a raczej Kajtek już w domu.:multi: Psiak poznał Panią i był przeszczęśliwy. Pani bardzo roszczeniowa, była oburzona faktem, że Kajtek został wykastrowany.

Najważniejsze, że Kropek już szczęśliwy w swoim domu.

Najbardziej było żal, że został wykastrowany, bo przedtem miał chociaż jedno...:lol:

A tak powaznie, to przeraża taka ignorancja.:shake:

Posted

[quote name='Bejotka']A co z Tosią (husky) i Bubą? Nie mam fotek. Nie mam opisów... :(

Buba ma ok 7 lat. Została przywiązana do drzewa na pętli autobusowej. Sunia jest przerażona. Całe dnie spędza w budzie. Początkowo jest nieśmiała i potrzebuje czasu żeby zaufać. Sunia na spacerach ożywia się, sama podchodzi dom człowieka i domaga głaskania. Na razie trudno powiedzieć o niej coś więcej. W sobote była na pierwszym spacerze.

Tosia została oddana do schroniska przez właścicielkę, ponieważ uciekała z posesji. Tosia jest towarzyska i przyjazna. Na spacerach jest bardzo energiczna i zawsze w ruchu. Sunia jest mistrzynią ucieczek. Powinna trafić do ludzi znających rasę i jej potrzeby. Tosia ma 2 lata.

Posted

Bejotka napisał(a):
Czy do weekendu go Pani zabierze? Swoją drogą to słabo go jakoś szukała, skoro przez przeszło półtora roku nie wpadła na myśl, żeby udać się do schroniska... :(

Też tak pomyslałam.mam jednak nadzieję,że będzie szczęsliwy...
Bejotka z tymi jajkami i kupnem kury...dobre:evil_lol:

Posted (edited)

BUBA
TOSIA

na Tablicy i Alegratce
a także na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

Przepraszam, że nie w temacie, ale pomoc ważna...

Ciocie, trwa glosowanie w Krakvecie i w sierpniu wspolnym kandydatem Dogo i Miau jest Fundacja JOKOT z Warszawy. Mają sporo kocich pyszczków do nakarmienia, a i psa w potrzebie nie zostawią. Pomóżmy głosami. Krakvet wprowadził dodatkowe zabezpieczenie przed przekrętami: przy głosowaniu pojawia sie prośba o podanie nr telefonu kom., na który automatycznie wysylają kod do głosowania. Całe głosowanie zajmuje minutę. Wiem, że Miau zawsze solidarnie wspiera kandydatów Dogo ubiegających sie o karmę z Krakvetu. A bywa ciężko. :smile:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...9c95bf4704c916

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj nowe domy znalazły 4 dorosłe koty, 4 kociaki i 2 szczeniaki. Państwo odebrali Ikara.

W tygodniu domy znalazły : Teba ( sunia, która skończyła kwarantannę ), Noni, Jasper

... i Kropuś :)

Posted

Wieści z domu Morisa....:lol: p. Aniu, dziekuję:)

".....[FONT=Arial]Z Morisem rozumiemy się coraz[/FONT] [FONT=Arial]lepiej.Z dnia na dzień staje się coraz spokojniejszy.Wzbudza powszechną sympatię. Jedynie duże psy stanowią problem wbudzając w nim chęć ataku. Dlatego[/FONT] [FONT=Arial]musimy chodzić w Warszawie na smyczy.Natomiast na działce korzysta z całkowitej swobody..."

[/FONT]

Posted

8 letni oddany przez właściciela

ROCKI

Psiak na pierwszym spacerze wydawał się być przyjaznym i bardzo fajnym chłopaczkiem. Chętnie dawał się głaskać i bacznie obserwował otoczenie. Jednak wolę nie pisać nic więcej, póki się nie upewnię, że nie drzemie w nim bestia !!! ;)

Posted

BEJOTKO napisz proszę, które psiaki nie mają zdjęć, postaram się wstawić, ponieważ mam jeszcze sporo zdjęć tylko nie wiem, ktore już wstawiłam. Niestety mój komputer obecnie jest na skraju wytrzymałości strasznie szybko się przegrzewa przez co każda czynność strasznie się wydłuża i ... nie mam do niego cierpliwości :D

Posted

Potrzebne są zdjęcia następujących psiaków:
Bory, Mazura i Goi - bo nie mają ogłoszeń z uwagi na brak fotek
oraz
Baryłki, Gareta, Kamy, Lary, Perełki, Doriana, Puni, Miltona, Ledy, Buby - tym ogłoszenia zrobiłam, ale niektóre z jedną fotką...

Ile Dalia ma lat?