Jagoda1 Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Bejotka']Mania prosto z kwarantanny? Ta Mania. Quote
Bejotka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Jagoda1 napisał(a):Ta Mania. O, jak fajnie! :) Nie mogłam się nadziwić dlaczego tak długo jest w schronisku, przecież jest cudna :) Quote
Bejotka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Czy od dzisiaj któreś Ogonki są głaskane i tulone w swoich nowych domkach? Quote
Jagoda1 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Bejotka napisał(a):Czy od dzisiaj któreś Ogonki są głaskane i tulone w swoich nowych domkach? Wiem, ze Mrówcia. Quote
Confess Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Wstawiam psiaki opisy, dokładny wiek poda Ania ;) RAMZES Cudo....:loveu: Quote
Confess Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Wstawiam zaległe, ktore znalazłam, jeśli są powtórki, z góry przepraszam. LEDA Quote
Bejotka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Bardzo proszę o informacje na temat piesków: Funt, Krakers, Ramzes. Quote
Bejotka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) GOJA i BORA na Tablicy i Alegratce, Goja dodatkowo na "Owczarek w potrzebie" i następnie na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited September 2, 2012 by Bejotka Quote
Marta&Angus Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dziewczyny ja też bym prosiła o więcej informacji o Funcie, jak trafił do schroniska, jak się zachowuje ? Quote
Jagoda1 Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Marta&Angus napisał(a):Dziewczyny ja też bym prosiła o więcej informacji o Funcie, jak trafił do schroniska, jak się zachowuje ? Znaleziony, skończył kwarantannę, zaczął wychodzic na spacery, będzie więcej wiadomo o jego charakterze. Quote
Confess Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 I na koniec kilka słodkich fotek maluszków, które z utęsknieniem czekają na ciepły, spokojny kąt obok ukochanego człowieka... Quote
Marta&Angus Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Jagoda1 napisał(a):Znaleziony, skończył kwarantannę, zaczął wychodzic na spacery, będzie więcej wiadomo o jego charakterze. A jest możliwość zabrania go na spacer w ciągu tygodnia ?? Quote
Ania_i_Kropka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Marta&Angus napisał(a):A jest możliwość zabrania go na spacer w ciągu tygodnia ?? Tak w godzinach pracy schroniska. Czyli od 7 do 15. Funt biegał po ul. Wojska Polskiego. Znalazły go dwie dziewczyny, które złapały biedaka i zadzwoniły do schroniska. Przez całą kwarantannę Funt był przerażony i warczł na każdego kto próbował się do niego zbliżyć. Teraz jest dyżo lepiej choć nadal się boi. Funt na spacerze był wesoły i radosny, aportował ptyczki i zapraszał do zabawy Manię ( sunię w typie ON). Funt ghdy podchodzi do niego ktoś obcy od razu się kuli i odsłania brzuch. Quote
Recommended Posts