Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Confess napisał(a):
Wniosek nasuwa się sam. Prawdziwe oblicze skrywa się w głębi psiaka. Nawet tym największym "postrachom" warto czasem dać drugą szansę ! Trzymam kciuki za Blakusia !!

I dlatego domy tymczasowe są takie bezcenne! Dopiero w domowych warunkach, przy człowieku, ewentualnie innych zwierzach, można stwierdzić co za aniołek (lub diabołek) siedzi w każdym ze schroniskowych psiaków - szczególnie tych "trudnych" i na pierwszy rzut oka nieadopcyjnych.

Posted

Zadzwoniła do mnie (na stronie Fundacji DrLucy kontakt podany jest do mnie) pani mieszkająca koło Białegostoku w sprawie Jazza, bardzo zainteresowana adopcją. Ma zadzwonić jeszcze raz w niedzielę - w razie, gdyby nie został adoptowany - Pani jest bardzo chętna.
W razie co - jeden domek Jazzik ma w zapasie :)

Posted

[quote name='liwus']Dziewczyny powiedzcie gdzie mogę kupić/dostać identyfikator dla mojego schroniskowej suczki. Chodzi mi o coś takiego https://www.identyfikacja.pl/www/pix/blue_set_big.jpg Może orientujecie się czy gdzieś w Olsztynie mogę to dostać?

Identyfikator dla swojej suni możesz otrzymać w schronisku.

Został mi jeszcze Sasha do ogłoszenia - bardzo proszę o informacje o nim...

Wojtek ma ok 11 lat. Jest spokojnym i grzecznym starszym psem. Wojtek mieszkał kiedyś w domu, jest nauczony czystości i zostawania samemu. Wojtek potrzebuje doświadczonego i cierpliwego właściciela. Psiak za młodu sprawiał dość duże problemy wychowawcze. Teraz jako staruszek złagodniałó i stał się bardziej uległy.

Posted (edited)

SASHA

na Tablicy i Alegratce
oraz na:
zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted (edited)

Piękne! Jak poogłaszam te ostatnie sierściuszki, to pozmieniam fotki tym powyżej :) Im piękniejsze zdjęcia tym większa szansa na adopcję przez szukających psa w ogłoszeniach :) Co prawda czasem potem okazuje się, że pies nie jest aż tak piękny jak na zdjęciu :) ale liczymy na miłość od pierwszego wejrzenia :)

Edited by Bejotka
Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
O Boję nikt nie pyta. Sunia jest starsza i nieśmiała. W schronisku praktycznie nie wychodzi z budy.

a dacie radę jakieś nowe zdjęcia? :( trzeba odświeżyć, może coś się wiosną ruszy, kurcze tak dużo starszych psiaków jest i nikt ich nie chce :(

Posted

Czekam na piękne zdjęcia z soboty! :) Potrzebne są fotki Dory (rudej), Lutki, Medora... A co z Pokerem? Bo opis mam a fotek niet...
No i jak kogoś tylko wypuszczą z kwarantanny to obcykajcie ile się da :)

Z psiaków które mają ogłoszenia nowych zdjęć potrzebowałby Skaner, Kiera, Gunia, Jery, Atos, Synek..... Zresztą róbcie jak zawsze - komu się da, kto będzie mógł wyjść na spacer - jeśli będą zdjęcia cudne - będę sukcesywnie wymieniała w ogłoszeniach :)

I poproszę nowe futra do ogłaszania, bo z ostatnimi już się uporałam :)

Posted

Bejotka napisał(a):
Czekam na piękne zdjęcia z soboty! :) Potrzebne są fotki Dory (rudej), Lutki, Medora... A co z Pokerem? Bo opis mam a fotek niet...
No i jak kogoś tylko wypuszczą z kwarantanny to obcykajcie ile się da :)

Z psiaków które mają ogłoszenia nowych zdjęć potrzebowałby Skaner, Kiera, Gunia, Jery, Atos, Synek..... Zresztą róbcie jak zawsze - komu się da, kto będzie mógł wyjść na spacer - jeśli będą zdjęcia cudne - będę sukcesywnie wymieniała w ogłoszeniach :)

I poproszę nowe futra do ogłaszania, bo z ostatnimi już się uporałam :)

Dora jest w trakcie leczenia. Sunia jest strasznie wychudzona. Sunia trafiła do schroniska po wypadku była bardzo poturbowana. Obecnie zdrowieje. Myślę, że poczekajmy ze zdjęciami ok dwóch tygodni aż sunia dojdzie do siebie i nabierze ciała.

Poker to Atlas

Pozostałe zamówienie postaramy się zrealizować:lol:

Posted (edited)

Pozostałe zamówienie postaramy się zrealizować:lol:

Życzę ślicznej pogody i ładnych fotek.
A ja w tym czasie ogłoszę Beja....

Ooo! Zapomniałam o Kostku!! Kostek ma w ogłoszeniach tylko 1 zdjęcie i to takie nie najlepsze... Jeśli by się dało, to proszę...

Edited by Bejotka
Posted

Identyfikator dla swojej suni możesz otrzymać w schronisku.

Bardzo dziękuję za informację. Na pewno się tam zjawię z upominkami dla psiaków olsztyńskich.

A te psiaki schroniskowe coraz to piękniejsze. Ale teraz dobry okres się dla nich zaczyna więc miejmy nadzieję że więcej z nich znajdzie domek...

Posted

Dzisiaj Państwo przyjechali po Jazza:multi::multi:

Do wspólnego domu pojechali Synek i Harnaś :multi::multi:

Nowy domek ma również Moher :multi::multi:

W tyg nowy domek znalazła mała Bajka :multi::multi:

Dzisiejszy dzień był szczęśliwy:) Baaardzo cieszyłam się z adopcji Harnasia:)

Wszystkim psiakom życzymy kochających rodzin i dużo zdrowia!:lol:

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Dzisiejszy dzień był szczęśliwy:) Baaardzo cieszyłam się z adopcji Harnasia:)

No nareszcie!! Też się strasznie cieszę, że w końcu nadeszła kolej Harnasia. Powodzenia psiaki! :):)

Posted (edited)

Pan miał przyjechać obejrzeć sunię, niestety nie pojawił się. Nie zadzwonił więcej do Jagody.

A to wredny pan! No i dobrze mu tak - nie będzie miał Eski, a to wielka strata...

Kasiu - we wszystkich ogłoszeniach zmieniłam Koksika na Blacka, zmieniłam też treść ogłoszenia :)

Edited by Bejotka
Posted

[quote name='Bejotka']
(...) A co z Pokerem? Bo opis mam a fotek niet...
Poker to Atlas, a jego zdjęcia wklejałyśmy jakiś czas temu :)

Zdjęcia z dziś:

[SIZE="3"]MEDOR

Psiak zdecydowanie odmówił dziś pozowania w plenerze, więc zdjęcia zrobione w jego "domostwie"