oddechmotyla Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 http://img853.imageshack.us/img853/7536/p1110783.jpg ten brodaty tutaj to Murzyn Boja miała guza, ale już jest usunięty pozostała jej już tylko obwisła skóra, Boja jest starszą ale nadal żwawą sunią, bardzo lubi piłeczki, dogaduje się z psami :) a nowe domki znalazły dzisiaj : Tola (młoda), Vipo i mała pudliczka Megi Quote
Bejotka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='oddechmotyla'][URL]a nowe domki znalazły dzisiaj : Tola (młoda), Vipo i mała pudliczka Megi Błagam o więcej szczegółow na temat adopcji Vipo!! Tu albo na priv, pliiiiizzzzz...... Jak ta rodzinka wypadła, czy będzie zostawał sam w domu, czy poszedł do mieszkania, czy do domu itp. Czy była Pani w sprawie Frani, bo miała dziś przyjść...? Quote
Barkelona Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Bejotka napisał(a):Błagam o więcej szczegółow na temat adopcji Vipo!! Tu albo na priv, pliiiiizzzzz...... Jak ta rodzinka wypadła, czy będzie zostawał sam w domu, czy poszedł do mieszkania, czy do domu itp. Czy była Pani w sprawie Frani, bo miała dziś przyjść...? widziałam że Vipo zabrał Pan, który wcześniej poszedł z nim na spacer. Vipo oczywiście zademonstrował mu swoją łatwość wyzwalania się z obroży :) Widać było że Pan był mocno pozytywnie nastawiony na adpcję psiaka :) trzymam kciuki żeby to był już jego ostatni dom. a czy aby Nemo też nie został dziś adoptowany? Quote
Bejotka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Barkelona napisał(a):a czy aby Nemo też nie został dziś adoptowany? Czy aby Nemo nie poszedł dziś do dt ? :) Martwię się o Vipo.... Ten pies nie może ciągle wracać, bo wreszcie będzie po psie.... Kolaki są bardzo wrażliwe i uczuciowe... Quote
Ania_i_Kropka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Nemo pojechał do DT. Mam fotki z dzisiaj, jak się troszkę ogarnę to wstawię. Quote
NikaEla Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 może zaglądają tu jakieś mamy? albo babcie? zapraszam na bazarek z rzeczami dla dzieci takich około 10-15 lat :) http://www.dogomania.pl/threads/216444 bazar się kończy jutro (ale mogę powtórzyć jeśli ktoś nie zdąży) Quote
Jagoda1 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/216962-12-letni-malutki-psiak-oddany-do-schroniska-gaśnie-powoli-(-Olsztyn Ma "wydarzenie" na fb. Quote
Ania_i_Kropka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Ati']dziewczyny macie foty czarnej wyzelki? Delcie strasznie ciężko zrobić ładne zdjęcie. Mam kilka z wczoraj. Dzisiaj będę w schronisku to postaram się zrobić lepsze. Delta ma 50 cm w kłębie Quote
Ati Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 50 cm w klebie, wydaje mi sie nie mozliwe, wyglada na wieksza mozna prosic o zdjecie przy nogach czlowieka ja trzymajacego? Quote
Jagoda1 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Jest szczupła i długonoga, stąd takie wrażenie, to nie jest wielka sunia. Mierzyłam ją, można przyjąć ok 50-52 cm. Quote
dessiak Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Delta nie jest bardzo wysoka, ale szczuplutka. Za to pełna energii :) Spacer z nią to niezła frajda :D Lubi czułości i patyczki :p Ludwika też zrobiła jej w sobotę trochę zdjęć. Może któreś z nich wyszło. Quote
Bejotka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Jagoda1']Ma "wydarzenie" na fb. Ale zdjęć nie ma, więc jak mu zrobić ogłoszenia? :( Przyszła do mnie wiadomość z e-zwierzak.pl w sprawie Lamii, odesłałam pana Łukasza do Ludwiki (pytał o koty, psie sporty itp) Quote
Ania_i_Kropka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Ati']50 cm w klebie, wydaje mi sie nie mozliwe, wyglada na wieksza mozna prosic o zdjecie przy nogach czlowieka ja trzymajacego? Mam tylko taką fotkę przy nogach: Quote
Ania_i_Kropka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Biorę się do roboty:lol: Zaczynamy od psiaków z piątku: Suzi: Dolar: Quote
Ania_i_Kropka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Fotki z soboty - kiepskie,ale nie było słońca a mój aparat tylko przy dobrym oświetleniu robi ładne zdjęcia. Kary: Bezik: Quote
Recommended Posts