Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='oddechmotyla'][URL]a nowe domki znalazły dzisiaj : Tola (młoda), Vipo i mała pudliczka Megi

Błagam o więcej szczegółow na temat adopcji Vipo!! Tu albo na priv, pliiiiizzzzz...... Jak ta rodzinka wypadła, czy będzie zostawał sam w domu, czy poszedł do mieszkania, czy do domu itp.
Czy była Pani w sprawie Frani, bo miała dziś przyjść...?

Posted

Bejotka napisał(a):
Błagam o więcej szczegółow na temat adopcji Vipo!! Tu albo na priv, pliiiiizzzzz...... Jak ta rodzinka wypadła, czy będzie zostawał sam w domu, czy poszedł do mieszkania, czy do domu itp.
Czy była Pani w sprawie Frani, bo miała dziś przyjść...?

widziałam że Vipo zabrał Pan, który wcześniej poszedł z nim na spacer. Vipo oczywiście zademonstrował mu swoją łatwość wyzwalania się z obroży :) Widać było że Pan był mocno pozytywnie nastawiony na adpcję psiaka :) trzymam kciuki żeby to był już jego ostatni dom.

a czy aby Nemo też nie został dziś adoptowany?

Posted

Barkelona napisał(a):
a czy aby Nemo też nie został dziś adoptowany?

Czy aby Nemo nie poszedł dziś do dt ? :)
Martwię się o Vipo.... Ten pies nie może ciągle wracać, bo wreszcie będzie po psie.... Kolaki są bardzo wrażliwe i uczuciowe...

Posted

Delta nie jest bardzo wysoka, ale szczuplutka. Za to pełna energii :) Spacer z nią to niezła frajda :D Lubi czułości i patyczki :p Ludwika też zrobiła jej w sobotę trochę zdjęć. Może któreś z nich wyszło.

Posted

[quote name='Jagoda1']Ma "wydarzenie" na fb.

Ale zdjęć nie ma, więc jak mu zrobić ogłoszenia? :(

Przyszła do mnie wiadomość z e-zwierzak.pl w sprawie Lamii, odesłałam pana Łukasza do Ludwiki (pytał o koty, psie sporty itp)