Bejotka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='Doma17']Mimo wakacji u nas adopcje idą pełna parą!!! :)[/QUOTE] Tylko ja się dowiaduję ostatnia a ogłoszenia muszę przecież zdjąć... :( Szczęścia Szczęściarzom! :) Quote
Nutusia Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Mój boże - choć jeden normalny region Polski, gdzie ludziom wakacje nie przeszkadzają w adopcji psiaka! Brawo! :) Quote
Doma17 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Wakacyjne pozdrowienia z nowych domów :loveu::multi: Emka kiedyś Dżina w letnim wianuszku: :loveu: Timon i jego letnie podróże: i odpoczynek po nich :D Pozdrowienia przesyła równiez Alaska: Quote
Doma17 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 z przyjacielem Leo: Gina która ma w domu jak w rajuuu nawet stoły są jej hihih :loveu: To tak na szybko trochę wakacyjnych mokrych całusów od naszych byłych podopiecznych!!! :loveu: Quote
Bejotka Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Koka, Bartuś, Puszek, Rocky, Kali, Berta, Bandzior, Miś Uszatek, Atos, Tajfun, Happy, Absynt, Malinka, Flap - bez ogłoszeń... Dziewczyny, jeśli nie chcecie, żebym ogłaszała wystarczy powiedzieć. Może któraś z Was wolałaby się tym zająć? Dobrze, żeby miały ogłoszenia... Quote
Bejotka Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Ogłaszam wszystkie, które są na stronie schroniska w zakładce 'do adopcji' i te z domów tymczasowych. Nie mają ogłoszeń jedynie te, które wymieniłam powyżej i Tadeusz. Podjęłam się ogłaszania wszystkich olsztyńskich psów, ale wiele z nich jest sporo po kwarantannie i ogłoszeń nie mają (nie mam zdjęć). Proszę wielokrotnie i mam wrażenie, że piszę sobie a muzom. Jeszcze raz powtarzam - nie krępujcie się, jeśli chcecie mi podziękować za współpracę. Być może ktoś inny chciałby psiaki ogłaszać. Ja i tak będę miała co robić. Quote
Doma17 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='Bejotka']Ogłaszam wszystkie, które są na stronie schroniska w zakładce 'do adopcji' i te z domów tymczasowych. Nie mają ogłoszeń jedynie te, które wymieniłam powyżej i Tadeusz. Podjęłam się ogłaszania wszystkich olsztyńskich psów, ale wiele z nich jest sporo po kwarantannie i ogłoszeń nie mają (nie mam zdjęć). Proszę wielokrotnie i mam wrażenie, że piszę sobie a muzom. Jeszcze raz powtarzam - nie krępujcie się, jeśli chcecie mi podziękować za współpracę. Być może ktoś inny chciałby psiaki ogłaszać. Ja i tak będę miała co robić. Bejotko myślę, ze doskonale wiesz...wszyscy wiemy ile psiaków dzięki twoim ogłoszeniom znalazło dom. chociaż by obie Dżiny z mojego postu troche wyżej :) Robisz bardzo wiele ogłoszeń, twoja praca i pomoc jest nieoceniona. Nigdy nie pomyśleliśmy nawet, żeby podziękować Ci za współprace ponieważ NIKT z nas nie byłby w stanie zrobić tego tak dobrze, szybko i z dużym odzewem jak Ty :loveu: Brak zdjęć to przyznaje się bez bicia MOJA wina. Mam wakacje i korzystam z nich. Ostatnio miałam słaby dostęp do swojego komputera na którym są wszystkie zdjęcia. A myślę, ze sama wiesz, ze zgranie, przerobienie i wstawienie każdego zdjęcia to nie jest takie hop siup. Po weekendzie postaram się nadrobić wszystko, abyś znowu miała recę pełne roboty! Dziękowałyśmy nie raz, ale podziękuję i tym razem. W swoim i psików imieniu. Twoja jakże ciężka praca jest nieoceniona ale doceniona ;) Nie wątp w nasze szczególnie moje szczere chęci, tylko wybacz mi moje ostatnie zaniedbanie w tej kwestii. Obiecuję, ze się poprawie :evil_lol:;) Quote
Bejotka Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Dominiko, słodzenia i podziękowań do szczęścia mi nie trzeba, potrzebuję fotek i opisów. Za tydzień zaczynam urlop i wyjeżdżam, miałam nadzieję, że do tej pory uda mi się ogłosić te nowe psiaki. Lecz co się odezwę na forum z prośbą o ich fotki, to nawet odpowiedzi nie dostaję - dlatego właśnie pomyślałam, że może w taki dziwny sposób dajecie mi do zrozumienia, żebym już nie ogłaszała więcej. Dziękować mi naprawdę nie trzeba. Quote
Bejotka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 BORA ogłoszona na: olx.pl, alegratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, pineska.pl, przygarnijzwierzaka.pl, hiperogloszenia.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Kontakt: Beata (dt) Quote
Bejotka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Domki znaleźli: Miki, Dakar, Vega, Bandi, Inez, Rubin, Bartuś, Kali, Happy i Absynt Niestety, z adopcji wrócił Pluton (jaki powód?) już usuwam ogłoszenia...... Plutona ogłoszę ponownie jak poznam przyczynę, dla której wrócił Quote
Ania_i_Kropka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Bejotka'] Niestety, z adopcji wrócił Pluton (jaki powód?) już usuwam ogłoszenia...... Plutona ogłoszę ponownie jak poznam przyczynę, dla której wrócił[/QUOTE] Pluton ma bardzo silny lęk separacyjny. W domu strasznie niszczył. Państwo próbowali go zostawiać na podwórku, ale rozrywał siatkę lub przeskakiwał ogrodzenie i uciekał z posesji. Nie uciekał daleko i zawsze sam wracał do domu, ale dom był przy bardzo ruchliwej drodze. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Koka ma ok 7 miesięcy. Jest cuuuuuuuuuuuuuuuuudownym psim dzieckiem, które mimo choroby i niepełnosprawności cieszy się życiem. Jej radość i pozytywna energia udziela się wszystkim, którzy ja poznają. Koka kocha wszystkich i wszystko. Jest bardzo grzecznym i przyjaznym maluchem. Koka cierpi na dysplazję stawów biodrowych. Gdy trafiła do schroniska praktycznie nie chodziła. Obecnie jest w trakcie rehabilitacji dzięki, której może samodzielnie się poruszać. Koka nadal potrzebuje rehabilitacji, czekają ja również dwa zabiegi operacyjne. Ze względu na swoja niepełnosprawność Koka powinna zamieszkać w domu z ogrodem bez schodów. Malinka ma ok 2 lat. Jest niezwykle przyjazną i wesołą sunią w typie teriera walijskiego. Mała jest wulkanem energii. Na spacerach robi kilka rzeczy na raz. Biega, węszy, przytula się i rozdaje buziaki. Jest bardzo pozytywnym i radosnym psem. Puszek trafił do schroniska po śmierci właściciela. Jest spokojnym i grzecznym starszym panem. Na spacerach raźno maszeruje za człowiekiem. Jest towarzyski i przyjazny. Całe życie mieszkał w bloku. Ma ok 11 lat. Quote
Doma17 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Tajfun to prawdziwy Tajfun pozytywnej energii :lol: Młody bo około roczny psiak którego wszędze pełno, na nic nie ma czasu, musi biec dalej. Kocha wszystkich iwszystko. Potrzebuje opiekuna który wychowa dzieciaka i poradzi sobie z jego energią i pozytywna siłą ;) Quote
Bejotka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 (edited) Proszę jeszcze o opisy Misia Uszatka i Bandziora. Edited July 31, 2014 by Bejotka Quote
Doma17 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Domki mają: Vega: :multi: Bandi: :multi: Bartuś: :multi: Dakar który zamieszkał u wolontariuszki Ewy (już niedługo fotki z domu) :multi: Happy :multi: Quote
Doma17 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Absynt: Miki i Inez trafili do wspólnego domu :multi: Rubin: Quote
Doma17 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Kali po którego Panstwo przyjechali aż z Warszawy: :multi: Flap do którego Pani przyjechała codziennie aż w końcu zdecydowała się dac domek chłopakowi: :multi: Do domku pojechały równiez 3 koty oraz malutki szczeniaczek który był u Ani w domu tymczasowym :multi: Quote
Recommended Posts