kofee Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gwarek napisał(a): mój leniwy border wymaga i tak więcej uwagi od znajomych mi psów! :cool3: A czy w avatarze to ten leniwy i nie-wyczynowiec?:cool3: No tak - leniwy border, widać...:cool3: Quote
Gwarek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 kofee napisał(a):A czy w avatarze to ten leniwy i nie-wyczynowiec?:cool3: No tak - leniwy border, widać...:cool3: Jakby to wytłumaczyć...:cool3: Holka lubi się bawić. We wszystko. Ma bzika na punkcie każdej piłki, łącznie z piłą spalinową:evil_lol: . Ale nie zarządała ode mnie stada owiec :eviltong: A znam bordera, który tak naprawdę ożywa na widok owieczek:p I pańcia się o te owieczki musiała postarać, dla szczęścia swojego maleństwa:crazyeye: :evil_lol: Quote
martita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Faktem jest, ze zycie z borderem rozni sie diametralnie od tego wczesniejszego(jezeli naprawde jestesmy zarazeni pasja bordasiow).Mimo, ze bylismy aktywni, teraz jeszcze bardziej, oczywiscie co wychodzi na dobre.Nigdy sie nie nudzimy, bo pies ma zawsze ochote na prace, bo intensywnie mysli i martwi sie o nas i nie pozwala sie nudzic przeciez. Quote
Recommended Posts