doddy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dałam Wasz nr tel Pani z Chorzowa szukającej amstaffa. Tylko ast musi być łagodny do małych dzieci. Pani ma 1,5 roczne dziecko. Quote
Ana_Zbyska Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Tak, dziękuję. Pani dzwoniła dzisiaj do mnie. Jednak nie wydaje mi się, że Goliat nadawał by się do tak małego dziecka. Pani wspominała coś 'bo jak to dziecko, może pociągnąć za ucho, itd' Ja bym sie bała wziąć tak silnego psiaka do takiego malucha, tymbardziej jeśli nie wiemy jak Goliat reaguje na dzieci. Goliat jest silnym psem, czasami pewnie nie chcący mógłby dziecko wywrócić... Ale dziękuję Ci Doddy za namiar na nas:loveu: Miło, że pamiętałaś o Goliacie. A tymczasem Goliatowi są potrzebne mocne kciuki! Quote
szachrajka14 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 trzymamy mocno trzymamy:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::bigok: Quote
Ana_Zbyska Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Dzisiaj Goliat pojechał do nowego domku:laola: Ludzie, którzy Go adoptowali, przyjeżdzali do Niego już od kilku dni, żeby się z Nim lepiej poznać. Są to bardzo fajni ludzie, chlopaka mama od nas tez adoptowala m-c amstaffkę, znamy tę rodzinę, więc teraz tylko trzymać kciuki za Goliata!:) Będę na bieżąco informowała co tam u Niego:) Dostałam dzisiaj już sms, że jak na razie wsyztsko w porządku, tylko Goliat boi się wody i nie chce się smrodku pozbyć;) Quote
Ana_Zbyska Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Tak, dzisiaj powinnam dostać. Mam dzienny kontakt telefoniczny z nowymi właścicielami Goliata, a dzisiaj nawet byli odwiedzić Cichy Kąt. Goliat wygląda cudownie:loveu::loveu: Zupełnie inna czysta, pachnąca sierść, a sam Goliat chyba już świata nie widzi za swoim Państwem:) Quote
karolina1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 To wspaniale :loveu: To czekamy na zdjęcia. ;D Quote
Ana_Zbyska Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Goliata to z wody ponoć trzeba wyciągać:loveu: Nie chce wyjść za nic, tak mu się poodba, tylko prysznica tak się bał:lol: Quote
szachrajka14 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 uszczęśliwia mnie to że są jeszcze na świecie tacy dobrzy ludzie:) i że Goliat na takich trafił swoją drogą już wiem kto sie nim tak pobawił i zostawiłprzed trafieniem do schronu(dowiedziałam sie wczoraj) Quote
szachrajka14 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 znajoma od mojewj mamy miała takiego ale go już nie chcieli:( Quote
Ana_Zbyska Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 i porzucili go, czy jak?:shake: Quote
szachrajka14 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 uciekł a puźniej go już tak zostawili i nie szukali Quote
Ana_Zbyska Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Fajne podejście, nie ma co:roll: Na szczęście co złe, to już za Golaitem, nowe gotki:lol: Quote
Recommended Posts