AKITY-HalneWzgórze Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Prosze wybaczcie mi iż wkleję fotki bez akit w roli głównej,ale nie mogłam się oprzeć by nie pokazać tych cudeniek natury,które mogą się skojarzyć z japońskimi krzaczkami i także nieco japońskim klimatem,a oszronione gałązki nasunęło skojarzenie z rogami reniferów: ta fotka (niżej) -tu pomniejszona i obcięta ,ale w oryginalnych rozmiarach sprowokowała do takich poza akicich dygresji -impresji :) Quote
Paula&Goofi Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Świetne Foteczki :loveu: Kocham Akity!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 więc wkleję pare fotek made by Chaakita :) CHAAKITA -Jesteś Najdzielniejsza z Dzielnych!!! :lol: Niniejszym gratuluję,że w tak nieprzychylnych warunkach,tak pięknie zaliczyłaś kolejną sesję ,tak rewelacyjnie!!!:multi: Pogratulujcie tez Chaakicie <) -zaliczyła na 5tki i 4ki z plusami :) -kolejną sesję z japonistyki przechodząc w trakcie ciężką grypę i dotkliwe poparzenie ,pokonując ogromny ból i wysoką goraczkę,czym zadziwić mogła nie tylko matkę :-o a Haganisshou jest szczęśliwa,ze ma taką dzielną pańcię i wszystkie akitki,które miały szczęście poznać Chaakitę -uwielbiaja ją i czekaja na jej powrót do zdrowia i na Halną Gorkę :loveu: Quote
CHAAKITA Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 to i ja wrzucę trochę fotek :) Jola wśród Akit.... Quote
ewcik Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tez tak chceeeee!!!!!!!!!! pozdrawiamy serdecznie!! :)) sliczne zdiecia Jolu!! Quote
wani Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jak zwykle modelki nie zawiodly publicznosci ;) Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ewcik napisał(a):tez tak chceeeee!!!!!!!!!! pozdrawiamy serdecznie!! :)) sliczne zdiecia Jolu!! Dziękuje Ewcik! dawaj też tu swoje akitki! podbno bylaś gdzieś na śnieżnych wczasach -jak tylko znajdziesz czas powrzucaj cos :) Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Stitch napisał(a): model też nie zawiódł ;) Quote
cropka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ImageShack - Image Hosting :: czworka.jpg Cudowne te wasze zdjęcia galopującego stada kitek :p :loveu:. Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='cropka']ImageShack - Image Hosting :: czworka.jpg Cudowne te wasze zdjęcia galopującego stada kitek :p :loveu:. Dzięki cropka :lol: jak tak bardzo się Tobie podoba to jeszcze jedno wklejam pozdrowienia dla Wszystkich :lol: Miło mi i Chaakicie,że tu czasem zaglądacie Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dla Stichów i Sylwii z wielkimi gratulacjami i podziękowaniami od wszystkich z Halnego i oczywiście dla Azayki :lol: a dla Keiko całuski od Kakujitsu ,któremu udało się pięknie powojować w Katowicach mimo lekkiego rozkojarzenia tego dnia;) Quote
Recommended Posts