Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):

za to Aiko Ineczki jak ja do wody wsadzili ruszala tylko przednimi lapami, a tylnie jakby sparalizowane :evil_lol:

Moze to maja Izisowe akity... Emiko palca nie zamoczy. Chcielismy ja jakos przekonac wkladajac do morza, ale nic z tego. Wychodzila z niej jakby sie brzydzila haha :roll:

Stich super zdjecia... :) A moze cos jeszcze wrzucisz? :p

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taishi napisał(a):
Taishi też tylk brodzi i też go wrzuciliśmy w końcu, żeby sprawdzić czy opadnie na dno czy będzie pływać ;) pływa ale tylko do brzegu...

wani napisał(a):
Moze to maja Izisowe akity... Emiko palca nie zamoczy. Chcielismy ja jakos przekonac wkladajac do morza, ale nic z tego. Wychodzila z niej jakby sie brzydzila haha :roll:

haha widac kazda hodowla ma swoje odchyly :lol:
Taishi i Anata zachowuja sie tak samo, Aiko i Emiko podobnie.. a jak to z dwiema Halniaczkami Sticha??:roll:

Posted

[quote name='Agappe']haha widac kazda hodowla ma swoje odchyly :lol:
Taishi i Anata zachowuja sie tak samo, Aiko i Emiko podobnie.. a jak to z dwiema Halniaczkami Sticha??:roll:

Obie dziewczyny nie mają problemu z wodą ..Azayaka jeśli ma coś obejść a krócej będzie popłynąć ... płynie :) Keiko pływa za rzuconym kijkiem :)

... trochę starszych fotek by się kolorowo zrobiło ...

Posted

wani napisał(a):

Ja tam się dziewczynie nie dziwię. Nasze morze to niestety już od dawna nie jest czyste. Mądra damulka nie będzie brodzić w bajorze ;-)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

akita-halne.plWitam wszystkich po dluugiej przerwie

i na powitanie kilka fotek z archiwum...
w rolach głównych występują:

para kaczek, stali tubylcy naszego stawku:
jkwk9.jpg

oraz KAKUJITSU:
p1750119ny1.jpg

p1750113nd9.jpg

p1750114dq0.jpg

p1750140jc7.jpg

Posted

[quote name='Veene2']Sliczne foty;)

A jaki masz obiektyw? Cos w stylu 70-200 2.8?:)

nie.. to Panasonic Lumix Dmc-fz20, obiektyw leica. Juz nieczynny...Po kazdym zdjęciu trzeba bylo wylaczyc i wlaczyc aparat, by zrobic kolejne. Poza tym nie mozna juz bylo zmienic ustawien i paramtetrow, wsio na jednej opcji...:-(