CHAAKITA Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Witam wszystkich serdecznie zrobiło się tak wiosennie :cool1: więc jeszcze trochę fotek zimowych... widok z halnej górki Quote
CHAAKITA Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 i trochę domowo... ... domowe przedszkole raz na górze raz na dole... Quote
wani Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Nie wiedzialam, gdzie to zrobic (gdzie ksiega gosci??? :mad:), a ze tutaj zagladacie to niech juz bedzie... ;) Stitch, gratulacje!!! Stronka hodowli poprostu sliczna, galeria pochlania bez reszty - oderwac sie nie mozna. Zycze duzo wytrwalosci, radosci i satysfakcji w hodowlanych poczynaniach. Mam nadzieje, ze czasu wam nie zabraknie na kolejne fotorelacje ;) A przeciez zaraz urodza sie pierwsze szczeniaczki :multi: Quote
Mori No Kodomo Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 wani napisał(a):Nie wiedzialam, gdzie to zrobic (gdzie ksiega gosci??? :mad:), a ze tutaj zagladacie to niech juz bedzie... ;) Stitch, gratulacje!!! Stronka hodowli poprostu sliczna, galeria pochlania bez reszty - oderwac sie nie mozna. Zycze duzo wytrwalosci, radosci i satysfakcji w hodowlanych poczynaniach. Mam nadzieje, ze czasu wam nie zabraknie na kolejne fotorelacje ;) A przeciez zaraz urodza sie pierwsze szczeniaczki :multi: Wielkie dzięki za słowa uznania! :) Akity to nasza miłość i pewnie dlatego tyle pasji w tym co pokazujemy na stronie. A teraz mamy o 5 akitek do kochania i wychowywania pod naszym dachem więcej! Właśnie w nocy przyszły na świat pierwsze Mori No Kodomo (dzieci lasu)! Zapraszamy na stronke ze szczeniaczkami - niedługo kamera online. Wielkie dzięki jeszcze raz. Pozdrawiamy! :) Quote
Agappe Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Stitch napisał(a):Wielkie dzięki za słowa uznania! :) Akity to nasza miłość i pewnie dlatego tyle pasji w tym co pokazujemy na stronie. A teraz mamy o 5 akitek do kochania i wychowywania pod naszym dachem więcej! Właśnie w nocy przyszły na świat pierwsze Mori No Kodomo (dzieci lasu)! Zapraszamy na stronke ze szczeniaczkami - niedługo kamera online. Wielkie dzięki jeszcze raz. Pozdrawiamy! :) GRATULUJEMY!!!! i życzymy dużo zdrówka dla mamusi i maluszków!!! no i czekamy na zdjęcia!!!! Quote
wani Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Stitch napisał(a):Wielkie dzięki za słowa uznania! :) Akity to nasza miłość i pewnie dlatego tyle pasji w tym co pokazujemy na stronie. A teraz mamy o 5 akitek do kochania i wychowywania pod naszym dachem więcej! Właśnie w nocy przyszły na świat pierwsze Mori No Kodomo (dzieci lasu)! Zapraszamy na stronke ze szczeniaczkami - niedługo kamera online. Wielkie dzięki jeszcze raz. Pozdrawiamy! :) Wielkie gratulacje!!! Kamera on-line to fantastyczny pomysl. Juz sie nie moge doczekac :loveu: Quote
Mori No Kodomo Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Agappe napisał(a):swoją drogą ciekawy pomysl z tą kamerką.. zobaczyłam ja kilka dni temu na stronie Małej Yakuzy i byłam zadziwiona czego to ludzie nie wymyślą :evil_lol: ale z drugiej strony taka kamerka on line przy szczeniakach według mnie ma barzo dużą przyszłość i może za niedługo stać się nową jakością..:cool3: Czekam na wiecęcej kamerek :):cool3: zaraz tam ludzie wymyślą ;) ... nie miałem jeszcze swoich szczeniaków to wprowadziłem pomysł na stronę Małej Yakuzy ;) Quote
Agappe Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Stitch napisał(a):Zapraszamy na stronke ze szczeniaczkami - niedługo kamera online. swoją drogą ciekawy pomysl z tą kamerką.. zobaczyłam ja kilka dni temu na stronie Małej Yakuzy i byłam zadziwiona czego to ludzie nie wymyślą :evil_lol: ale z drugiej strony taka kamerka on line przy szczeniakach według mnie ma barzo dużą przyszłość i może za niedługo stać się nową jakością..:cool3: Czekam na wiecęcej kamerek :):cool3: Quote
Agappe Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Stitch napisał(a):zaraz tam ludzie wymyślą ;) ... nie miałem jeszcze swoich szczeniaków to wprowadziłem pomysł na stronę Małej Yakuzy ;) no to gratuluje pomysłu!! :) to Twój własny pomysł czy gdzieś podejrzałeś? <qrde co się dzieje z tymi postami, że zmienia się ich kolejność :mad:> Quote
wani Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Apropos kamerek... My oddajac Emiko do hotelu pomyslelismy, ze kazdy psiak powinien byc on-line. Mysle, ze taki pomysl tez by sie sprawdzil... ;) Quote
Mori No Kodomo Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Agappe']no to gratuluje pomysłu!! :) to Twój własny pomysł czy gdzieś podejrzałeś? <qrde co się dzieje z tymi postami, że zmienia się ich kolejność :mad:> zainspirowała mnie ta strona ;) http://cdn1.ustream.tv/swf/4/viewer.45.swf?cid=317016 a że zawodowo zajmuje się podobnymi tematami to nic nie stało na przeszkodzie by pomysł wcielić w życie. Zgadzam się w 100% z Wani że w hotelach dla psów podgląd online na swojego milusińskiego byłby dla mnie atutem. Quote
Agappe Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 śliczne prosiaczki :loveu::loveu::loveu: o imionach już myśleliście?? Quote
CHAAKITA Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Stitch napisał(a): A teraz mamy o 5 akitek do kochania i wychowywania pod naszym dachem więcej! Właśnie w nocy przyszły na świat pierwsze Mori No Kodomo (dzieci lasu)! :) GRATULACJE !!! buziaki dla dzielnej mamy :loveu: Quote
CHAAKITA Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 marzec w grecji... dojrzałe pomarańcze już na i pod drzewami. hakko urozmaicił troche ich zastosowanie:) a można i tak... odświeżony i pachnący ruszył na podbój miasta.... Quote
CHAAKITA Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 a tam...ptaszki, to co akitki lubią najbardziej :) Quote
wani Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 najbardziej podoba mi sie tarzanko w pomaranczy :lol: Quote
CHAAKITA Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Dziś trochę Aten... świątynia Zeusa, a raczej już tylko jej namiastka odtworzony stadion olimpijski z 330 r.p.n.e., ponoc mieści ok. 70 000 widzów.... i oczywiście Akropol... Quote
CHAAKITA Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 a to urocza i mało uczęszczana trasa na Akropol Quote
CHAAKITA Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 i na dobranoc ciekawostka: po naszemu i po japońsku - tak się dba o hojnych klientów:) ze specjalnymi pozdrowieniami dla Eweliny-Mikage;) Quote
Recommended Posts