Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiedzialam, gdzie to zrobic (gdzie ksiega gosci??? :mad:), a ze tutaj zagladacie to niech juz bedzie... ;)

Stitch, gratulacje!!! Stronka hodowli poprostu sliczna, galeria pochlania bez reszty - oderwac sie nie mozna. Zycze duzo wytrwalosci, radosci i satysfakcji w hodowlanych poczynaniach. Mam nadzieje, ze czasu wam nie zabraknie na kolejne fotorelacje ;) A przeciez zaraz urodza sie pierwsze szczeniaczki :multi:

Posted

wani napisał(a):
Nie wiedzialam, gdzie to zrobic (gdzie ksiega gosci??? :mad:), a ze tutaj zagladacie to niech juz bedzie... ;)

Stitch, gratulacje!!! Stronka hodowli poprostu sliczna, galeria pochlania bez reszty - oderwac sie nie mozna. Zycze duzo wytrwalosci, radosci i satysfakcji w hodowlanych poczynaniach. Mam nadzieje, ze czasu wam nie zabraknie na kolejne fotorelacje ;) A przeciez zaraz urodza sie pierwsze szczeniaczki :multi:

Wielkie dzięki za słowa uznania! :) Akity to nasza miłość i pewnie dlatego tyle pasji w tym co pokazujemy na stronie. A teraz mamy o 5 akitek do kochania i wychowywania pod naszym dachem więcej! Właśnie w nocy przyszły na świat pierwsze Mori No Kodomo (dzieci lasu)! Zapraszamy na stronke ze szczeniaczkami - niedługo kamera online. Wielkie dzięki jeszcze raz. Pozdrawiamy! :)

Posted

Stitch napisał(a):
Wielkie dzięki za słowa uznania! :) Akity to nasza miłość i pewnie dlatego tyle pasji w tym co pokazujemy na stronie. A teraz mamy o 5 akitek do kochania i wychowywania pod naszym dachem więcej! Właśnie w nocy przyszły na świat pierwsze Mori No Kodomo (dzieci lasu)! Zapraszamy na stronke ze szczeniaczkami - niedługo kamera online. Wielkie dzięki jeszcze raz. Pozdrawiamy! :)

GRATULUJEMY!!!! i życzymy dużo zdrówka dla mamusi i maluszków!!! no i czekamy na zdjęcia!!!!

Posted

Stitch napisał(a):

Wielkie gratulacje!!!
Kamera on-line to fantastyczny pomysl. Juz sie nie moge doczekac :loveu:

Posted

Agappe napisał(a):
swoją drogą ciekawy pomysl z tą kamerką.. zobaczyłam ja kilka dni temu na stronie Małej Yakuzy i byłam zadziwiona czego to ludzie nie wymyślą :evil_lol:

ale z drugiej strony taka kamerka on line przy szczeniakach według mnie ma barzo dużą przyszłość i może za niedługo stać się nową jakością..:cool3:

Czekam na wiecęcej kamerek :):cool3:

zaraz tam ludzie wymyślą ;) ... nie miałem jeszcze swoich szczeniaków to wprowadziłem pomysł na stronę Małej Yakuzy ;)

Posted

Stitch napisał(a):
Zapraszamy na stronke ze szczeniaczkami - niedługo kamera online.

swoją drogą ciekawy pomysl z tą kamerką.. zobaczyłam ja kilka dni temu na stronie Małej Yakuzy i byłam zadziwiona czego to ludzie nie wymyślą :evil_lol:

ale z drugiej strony taka kamerka on line przy szczeniakach według mnie ma barzo dużą przyszłość i może za niedługo stać się nową jakością..:cool3:

Czekam na wiecęcej kamerek :):cool3:

Posted

Stitch napisał(a):
zaraz tam ludzie wymyślą ;) ... nie miałem jeszcze swoich szczeniaków to wprowadziłem pomysł na stronę Małej Yakuzy ;)

no to gratuluje pomysłu!! :)

to Twój własny pomysł czy gdzieś podejrzałeś?

<qrde co się dzieje z tymi postami, że zmienia się ich kolejność :mad:>

Posted

Apropos kamerek...
My oddajac Emiko do hotelu pomyslelismy, ze kazdy psiak powinien byc on-line. Mysle, ze taki pomysl tez by sie sprawdzil... ;)

Posted

[quote name='Agappe']no to gratuluje pomysłu!! :)

to Twój własny pomysł czy gdzieś podejrzałeś?

<qrde co się dzieje z tymi postami, że zmienia się ich kolejność :mad:>

zainspirowała mnie ta strona ;)
http://cdn1.ustream.tv/swf/4/viewer.45.swf?cid=317016

a że zawodowo zajmuje się podobnymi tematami to nic nie stało na przeszkodzie by pomysł wcielić w życie.

Zgadzam się w 100% z Wani że w hotelach dla psów podgląd online na swojego milusińskiego byłby dla mnie atutem.

Posted

Stitch napisał(a):
A teraz mamy o 5 akitek do kochania i wychowywania pod naszym dachem więcej! Właśnie w nocy przyszły na świat pierwsze Mori No Kodomo (dzieci lasu)! :)

GRATULACJE !!! buziaki dla dzielnej mamy :loveu:

Posted

hakoo9.jpg

marzec w grecji... dojrzałe pomarańcze już na i pod drzewami. hakko urozmaicił troche ich zastosowanie:) hakko4.jpg

hakko6.jpg

hakko7.jpg

hakko5.jpg

a można i tak...
hak.jpg

hak1.jpg

hak2.jpg

odświeżony i pachnący ruszył na podbój miasta....

Posted

Dziś trochę Aten...

świątynia Zeusa, a raczej już tylko jej namiastka
grecja2.jpg

grecja18.jpg

grecja28.jpg

odtworzony stadion olimpijski z 330 r.p.n.e., ponoc mieści ok. 70 000 widzów....
grecja3.jpg

i oczywiście Akropol...
grecja11.jpg

grecja15.jpg

grecja16.jpg