Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stitch zdjęcia jak zawsze boskie :loveu::loveu:. Marzę o tym żeby pojechać z psem nad morze. On uwielbia i wodę i piach więc byłby w siódmym niebie. A spacery wzdłóż plaży przy zachodzącym słońcu....ech rozmarzyłam się:roll:. Czas się obudzić i wziąć do pracy.

Posted

Agappe napisał(a):
Stitch śliczne zdjęcia!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: zazdroszcze wypadu!!!!!!

ania_wawa napisał(a):
Stitch zdjęcia jak zawsze boskie :loveu::loveu:. Marzę o tym żeby pojechać z psem nad morze. On uwielbia i wodę i piach więc byłby w siódmym niebie. A spacery wzdłóż plaży przy zachodzącym słońcu....ech rozmarzyłam się:roll:. Czas się obudzić i wziąć do pracy.

INU napisał(a):
AZAYAKA jest boska :loveu:!
KEIKO też .
Chciałabym je zobaczyć na żywo :lol:.

Dzięki ! wspaniałe miejsce nad Polskim morzem ..można wszędzie łazić z psami, puste plaże ...99% to kitesurfingowcy (Jastarnia)

• 2 weeks later...
Posted

akita-halne.plWitam serdecznie

to i ja wkleję trochę fotek z czerwcowego zlotu akiciarzy na Śnieżniku :lol:

Było nas 12 i tyleż akit,o przepraszam była jeszcze jedna akitka -najmłodsza uczestniczka wyprawy,miała zaledwie 5 tygodni !!!

otóż i ona

p1870477rh7.jpg

po wejściu należało odsapnąć

p1870315yw8.jpg

nieznikpb2.jpg
p1870322ml8.jpg

po sutym odpoczynku wracamy
Stitch może wrzucisz pare fotek z "wchodzenia" ? :lol: wiem,że było ich pare w galerii,ale choć 3 przydałyby sie tutaj,Chaakita robiła tylko u "góry",bo nasz pełnosprawny inaczej aparat zrobił się "stateczny"

po długim odpoczynku,schodzimy,w następnym odcinku wkleję pare fotek odpoczynkowych
p1870497rq9.jpg

p1870518pv7.jpg

Posted

IRU H.Wzg.
irusnieznikczer08up9.jpg

KAMOSHIKa H.Wzg. z Sylwią

[

TAKUMASHISA H.Wzg.

p1870296malewz1.jpg

AYAME H.Wzg. "Tęczówka" z Leszkiem

p1870328yo8.jpg

jeszcze był z nami RENSO ... Roal i "Whisky" ...-Sylwia -możesz bić,bo właśnie zapomniałam jej rodowodego imienia ,no i maleńka SAKE Mała Yakuza (Sylwia tu nie bij,bo tylko takie imie małej znam):lol:
p1870335tf5.jpg

Posted

akita-halne.plHoseki śpieszył się przywitać z Leszkiem i za daleka była mu droga dookoła stawku,dokonał więc pięknego skoku,co udało mi się zarejstrować na zdjeciu :multi:
hosekiwlocienadstawempi2.jpg

i udał mu się ten skok ,nawet sobie łapeczek nie zmoczył!!! na fotce nizej takze Ryoko,Hito i za Hosem chyba Kirikumei,ale nie pamiętam

nadstawemhosryohitomw1.jpg

Posted

Poszperałam troszkę w moim archiwum Photobucket i takie oto "obrazki", z pierwszej wizyty na Halnym, odnalazłam:

maleńka Sakinia :loveu:

"hiszpańskie" akitki z lotu ptaka :lol:

w pogoni za Ryoko :lol:

"duszący" akitki Łukasz :lol:

i na koniec - księżniczka Irulka w moich objęciach :loveu:

Przesyłam uściski dla wszystkich mieszkańców tego urokliwego miejsca, jakim bez wątpienia jest Halne Wzgórze :loveu: