INU Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 AZAYAKA jest boska :loveu:! KEIKO też :p. Chciałabym je zobaczyć na żywo :lol:. Quote
ania_wawa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Stitch zdjęcia jak zawsze boskie :loveu::loveu:. Marzę o tym żeby pojechać z psem nad morze. On uwielbia i wodę i piach więc byłby w siódmym niebie. A spacery wzdłóż plaży przy zachodzącym słońcu....ech rozmarzyłam się:roll:. Czas się obudzić i wziąć do pracy. Quote
Agappe Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Stitch śliczne zdjęcia!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: zazdroszcze wypadu!!!!!! Quote
Iwona&Wiki Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Stitch napisał(a):Uwaga zdjęcia nie maja wartości edukacyjnej jedynie przedstawiają zabawę naszych milusińskich ;) Trochę biegania... Pływania... Skakania... Nurkowania... http://www.akita-ken.pl/dogo/maszoperia/DSC_5816.jpg Czajenia... MAJĄ, MAJĄ!:p Bo o nurkowaniu:crazyeye: i to jeszcze udokumentowanym:cool3: to ja pierwszy raz słyszę!:evil_lol: O Matko, a miały być wakacje!;) :) Zdjęcia super:) Quote
Mori No Kodomo Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Agappe napisał(a):Stitch śliczne zdjęcia!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: zazdroszcze wypadu!!!!!! ania_wawa napisał(a):Stitch zdjęcia jak zawsze boskie :loveu::loveu:. Marzę o tym żeby pojechać z psem nad morze. On uwielbia i wodę i piach więc byłby w siódmym niebie. A spacery wzdłóż plaży przy zachodzącym słońcu....ech rozmarzyłam się:roll:. Czas się obudzić i wziąć do pracy. INU napisał(a):AZAYAKA jest boska :loveu:! KEIKO też . Chciałabym je zobaczyć na żywo :lol:. Dzięki ! wspaniałe miejsce nad Polskim morzem ..można wszędzie łazić z psami, puste plaże ...99% to kitesurfingowcy (Jastarnia) Quote
Paula&Goofi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 http://img386.imageshack.us/img386/8247/bialyprosiaczekhl3.jpg Co za uroczy maluch ! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witam serdecznie to i ja wkleję trochę fotek z czerwcowego zlotu akiciarzy na Śnieżniku :lol: Było nas 12 i tyleż akit,o przepraszam była jeszcze jedna akitka -najmłodsza uczestniczka wyprawy,miała zaledwie 5 tygodni !!! otóż i ona po wejściu należało odsapnąć po sutym odpoczynku wracamy Stitch może wrzucisz pare fotek z "wchodzenia" ? :lol: wiem,że było ich pare w galerii,ale choć 3 przydałyby sie tutaj,Chaakita robiła tylko u "góry",bo nasz pełnosprawny inaczej aparat zrobił się "stateczny" po długim odpoczynku,schodzimy,w następnym odcinku wkleję pare fotek odpoczynkowych Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 AZAYAKE H.Wzg. z Jagódką KEIKO H.Wzg. KaKUJITSU H.Wzg. z Jagodką i Paulinką TENSHI H.Wzg. SEKAITEKI H.Wzg. z Paulą Quote
INU Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Foty śliczne! :loveu: Modele/modelki też. :lol: A najmłodsza jak się nazywa? Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 IRU H.Wzg. KAMOSHIKa H.Wzg. z Sylwią [ TAKUMASHISA H.Wzg. AYAME H.Wzg. "Tęczówka" z Leszkiem jeszcze był z nami RENSO ... Roal i "Whisky" ...-Sylwia -możesz bić,bo właśnie zapomniałam jej rodowodego imienia ,no i maleńka SAKE Mała Yakuza (Sylwia tu nie bij,bo tylko takie imie małej znam):lol: Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Hoseki śpieszył się przywitać z Leszkiem i za daleka była mu droga dookoła stawku,dokonał więc pięknego skoku,co udało mi się zarejstrować na zdjeciu :multi: i udał mu się ten skok ,nawet sobie łapeczek nie zmoczył!!! na fotce nizej takze Ryoko,Hito i za Hosem chyba Kirikumei,ale nie pamiętam Quote
INU Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jeżeli to ta Whisky, to zapewne jest nią HANU z Krobskiego Hajmatu. ;) A fotki Hosekiego są śliczne! :loveu: Quote
Mori No Kodomo Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Pewnie niektóre fotki były w galerii Akit - Fotki z "wchodzenia" i "przebywania" Quote
INU Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 wani, Ty też? Ja to jestem w tych grupowych fotach normalnie... zakochana. :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Poszperałam troszkę w moim archiwum Photobucket i takie oto "obrazki", z pierwszej wizyty na Halnym, odnalazłam: maleńka Sakinia :loveu: "hiszpańskie" akitki z lotu ptaka :lol: w pogoni za Ryoko :lol: "duszący" akitki Łukasz :lol: i na koniec - księżniczka Irulka w moich objęciach :loveu: Przesyłam uściski dla wszystkich mieszkańców tego urokliwego miejsca, jakim bez wątpienia jest Halne Wzgórze :loveu: Quote
wani Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='INU']wani, Ty też? Ja to jestem w tych grupowych fotach normalnie... zakochana. :loveu: bo w kitach sila i moc :cool3: Quote
Recommended Posts