Guest monia3a Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wczoraj zadzwoniła Pani, że od jakiegoś czasu dokarmia sunię ze szczeniakami, która oszczeniała się w szopie przy budowe. Budowa domu zaraz się kończy a właściciel nie życzy sobie psa na swoim podworku. Sunia jest w typie border collie, sunia jest grzeczna i posłuszna. Szukam na cito DT dla suni i DS dla szczeniaka. Dwa szczeniaki są już w nowych domach została tylko suczka. POMOCY !!! Obie dziewczyny mają swoje domki :multi: Quote
Guest monia3a Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Kurcze jakby sunia miała DT to szczeniaka mogę zabrać do siebie do DT dorosłe psy u mnie do DT odpadają ze względu na moją dobkę, która nie toleruje innych dorosłych psów u siebie na podwórku Quote
Guest monia3a Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Sunia jest grzeczna i bardzo łagodna, ma taką delikatną sierść pomomo warunków w jakich przebywa. Quote
Guest monia3a Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dziś jedna Pani dzwoniła w sprawie innej suni ktorej już niestety nie ma [SIZE=2]zaproponowałam tę czarnulkę, wysłałam fotki i czekam :roll: Quote
Iza. Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Monia w razie czego to podeślij mi jakieś info o suni i kontakt, to mogę ogłoszenia powystawiać jakieś. W końcu wakacje mam to i czasu więcej ; ) Quote
Guest monia3a Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Iza13']Monia w razie czego to podeślij mi jakieś info o suni i kontakt, to mogę ogłoszenia powystawiać jakieś. W końcu wakacje mam to i czasu więcej ; ) Super :calus: jak możesz to poogłaszaj na pierwszy rzut szczeniaka, zdjęcia są tylko te co tu zamieściłam. Mała powinna pójść jako pierwsza bo jak znajdzie dom mama to mala zostanie sama ;) oczywiście wtedy ją zabiorę ale jest szansa, że pójdzie jako pierwsza. Podaj namiar na Panią Alicję: [FONT=Arial]602-343-654[/FONT] Jakby co to na borderkowym można ją ogłosić. Możesz to zrobić ?? Quote
plinka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Spróbuje, na razie forum borderkowe sie nie otwiera :cool1: Quote
Guest monia3a Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nikt do nas nie zagląda :shake: Pani nie zadzwoniła :shake: Quote
bellatriks Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Jakby coś, to ja ją mogę wrzucić na borderowe. Quote
Guest monia3a Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 bellatriks napisał(a):Jakby coś, to ja ją mogę wrzucić na borderowe. Dzięki :roll: Quote
bellatriks Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 monia3a napisał(a):Dzięki :roll: Ojojoj, próbowałam wkleić link, ale forum BC dostało bana... Jeśli ktoś nie zna jego adresu, a koniecznie chce zobaczyć wątek sunieczki, proszę o PW. Quote
plinka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 JA nie mogłam założyć wątku na forum bc, mam tam konto od dłuższego czasu ale nie mam nabitych postów :cool1: Quote
bellatriks Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 monia3a napisał(a):Dziwne te forum bc ;) Bo tam trzeba mieć chyba min. 3 posty, żeby móc założyć nowy wątek. Dziewczyny, a nie macie jakichś lepszych fotek suni? Czy ona ma już jakieś imię? Quote
plinka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Te forum bc jest 'baardzo fajne' :diabloti: każdy z każdym się kłóci o byle co :evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Sunię nazwałam Bunia :p Jak narazie zero odzewu nawet nikt nie pyta o szczeniaka :placz: Quote
Ewa3 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 no tak chce pobic rekord w ilosci tymczasow:evil_lol: hehe prawodopodbnie suczki zawitaja u mnie na DT;) Quote
Guest monia3a Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dokładnie :p Właśnie panny jadą do Ewy :roll: Quote
Ewa3 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 hehe Wiec sunia przyjechala do mnie wczoraj w okropnym stanie. Cala brudna, zakleszczona, przestraszona. Noc zniosla dobrze. Rano do niej przyszlam, odrazu sie wtulila tylko glaskanko;) Wiec szybko w samochod do weta;) Wazy 23,3kg, oczywiscie Bunia sama nie chciala chodzic wiec te 23kg musialam na rekach nosic:roll: Wet powiedzil ze jest w calkeim dobraj kondycji dostala tabletki od robakow i pojechalismy na kapanko. Troszke sie wyrywala ale jakos poszlo. Teraz siedzie obok nas juz czysciutka, pachnaca w domu:loveu: Zaraz pokaze zdjecia:razz: BARDZO PROSZE O POMOC W OGLASZANIU!!! BANERKI!!!! PLISSSS Aha to border coliie, aussie not:p Quote
Recommended Posts