Ewa3 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 teraz moge Wam wszystko opowiedziec:p Bunia pojechala na wies pod Sokolke. Pani naprawde bardzo sie suczka spodobala, niestety w wtorek w nocy ok. 24 kiedy wychodzily na nocny spacerek Bunia dotknela pastucha (bo ma tam 11 koni:p) i uciekla:-(. P. Zosia chodzila, szukala, porozwieszla ogloszenia w okolicy i w internecie, nawet wyznaczyla nagrode za odnalezienie. Po poludniu pojechalismy tam pomoc szukac, chodzilismy po domach, ale nic nikt nie wiedzial. Dzis rano dostaje takiego meila: [FONT=Arial]Jest Bunia !!![/FONT] [FONT=Arial]Dzisiaj o 6.30 przyprowadzila ja matka dzieci, z ktorymi Pani rozmawiła, Pani Aniu. Widocznie miała Pani intuicję przyjeżdżając tutaj, chcąc podejść do tego domu i opowiadając dzieciom o suczce. [/FONT] [FONT=Arial]Strasznie się cieszę, że nie spotkało jej nic złego. [/FONT] [FONT=Arial]Pozdejmuję ogłoszenia i wycofam z internetu. Wczoraj siedzielam przy komputerze parę godzin, bo uparłam się, żeby dać ogłoszenie ze zdjęciem. W tym celu musiałam się nauczyc zmniejszać zdjęcia. Wymagana wielkość do 300x300 pikseli. sciągnęłam więc jakiś program, zmniejszyłam i ... ani rusz nie mogłam dołączyć zdjęcia. Całe szczęście, że już to wszystko niepotrzebne.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam serdecznie, życzę w dalszym ciągu dobrej ręki do psów[/FONT] [FONT=Arial]ale jestem szczesliwa:multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]a wczoraj byla burza to juz wogle myslalam co ona tam biedna sama robi...[/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Guest monia3a Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Właśnie tak się zastanawiałam wczoraj czytając ogłoszenia :mad: ale myślę, nie przecież to nie może być Bunia :diabloti: Ważne, że się odnalazła. Mam nadzieję, że więcej nie zwieje. Quote
Ewa3 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Monia tak to byla ona;) Teraz p. Zosia bedzie pomalu przyzwyczajac do tamtych ciekawych rzeczy;) narazie bedzie chodzic na smyczce/lince;) Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Fotki jeszcze jak Bunia była u Ewy: Beza: Quote
martita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jasne, ze pamietamy:multi: Wow, jaka piekna, a jaka siersc blyszczaca. Aparatu chyba jednak nie lubi:evil_lol: Quote
Ewa3 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Nie lubi:p Najwieksza rozniaca to siersc;) teraz ma mnostwo slicznej błyszczacej mieciutkiej siersci:p Pamietam jka musiałam jej na krotko ogon obciac, bo sterczały tylko pojedyncze włoski, a portki były wogle nie do rozczesania, siersc przy uszach wogle kruciutka A teraz? Teraz to kupa futra :lol::evil_lol: Nadal sie wpycha do łozka i pcha sie na rece:p Jest pewniejsza siebie;) Udana adopcja:multi: Quote
martita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ewa3 napisał(a): Nadal sie wpycha do łozka i pcha sie na rece:p No i dobrze:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ale ona cudna, chciałabym ją osobiście wymiziac Quote
martita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 To ja tez:lol: Moze pojedziemy wszystkie do Buni z wizyta:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Normalnie nie poznałabym jej na ulicy :evil_lol: Ciekawe jak wygląda jej Beza. Quote
bellatriks Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Wow, jaka metamorfoza! Bunia jest przepiękna! :loveu::loveu::multi: Quote
Recommended Posts