Jump to content
Dogomania

[Białystok] Sunia w typie border collie ma swój dom !!!

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz moge Wam wszystko opowiedziec:p

Bunia pojechala na wies pod Sokolke.
Pani naprawde bardzo sie suczka spodobala, niestety w wtorek w nocy ok. 24 kiedy wychodzily na nocny spacerek Bunia dotknela pastucha (bo ma tam 11 koni:p) i uciekla:-(.
P. Zosia chodzila, szukala, porozwieszla ogloszenia w okolicy i w internecie, nawet wyznaczyla nagrode za odnalezienie.
Po poludniu pojechalismy tam pomoc szukac, chodzilismy po domach, ale nic nikt nie wiedzial.

Dzis rano dostaje takiego meila:

[FONT=Arial]Jest Bunia !!![/FONT]

[FONT=Arial]Dzisiaj o 6.30 przyprowadzila ja matka dzieci, z ktorymi Pani rozmawiła, Pani Aniu. Widocznie miała Pani intuicję przyjeżdżając tutaj, chcąc podejść do tego domu i opowiadając dzieciom o suczce. [/FONT]
[FONT=Arial]Strasznie się cieszę, że nie spotkało jej nic złego. [/FONT]
[FONT=Arial]Pozdejmuję ogłoszenia i wycofam z internetu. Wczoraj siedzielam przy komputerze parę godzin, bo uparłam się, żeby dać ogłoszenie ze zdjęciem. W tym celu musiałam się nauczyc zmniejszać zdjęcia. Wymagana wielkość do 300x300 pikseli. sciągnęłam więc jakiś program, zmniejszyłam i ... ani rusz nie mogłam dołączyć zdjęcia. Całe szczęście, że już to wszystko niepotrzebne.[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiam serdecznie, życzę w dalszym ciągu dobrej ręki do psów[/FONT]

[FONT=Arial]ale jestem szczesliwa:multi::multi: [/FONT]

[FONT=Arial]a wczoraj byla burza to juz wogle myslalam co ona tam biedna sama robi...[/FONT]

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:[/FONT]

Guest monia3a
Posted

Właśnie tak się zastanawiałam wczoraj czytając ogłoszenia :mad: ale myślę, nie przecież to nie może być Bunia :diabloti:

Ważne, że się odnalazła. Mam nadzieję, że więcej nie zwieje.

Posted

Monia tak to byla ona;)

Teraz p. Zosia bedzie pomalu przyzwyczajac do tamtych ciekawych rzeczy;) narazie bedzie chodzic na smyczce/lince;)

• 3 months later...
Posted

Nie lubi:p

Najwieksza rozniaca to siersc;) teraz ma mnostwo slicznej błyszczacej mieciutkiej siersci:p
Pamietam jka musiałam jej na krotko ogon obciac, bo sterczały tylko pojedyncze włoski, a portki były wogle nie do rozczesania, siersc przy uszach wogle kruciutka
A teraz? Teraz to kupa futra :lol::evil_lol:

Nadal sie wpycha do łozka i pcha sie na rece:p
Jest pewniejsza siebie;)

Udana adopcja:multi:

Guest monia3a
Posted

Normalnie nie poznałabym jej na ulicy :evil_lol:
Ciekawe jak wygląda jej Beza.