Ania+Milva i Ulver Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 W środę 18 czerwca zabralismy ta kochana sunie ze schronu we Włocławku...siedział biedna w małej klatce w budynku bez spacerów i w ciemności...(zostały tam jeszcze 4 asty:-(). 40 miejsc...180 psów:placz: Sunia jest w tej chwili u mojego przyjaciela na dt...sam ma 2 astki, ale nie było wyjscia- ta sunia od razu nas ujeła za serce. Nina ma ok 1,5 roku i jest wspaniała!!!!! Grzeczna, uwilebia zabawy z innymi psami, zero agresji. Całusna i bardzo mądra:loveu: Ciagnie troche na smyczy, ale szybko sie uczy....jest bardzo karna-boi sie podniesionego głosu. W domu nie niszczy i zachowuje czystośc. Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu nowego domku....wtedy bedziemy mogli zabrać stamtąd innego asta na dt. W tej chwili sunia ma ogłoszenia na allegro, http://allegro.pl/item386743783_boska_nina_mloda_astka_zabrana_z_koszmaru_.html ale gratce http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1441955_boska_nina_mloda_astka_zabrana_z.html kupie psa i http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=27569 na forum amstaff-pitbull-tam tez zdjecia innych astków z Włocławskiego schronu http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14470 Oto cudo...:loveu: Quote
GameBoy Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 malucha ma swoj watek... bede do niej zagladala Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 dzieki GB:) sunia jest na prawde boska, zero kłopotów-w domku siedzi sobie w klatce w czasie gdy opiekun jest w pracy...uwielbia sie kapac w jeziorze...w ogóle odżyła. W schronie była ponad 4 miesiące i na spacerku bardzo, bardzo żadko... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 sunia w schronie jeszcze... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 allegro, ale gratka, kupie psa, watek na niebieskim....info po znajomych Quote
GameBoy Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 moze jeszcze warto gumtree? ma pora ogladalnosc... biadna mala, oby szybko znalazla dom Quote
agpol Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Widzę Aniu, że jeszcze troszkę i wyspecjalizujesz się w astkowych adopcjach :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 No ...mam slabosc do tej rasy...takie niuńki kochane:) Quote
GameBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 śliczna dziewczyna, jest jakis odzew z ogloszen? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Jak na razie totalna cisza.....nie znajom sie ludziska nic:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Nie-jest u mojego przyjaciela 20km ode mnie w Rypinie własnie. On mieszka w bloku, ma 2 astki wiec adopcja wskazana na szybko...sasiedzi patrza na niego niezbyt przychylnie. Quote
Agnie Koty Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Mam córkę Ninę ale nie jest podobna do tej astki :evil_lol:. Znajdź dobry domek Nineczko! Ninuniu, Ninusiu, Nini.... Quote
Agnie Koty Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wszystkie Ninki sa piękne, błyskotliwe i inteligentne....:evil_lol: Nie dzwonili nawet rozmnażacze? To dziwne.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Nie dzwonia bo w ogloszeniach napisane ,ze jest po sterylce:) Widocznie jednak jakoś umieja czytac o dziwo :) Quote
agpol Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jak na razie totalna cisza.....nie znajom sie ludziska nic:) oj nic się nie znają, nic :roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Na allegro obserwator....jutro sie dowiem, czy ktos dzwonil czy tylko czytac nie umie... A u nas w schronie...7 miesieczny astek-odebrany pijakowi, ktory go bił-jutro watek założe. Ast caly biały... Quote
GameBoy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Na allegro obserwator....jutro sie dowiem, czy ktos dzwonil czy tylko czytac nie umie... A u nas w schronie...7 miesieczny astek-odebrany pijakowi, ktory go bił-jutro watek założe. Ast caly biały... a na 100% pies? ma juz jakies zawichrowania? Quote
doddy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 GameBoy, czy nie wzięłabyś/wziąłbyś astki szczeniaka z ok. Łodzi na DT? Suni dopiero wyzynają się zeby a siedzi w schronisku. Quote
GameBoy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 doddy napisał(a):GameBoy, czy nie wzięłabyś/wziąłbyś astki szczeniaka z ok. Łodzi na DT? Suni dopiero wyzynają się zeby a siedzi w schronisku. zeby stale? w jakim jest wieku? moge wziac ale za tydzien teraz mam 2 mlode cc, na oba sa juz chetni, jak wydam moge ja wziac byleby mi do hexy nie startowala cos mi modliszka pisala dzis o 2mcznym astku z Lodzi- to chyba nie ten sam pies? Quote
Recommended Posts