Monia70 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 No własnie.Co sie dzieje u suni???? Jakies postepy? Quote
grzesiuka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 jestem jestem problemy z netem mialam w ostatnim czasie maleńka dalej jest w klinice, gdzie kierowniczka wraca z urlopu w sierpniu i dopiero wtedy moge z nia porozmawiać na temat tego, co klinika zamierza i czy wogóle coś planuje związanego z małą. Funia czuje się bardzo dobrze, niestety postępy z chodzeniem to bardzo małe. Ustoi na nóżkach, ale nie potrafi dać kroku jeszcze. czaruje wszystkich dookoła na spacerach :) Quote
Angie :) Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 grzesiuka napisał(a):jestem jestem problemy z netem mialam w ostatnim czasie maleńka dalej jest w klinice, gdzie kierowniczka wraca z urlopu w sierpniu i dopiero wtedy moge z nia porozmawiać na temat tego, co klinika zamierza i czy wogóle coś planuje związanego z małą. Funia czuje się bardzo dobrze, niestety postępy z chodzeniem to bardzo małe. Ustoi na nóżkach, ale nie potrafi dać kroku jeszcze. czaruje wszystkich dookoła na spacerach :) to i tak cudownie - moze jest troche leniuszkiem i woli lapki wozic na wozeczku;):loveu: Quote
grzesiuka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 mam prośbę o info jakie leki powinna sunia brać teraz, bo nie dostaje nic. W klinice stwierdzili, ze zostaje jej tylko rehabilitacja. Leki brala na początku, ale teraz już nie.... Quote
Zmysł Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 grzesiuka napisał(a):mam prośbę o info jakie leki powinna sunia brać teraz, bo nie dostaje nic. W klinice stwierdzili, ze zostaje jej tylko rehabilitacja. Leki brala na początku, ale teraz już nie.... kto może podpowiedzieć w tej kwestii? Quote
Monia70 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Np.zastrzyki Nivaln Cocarboxylaza Wit.B z homeopatów (też zastrzyki) Traumel Gelsemim Discus Tabletki: Aescin, Wit.B complex Maści do masażu np.'Traumel żel. Może Ulvhedinn mogłaby cos dodac albo JoSii? Quote
Zmysł Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Monia70 napisał(a):Np.zastrzyki Nivaln Cocarboxylaza Wit.B z homeopatów (też zastrzyki) Traumel Gelsemim Discus Tabletki: Aescin, Wit.B complex Maści do masażu np.'Traumel żel. Może Ulvhedinn mogłaby cos dodac albo JoSii? Dzięki :loveu: Quote
tomcug Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Widzę, że są możliwości leczenia Funi. :lol: Quote
EVA2406 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Duże doświadczenie w takich przypadkach ma Ulvhedinn Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 EVA2406 napisał(a):Duże doświadczenie w takich przypadkach ma Ulvhedinn To czekamy na jej głos. Wrzucę pw Quote
Recommended Posts