Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chalimala']wróciliśmy z wyprawy... już sama nie wiem czy to husky czy malamut... mi wygląda na większego husky! bylam u tych hodowców i widzialam ich malamuta... temu duuużo do niego brakuje :) nie wiem...zadzwonimy do ZK w poniedzialek to sie dowiemy!!!! ok 15 zawozimy psiaka do tej koleżanki do wodzislawia już z nią rozmiawialam i mówila że nie ma problemu moze być nawet do środy ;) boi się tylko o to, ze jej synowie sie w nim zakochają... a ja jej na to ze ja sie tego najmniej boję :D jak znajdziemy hodowce to juz polowa sukcesu :) trzymajta kciukasy ewribadi!!!!

[FONT=Arial]hodowcę znajdziecie na Bank ...tylko teraz czy bedzie miał namiary na właściciela psa i co to za właściciel ......czy hodowca bedzie się poczuwał do tego by się psem zająć .....

dlatego by uniknąć tego typu rozterek wiedząc że nie każdy nabywca psa może być zwany mianem własciciela psa ..mój pieso nie bedzie miał potomstwa ....nie chce przeżywać i w kazdym astku porzuconym czy zaginionym widzieć dziecko mojego Ozzulka
[/FONT]

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonilam do pani z jakiejs tam gliwickiej hodowli huskych. podalam jej numerek i powiedziala ze to będzie malamut, bo Huskie mają niższe numery. podaję go jeszcze raz 186 T :) szukam hodowli malamutów :)

Posted

[quote name='chalimala']dzwonilam do pani z jakiejs tam gliwickiej hodowli huskych. podalam jej numerek i powiedziala ze to będzie malamut, bo Huskie mają niższe numery. podaję go jeszcze raz 186 T :) szukam hodowli malamutów :)

[FONT=Arial]:razz::razz:a którny pan stwierdził ze to haszczak .....mnie to wygląda na bardzo młodego Malamuta [/FONT]

Posted

mlody to on nie jest :-) ząbki wskazuja na jakieś 5-7 latek... to taka pani jedna co u weta pracuje stwierdzila, bo ktoś tam z nim chyba byl...mi tez wygląda na malamuta!

Posted

[FONT=Arial]chalimala... zmień tytuł ;)

masieńko... i jak Husky czy malamut... dla mnie one oba są identyczne chyba że mam porównanie- jak postawisz mi razem SH i AM to bede wiedziała który jest który :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

mnie tez wyglada na mlodego malamuta ( tak do trzech lat psy "meznieja" i robia sie potezniejsze) ale ale skoro twierdzicie , ze starszy juz..
Niektore juz takie chuderlaki zostaja na zawsze ;)

Posted

[quote name='chalimala']ej...jak mam zmienić temat...jużkiedys mialam z tym problem...help...
[FONT=Arial]
wejdź w 1 post ...edytuj ...wejdź w...... idź do zaawansowanych .... i tam u góry gdzie pisałaś tytuł tam go zmienisz ;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]wysłałam na jasnet kolejne ogłoszenie i napisałam w nim.... że to jednak HUSKY z tatuażem :shock::mdleje:
no to wysłałam kolejne że jednak Malamut :evil_lol::stupid:
mam nadzieje że opublikują to drugie :errrr::errrr:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wysłałam na jasnet kolejne ogłoszenie i napisałam w nim.... że to jednak HUSKY z tatuażem :shock::mdleje:
no to wysłałam kolejne że jednak Malamut :evil_lol::stupid:
mam nadzieje że opublikują to drugie :errrr::errrr:
[/FONT]

[FONT=Arial]noł stres....w poniedziałek się dowiemy CO TO ZA RASA :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='karjo2']Czyzby az tak szybkie zalatwienie sprawy:lol:
Jestescie niesamowite!

[FONT=Arial]
bestia;) pojechała na DT ...w poniedziałek cd sprawdzania
[/FONT]

Posted

[quote name='Hala']Miejmy nadzieję, że psiaka szukaja kochajay właściciele... :evil_lol:

[FONT=Arial]obawiam sie że nie.... przetrzepałam wszystkie okoliczne portale ogłoszeniowe- nigdzie żadnej wzmianki o zaginionym psie :shake:
pewnie jako niepełnowartościowy (jednojajeczny) przynosił włascicielom wstyd i hańbe :mad: więc się pozbyli....
obym sie myliła :roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]oby do poniedziałku i zobaczymy czy hodowca od którego piesek pochodzi poczuje się do odpowiedzialności za "SWOJEGO szczeniaka"[/FONT]

Posted

Wezcie tez pod uwage, ze pies mogl przewedrowac ladny kawalek drogi, nie kazdy korzysta z mediow ( prasy, netu), moze byc roznie. Oby psiakowi dobrze sie trafilo :loveu:

Posted

[quote name='masienka']nam co prawda ciezko w to uwierzyc ale moze wlasciciele psa po prostu sa beznetowi? :razz: ;) moze papierowe ogloszenia pomoga
[FONT=Arial]
dobrze ze jest tattoo , to już furtka do poszukiwań
[/FONT]

Posted

wlasnie wróciliśmy :) jak każdego znajde nazwaliśmy go Mustaf :D od razu zostal przeszkolony przez najmiejsza yorczkę, potem przez resztę dziewczyn i wie ze do nich to lepiej ale z daleka :D tymczas jakby co nie jest jaks terminowy :) ola (tymczasowa pancia) jest psią fryzjerką i juz się doczekać nie może żeby go "zrobić" :) w poniedzialek wszystko sie okaże :) przynajmniej mam taką nadzieję :) a teraz ide posprzątać chalupe i jakaś drzemka może siądzie bo pdam tym razem na ryjoka :D cieżko jest naprawiać świat...

Posted

no i dułpa... Mustaf rzuca się na psinki...musimy znaleźć inny tymczas, albo hotel... doskonale rozumiem Ole... to nie spanielek, żeby go ewentualnie "odczepić"... ten psiaczek jednak ma swoją wagę...szukamy!!!!