siekowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Bankowy bidaku gdzie jest ten twój domek? :placz: Odświeżam mu ciągle warszawskie gumtree i dziś dostałam taką wiadomość. Trzymam kciuki za Bankowego, bardzo fajny tekst. Pozdrawiam i zycze aby psiak znalazl dom.Sorry nie moglam sie opanowac zeby nie napisac Beata Przydałoby się wyróżnione allegro. Quote
brazowa1 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 wyróżnione allegro niedużo daje....ludzie oglądaja i nic. Straszne z tymi starymi psami:( Quote
brazowa1 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Strasze to jest to,że on żyje i ma się bardzo dobrze! psy sopockie nie znaja umiaru. Quote
brazowa1 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 ciagle zyje,jest w dobrej kondycji. Tylko usuniety juz ze schrony schroniska,chyba zajmował na niej miejsce :( kolejna schroniskowa kąpiel za nim Quote
brazowa1 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 ma już 17 lat.W schronie 10. Zobaczcie nawet juz nikt nie kuma tytułu wątku,ta reklama byla tak bardzo dawno temu. Quote
olenka_f Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 u nas te staruszki idą jakoś, czemu Bankowy ma tak licho :( Quote
brazowa1 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Jeden idzie,drugi nie idzie... On z tych,co maja długi staż,te najtrudniej,inaczej staruszek prosto z domu,inaczej schroniskowy. Większy strach,że ktoś wezmie i potem skrzywdzi oddaniem,a to mu zabierze troche życia. 17 lat,niewiarygodny.... Quote
brazowa1 Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Tydzień temu Bankowy odszedł. Jeszcze zdążylam się z nim pożegnać, jestem przekonana, że mnie poznał. Wet pomógł mu przekroczyć TM. Bankowy posypał się nagle, do końca był żywotnym psem,w pełni na chodzie. Wg karty miał 21 lat, ja optymistycznie uważałam go za 18stolatka. Szkoda,że tak długie zycie spędził praktycznie w schronisku. Brak tej mordki. Będę go zawsze pamiętać. Quote
Betbet Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 a to smutna wiadomośc:(((((((((((( miałam nadzieję, że jednak mu sie uda, że może jakis cud tak jak jego kolega z boksu...ten co mu się tak strasznie poszczęściło, co mieszka chyba w Sopocie...kremowo-rudawy...wiesz który:( Quote
brazowa1 Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Ares , z pierwszej strony tego wątku. Nie wiem, czy Ares jeszcze żyje, chyba już nie. Jak ten facet kochał tego psa. Taki normalny facet ,Ares był jego pierwszym psem, był dumny z Aresa, jakby na smyczy prowadził interchampiona . W komórce film z wyprawy nad jezioro. Opowieści o Aresie, jak o psie z K9:) :) :) a obok szedł starszawy nieduży biszkopcik...Teraz w boksie zamiast Bankowego jest stary pies, którego ja ZNAM z Sopotu, ale nie znam właścicieli...Betbet,mam ogromna prośbę, Ty mi nie znikaj, dobrze? Być może sopockie psy będą nas potrzebowały bardziej niż kiedykolwiek... oby nie. Ale na wszelki wypadek musimy być w gotowości. Quote
Betbet Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Nie znikam. Mimo, że jestem na drugim krańcu Polski w tej chwili, jak zwykle (chwilowo, mam nadzieje) bez pracy, gdzieś kątem na pokoju;) Sentyment do sopociaków będzie już zawsze. I mimo że alergia nie pozwala mi już tymczasować ani świń, ani kotów, ani psów:( Chyba niemal już nie ma psów w Sopo, które ja znałabym osobiście:/ Quote
brazowa1 Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 To zapraszam przy okazji wizyty na Pomorzu :) Poznasz, polubisz. Co z Hollandia? Quote
maarit Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Przeglądałam Tęczowy Most i trafiłam na ten wątek :( Dobrze że Bankowy nie cierpiał latami tylko praktycznie do końca był "młody duchem" [*] Quote
Recommended Posts