Bakeneko Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='paros']Nie ma :shake: to będzie miał :lol:[/QUOTE] Dziękuję. Bartuś w pełni gotowy do pójścia do swojego domku. Swoją drogą, zazdroszczę już temu domkowi, Bartuś to kot nad koty! Mój Maciek, też czarny, tyle że 15 razy większy od Bartka, bardzo się nim zafascynował i odwiedza go regularnie. :lol: Malutki zaś Maćka obsyczał! Taki groźny!! Quote
Bakeneko Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Nikt nie zagląda... A Malutki ma dzis zaropiałe oczko... Mam krople, mam nadzieję, ze pomogą... I Malutki, i Bartuś zostali dziś odrobaczeni... Quote
Isabel Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Może zasypał sobie oczko żwirkiem z kuwety? Mam nadzieję, że to nic groźnego i kropelki pomogą, albo samo przejdzie. Quote
halbina Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 odwiedzamy kociaki nocą... one to lubią... :cool3: Quote
Jola_K Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 dzisiaj wybieram sie z karma do staruszki, odrobacze smyka ktory u niej jest no i czas chyba lapac druga mame... kotki ktore sa u mnie, juz zapomnialy proby lapania. kiedy to chcialam je odrobaczyc, widzac mnie z jedzeniem szybko zapominaja ze znowu moge na nie polowac :lol: to dobrze, bo wkrotce kolejna seria :razz: *** Malutki u Anitki ma sie super! ma kumpla Bartusia i super opieke! :loveu: domki, zglaszac sie! Quote
paros Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Bartuś rozgląda się za domkiem w necie:roll: [COLOR="Silver"]potem przyjdzie kolej na malutkiego (mojego ulubieńca)[/COLOR] Quote
Jola_K Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='paros']Bartuś rozgląda się za domkiem w necie:roll: [COLOR="Silver"]potem przyjdzie kolej na malutkiego (mojego ulubieńca)[/COLOR][/QUOTE] dziekuje! nie rozstaje sie z telefonem!!! Quote
paros Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Bartuś na allegro :lol: [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=403553233"][B][COLOR="Purple"]http://allegro.pl/show_item.php?item=403553233[/COLOR][/B][/URL] :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Bakeneko Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Malutkiemu paprzą się oba oczka, ale mamy super maść i nadzieję, ze to przejdzie, bo chcemy szczepić to kocie dziecko!!! Sprzątanie klatek tym dwóm zbójom to nie lada wyczyn, obaj są niemozliwi. Quote
pucka69 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ojej, mam nadzieję że oczko szybko się wyleczy! Mały też do adopcji? Bo cos mi sie kołacze że córka Pani chciala go spowrotem ... Quote
Bakeneko Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 On jest do adopcji, jak najbardziej. Do absolutnie najlepszego domu! Nie mógłby wrócić na wieś, mowy nie ma. Oczka dziś już lepsze. Maść działa! Quote
Jola_K Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='pucka69']ojej, mam nadzieję że oczko szybko się wyleczy! Mały też do adopcji? Bo cos mi sie kołacze że córka Pani chciala go spowrotem ...[/QUOTE] dobrze Ci sie kolacze, tylko to nie ten kotek tam jest jeszcze jeden maluszek, on zostal w tym domu, jest mlodszy o polowe od Malutkiego Quote
Jola_K Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Bakeneko'] Oczka dziś już lepsze. Maść działa![/QUOTE] super wiesci! :multi: Quote
Jola_K Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 ale super! oznacza to, ze malutki jest w swietnej formie, bo tylko zdrowe kotecki sie szczepi :p dziubasek :loveu: Quote
Bakeneko Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Jeszcze kilka dni i wraz z Bartusiem zostaną przeniesieni do innego pokoju, gdzie będą mogły szaleć do woli. Żeby jeszcze ktoś się w nich zakochał i mogły iść do swojego domku... Quote
vena&vivi Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Czy ten maluch chudziutki ma juz domek? Czytałam 1 stronke (przepraszam za lenistwo). Mam jakies cos w serduchu do czarnych malych kotkow (mam mala czarna kotke, ktora znalazlam z malymi - maluchy juz w nowych domkach)kotka bedzie ciachana. Quote
Jola_K Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 witaj vena&vivi :) wszystkie trzy maluszki sa nadal ba dt, bez domku stalego ten chudziutki jest u Bakeneko, ktora napisala post ciut wyzej dwa wieksze, sa u mnie chialabys adoptowac Malutkiego? Quote
Bakeneko Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Malutki jest bardzo wesoły. Wiecie co, jeszcze parę tygodni temu możliwość jego zaszczepienia to był dla mnie kosmos. Było z nim tak źle. Miał poważne klopoty z oddychaniem, wieźliśmy go "na sygnale" do Bielska, gdzie wspaniala pani wet go ratowała po raz drugi. Malutki to bardzo specjalny kotek, taki naj naj... :loveu: Bodzie łepkiem, przytula się, mruczy do ucha, daje buzi... Jest cudowny. I bardzo specjalnie okazuje, że kocha... ;) Piszę to, bo widzę, że wzbudza zainteresowanie. To mnie bardzo cieszy, Malutki zasługuje na najlepszy domek. Tyle wycierpiał, teraz musi mu być tylko dobrze. Quote
vena&vivi Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Zastanawiam się ale to raczej odległa decyzja, chcaiłam zapytać o jego dalsze losy. Mam swoje juz dwie kotki i od niedawna 4 psy bom ten, ktory byl na tymczasie zostaje :) i tak mi sie zoo w domu robi. Popytam wszystkich o tego malucha bo strasznie łapie za serducho. p.s sama ostatnio wydalam 7 malych po kotce ktora znalazlam :) ufff Quote
Bakeneko Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 W kazdym razie Malutki dziękuje za zainteresowanie. Quote
Jola_K Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 na jutro planuje odwiedziny malutkiego zobacze go po raz pierwszy od dnia, kiedy zawiozlam go do kliniki kiedy to wygladal jak ruina kotka, skora i kosci... katarek, klopoty z oddechem.. jak jest teraz juz wiemy, ze zdjec ale na pewno na zywo obraz bedzie jeszcze bardziej wspanialy! nie moge sie doczekac.... :multi: Quote
Recommended Posts