Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dojechałam chyba tylko dlatego,ze zagadałyśmy sie ze Szpilka,potem juz nie było wyjścia tylko kierownica trzymana na maxa i do przodu,do orzeszków i Neluski.Wytarmoszona,wygłaskana.Na wiosne przekazuje ja Szpilce do spacerów,ja tylko nieodmiennie będe tulić.Gagata,to jest jednak Orzecholot,miałas racje.

Posted

Nelik,byle do wiosny,bedziemy sprawdzać cierpliwosć Szpilki do spacerków z toba,mnie owinęłaś wokół palca,ja wiem ,ze jestem do miziania,podnoszenia i noszenia.....,a twoja młodsza kol.Mela chodzi juz jak aniołek na smyczy.

Posted

No i takich czarnul strasznie dużo i do tego młodsze....ja je sama wiecznie myle.A mela,to nie wiem czy nie siostra tej dzikuski,co uciekła,rocznik sie zgadza,od urodzenia w schr.A co do Neli,wiem,.ze mnie omotała,a twarda to moge być do ludzi,psy rozpuszczam...

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Z Nela naprawde trzeba popracowac bo inaczej marna szansa na adopcje[/quote]
Dokładnie to mówiłam jakiś czas temu :roll:
Neluś, szukamy...

Posted

Ale Neczka tu nie ma co mówic, tylko trzeba socjalizowac,czego jej nie bierzesz?Przeciez ja nie mam wyłącznosci na Nele,a zmuszac jej nie chce,bo zaufała mi bardzo,to i tak duzo!Lękliwa juz nie jest,uparta owszem.Jeszcze wieczorkiem ciumek Neliczka.....i dzień dobry rano!

Posted

Ja tak szybko nie padne,a za Nelisia jak sie wezmiemy we dwie,to moze cos z tego bedzie,ja rozpuszcze,Szpilka obsztorcuje,ja i mnie...Nelik,do wiosny masz spokój,żyj po swojemu.....a ze tez nikt nie chce psiaka prawie niewidocznego,bez wymagań,nawet spacerów by nie trzeba,tylko spokój,troche jedzenia i pieszczot!

Posted

To bedzie tak ja bede z nia zostawał i dopingowała do chodzenia a Ty bedziesz szła z innym psem zeby Nela była zazdrosna i chciała podejsc :D i nie ma noszenia na rekach (no moze tylko przez schronisko)

Posted

No jasne ze Nela wyczaiła ze Halina bedzie ja nosic jak nie bedzie chodziła a ze to madra psina i lubi sie tulac to robi wszystko zeby Halcia ja nosiła ale zemna tak łatwo nie bedzie i Tonia(Mela) juz sie o tym przekonała teraz slicznie chodzi na smyczy

Posted

A odmiana taka,ze Mela radośnie chodzi w pionie,a Neluś przestraszony, bardzo nizutko w poziomie:evil_lol:,ale fakt,jak ja sie oddalałam z innym psem,to Nela dochodziła do mnie wołana.Nelis dobrej nocy,zagrzeb sie mała w słomie.16.01.tez sie zagrzeb i spij mała czarnulko.