halcia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Już od niedawna to wiem,Artur wcześniej mówił,ze być moze trzeba zostawić auto na wsi,więc co robimy?Czipowanie podobno odpada.Nelisia,buziaki! Quote
SZPiLKA23 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nie wiem mi to lotto- jestem do dyspozycji jakby co Quote
gagata Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Juz widze jak od wsi do orzeszkow dotra biale balwanki - Halcia,Szpilka i reszta....Nelka ich nie pozna.... Quote
halcia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dojechałam chyba tylko dlatego,ze zagadałyśmy sie ze Szpilka,potem juz nie było wyjścia tylko kierownica trzymana na maxa i do przodu,do orzeszków i Neluski.Wytarmoszona,wygłaskana.Na wiosne przekazuje ja Szpilce do spacerów,ja tylko nieodmiennie będe tulić.Gagata,to jest jednak Orzecholot,miałas racje. Quote
gagata Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dziewczyny,grunt,że zyjecie...:evil_lol::loveu: Quote
halcia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nelik,byle do wiosny,bedziemy sprawdzać cierpliwosć Szpilki do spacerków z toba,mnie owinęłaś wokół palca,ja wiem ,ze jestem do miziania,podnoszenia i noszenia.....,a twoja młodsza kol.Mela chodzi juz jak aniołek na smyczy. Quote
SZPiLKA23 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Z Mela było łatwiej bo jest młoda i krócej w schronisku ale chyba tez przyniosło to efekt ze byłam twardsza dla niej niz Ty dla Neluni- zobaczymy moze i z Nelka mi sie uda Quote
gagata Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Czarnule, nie bójcie się..one tylko tak was straszą...;) Quote
SZPiLKA23 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Z Nela naprawde trzeba popracowac bo inaczej marna szansa na adopcje Quote
halcia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No i takich czarnul strasznie dużo i do tego młodsze....ja je sama wiecznie myle.A mela,to nie wiem czy nie siostra tej dzikuski,co uciekła,rocznik sie zgadza,od urodzenia w schr.A co do Neli,wiem,.ze mnie omotała,a twarda to moge być do ludzi,psy rozpuszczam... Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Z Nela naprawde trzeba popracowac bo inaczej marna szansa na adopcje[/quote] Dokładnie to mówiłam jakiś czas temu :roll: Neluś, szukamy... Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dlatego Neczko pracowałysmy całe lato ale efekty sa marne, w zimie sie nie da bo ciezko siedziec co 3 kroki 15 min na sniegu Quote
halcia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ale Neczka tu nie ma co mówic, tylko trzeba socjalizowac,czego jej nie bierzesz?Przeciez ja nie mam wyłącznosci na Nele,a zmuszac jej nie chce,bo zaufała mi bardzo,to i tak duzo!Lękliwa juz nie jest,uparta owszem.Jeszcze wieczorkiem ciumek Neliczka.....i dzień dobry rano! Quote
halcia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 I pomoże całkiem pozytywną ceche wyrobić:evil_lol:.......cierpliwość :eviltong:Nelka,będziesz nam poprawiać charakter:diabloti: Quote
gagata Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No,jak Nelka zacznie Halcie poprawiać, to Ty Szpilko, nie nadążysz z ich noszeniem.....:evil_lol: Quote
halcia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja tak szybko nie padne,a za Nelisia jak sie wezmiemy we dwie,to moze cos z tego bedzie,ja rozpuszcze,Szpilka obsztorcuje,ja i mnie...Nelik,do wiosny masz spokój,żyj po swojemu.....a ze tez nikt nie chce psiaka prawie niewidocznego,bez wymagań,nawet spacerów by nie trzeba,tylko spokój,troche jedzenia i pieszczot! Quote
SZPiLKA23 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 To bedzie tak ja bede z nia zostawał i dopingowała do chodzenia a Ty bedziesz szła z innym psem zeby Nela była zazdrosna i chciała podejsc :D i nie ma noszenia na rekach (no moze tylko przez schronisko) Quote
gagata Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Słuchajcie, a może Nelka myśli,że tak trzeba? Ze Halcia lubi ja nosić, ona lubi Halcię, to się dla niej poświeca i daje się nosić?:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 No jasne ze Nela wyczaiła ze Halina bedzie ja nosic jak nie bedzie chodziła a ze to madra psina i lubi sie tulac to robi wszystko zeby Halcia ja nosiła ale zemna tak łatwo nie bedzie i Tonia(Mela) juz sie o tym przekonała teraz slicznie chodzi na smyczy Quote
halcia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 A odmiana taka,ze Mela radośnie chodzi w pionie,a Neluś przestraszony, bardzo nizutko w poziomie:evil_lol:,ale fakt,jak ja sie oddalałam z innym psem,to Nela dochodziła do mnie wołana.Nelis dobrej nocy,zagrzeb sie mała w słomie.16.01.tez sie zagrzeb i spij mała czarnulko. Quote
gagata Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Biedna Halcia..Nelka pewnie już dziś ćwiczy to nieprzebieranie łapami.... Quote
gagata Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Nelka dość tego! Natychmiast złaż z Halci! Masz przecież nogi...;) Quote
Recommended Posts