Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nela wytulona,wypieszczona,wycałowana,ale coraz cięższa,ledwo podniosłam/ona lubi z rąk,z wysokości poogladac schronisko:evil_lol:/POdejrzewam,ze kiedys pół dzika, nawet nie zawsze wychodziła do jedzenia.Teraz regularnie karmiona, odwazniejsza,nabrała wagi,choc sylwetka dalej zgrabna.Mój Nelus czarny!

Posted

Niestety,on za cholere nie pojedzie do schroniska.Udziela sie o tyle, że finansowo od czasu do czasu przekazuje na Mielec jakieś kwoty/to moje rodzin.miasto,to i schr.mi bliskie/Ale nawet zdjęć ze schr.nie chce oglądać.Tak mają te twarde chłopy.

Posted

Jesli ktoś lubi psiaki ,których prawie nie widać polecam Nelusie,nie narzuca sie,często siedzi w niewidocznych miejscach....:evil_lol:,a pragnie odrobiny czułości jak wszystkie psiaki...

Posted

Nela tyle zmian dla człowieka i nadal w schronie :shake:

[IMG]http://img516.imageshack.us/img516/931/nelabf1.jpg[/IMG]

to stare zdjęcie abyście mogli zobaczyć jak bardzo sie zmieniła, jak bardzo zaufała człowiekowi dzięki pracy Halinki - to nie może na marne pójść słuchajcie. Za wiele serca było w tym wszystkim!

Posted

O tam,:evil_lol:raz na tydzien szczeknie dwa razy!:cool3:Juz wybiega zaciekawiona jeśli cos sie dzieje,jak wszystkie mają"akcje" to Nelis tez daje znac....Kiedyś nosa nie wystawiała.:shake:SZczekaj Nelis szczekaj,tylko w normie.