haliza Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Dogo kolejny raz zwariowało, ale na szczęście mogę Cię odwiedzić i kolejny raz przypomnieć te cudowne chwile które spędziliśmy razem, pamięć czasami zawodzi ale można wrócić do tamtych chwil.....i tęsknić Quote
haliza Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Kochany mamy kolejny rok 2015, życie się toczy bez Ciebie, ale zawsze pamiętam (n) Quote
haliza Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Zbliża się kolejny 11 listopada , to dzień kiedy zobaczyłam Cię po raz pierwszy i wtedy skradłeś mi serce ..... Quote
haliza Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Myślałam, że już cię nie znajdę, a jednak jesteś.... Quote
haliza Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Tak Bożenko, jestem, Dzisiaj o 5, 45 odeszła moja Mufeczka, ta koteczka z ciemnymi uszkami, zawsze mówię o tym Stinusiowi i Karusiowi. Myślę, że spotkają się za Tęczowym Mostem i razem będa czekać na spotkanie ........., Quote
haliza Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Dawno do ciebie nie zaglądałam, nie żebym nie pamiętała......ale czas tak szybko leci.....ostatnio zaniedbałam dogo, w domu przybył czarny kocurek i jest nas troszkę więcej , Amusia jest schorowane ale nadal jest z nami.....tęsknimy za tobą..... Quote
haliza Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Tak, ja z prośbą, Amusia do was zawitała, przygarnijcie ją do naszej gromadki...... Quote
Recommended Posts