eliza_sk Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='KrystynaS']Eliza_sk czy masz kontakt z domkiem suni???? Czy są jakieś wieści jak minęły pierwsze godziny w nowym domu. No jeszcze nie mogę przestać się dziwić. Ale fart!!! :multi: :multi:[/quote] Wieści nie mam, nie ja bezpośrednio mam kontakt z domkiem suni, ale jedna z pań z naszego stowarzyszenia. Wieści na pewno będą i jak tylko się coś dowiem to napiszę. Quote
Miśka79 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Aż nie mogę w to uwierzyć.Oby więcej takich pozytywnych niespodzianek Quote
eliza_sk Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Mam wieści:) Bidulka pierwotnie miała jechać to mamy pewnej Pani, jednak po sterylce przebywała u córki i okazało się, że suńka jest tak fajowa, dzieci i reszta rodziny są nią zachwyceni i nie oddają suni do mamy/babci:) Quote
KrystynaS Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No czyli DT u córki przekształcił się w domek stały. A w suni nie można się nie zakochać :loveu: A mamie/babci w takim razie trzeba zaproponować innego pieska. Nie brakuje ci u nas psów. Quote
Recommended Posts