Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my mamy w schronisku już 2 taką Monię... no może bardziej ONkowatą (wybacz Mońka :eviltong:). Też młoda, śliczna...
Ale co by nie mówić, to choć Monia od malucha w schronisku, jest dużo bardziej wychowana :roll: ...jak tamta pociągnie na smyczy, to człowiek zostaje z 1 ręką :evil_lol:

Posted

W takim razie ja będę miała foty Estery, Mateusza i jeszcze jednego ONka, którego imienia nie pamiętam..... Następnym razem postaram się obfocić Bandziora :cool1: Jak tylko będą te foty, zakładam wątek ;)

Posted

To sunia podobna do mojej Sary tylko maszc bardziej szarawa, jest na miejscu Bacy, ta ktora nie przepada za człowiekiem za bardzo;) ale zna komendy i ogolnie bedzie z niej pies tylko wymaga pracy i przekonania ze człowiek to nic złego

Posted

Teraz wszystko jest inaczej :eviltong:

Baca jest w tym sporym boksie po prawej strony od Neli, tam były kiedyś psiaki Pani Romy. Jest tam z tą wilkowatą koleżanką, o której pisałam na jego wątku.

Grot jest w boksie po Bacy. Nie w betoniaku, tylko tym na rogu, gdzie była kiedyś malamutka Viki.

Sunia jest w betoniaku. W tym rzędzie od schroniska, nie od siatki. Bodajże 2 boks od prawej.