Izabela124. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 mysza 1 napisał(a):Pytam, bo pisałaś o tej opiece weta- przemył mu ranę za 110 zł i tyle i tak sobie myslę, że ich opieka pozostawia wiele do zyczenia. No ale to juz mu zycia nie zwróci.U Socika dostał kroplówkę (od emdziolka wiem). A co do opieki tego "weta" to słów nie mam. On wogle chciał Kubusia uśpic. ale my nie zgodziłyśmy się na taki ukłat. On tylko przemył tę ranę i dał jakiś zastrzyk Quote
malagos Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Mogł rzeczywiscie być to wstrzas powypadkowy. Rozkładają sie martwe tkanki, organizm nie nadaża z usuwaniem "zniszczeń", przestaje pracować wątroba i nerki i mimo poczatkowej poprawy moze dojść do zgonu. Ale nie podaba mi sie ten rachunek. Za przmycie rany (no, niech to będzie 10 zł) i zastrzyk(chyba nie ze złota? razem z usługą 30 zł) - tyle by było w naszej lecznicy. Poproscie o rachunek. Quote
emdziolek Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 malagos napisał(a):Mogł rzeczywiscie być to wstrzas powypadkowy. Rozkładają sie martwe tkanki, organizm nie nadaża z usuwaniem "zniszczeń", przestaje pracować wątroba i nerki i mimo poczatkowej poprawy moze dojść do zgonu. Ale nie podaba mi sie ten rachunek. Za przmycie rany (no, niech to będzie 10 zł) i zastrzyk(chyba nie ze złota? razem z usługą 30 zł) - tyle by było w naszej lecznicy. Poproscie o rachunek. Jutro jade i poprosze o rachunek. ps. U Socika zapłaciliśmy 42zł za: 3 zastrzyki, głupiego jasia, kroplówke, wyciecie martwych tkanek, wyczyszczenie rany a na utracie za przemycie rany i zastrzyk przcecwibólowy - 110zł - no to sorry chyba coś jest nei tak:roll: Rachunek wezme napewno Quote
justysiek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ale jakis k........ z tego weta (za zastrzyk ) tyle pieiedzy, ale aprawde coraz mniej jest lekarzy z powolania:-(a taka szkoda.......:mad::placz: Quote
Apbt_sól Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kochani ja w tym smutnym watku prosze o pomoc Bernardym do uienia!! pomocy , jestemgosciem na tym watku moze ktos z okolic zamuje sie benkami??????????????? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112774 Quote
Recommended Posts