Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Pytam, bo pisałaś o tej opiece weta- przemył mu ranę za 110 zł i tyle i tak sobie myslę, że ich opieka pozostawia wiele do zyczenia.
No ale to juz mu zycia nie zwróci.
U Socika dostał kroplówkę (od emdziolka wiem). A co do opieki tego "weta" to słów nie mam. On wogle chciał Kubusia uśpic. ale my nie zgodziłyśmy się na taki ukłat. On tylko przemył tę ranę i dał jakiś zastrzyk

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogł rzeczywiscie być to wstrzas powypadkowy. Rozkładają sie martwe tkanki, organizm nie nadaża z usuwaniem "zniszczeń", przestaje pracować wątroba i nerki i mimo poczatkowej poprawy moze dojść do zgonu.
Ale nie podaba mi sie ten rachunek. Za przmycie rany (no, niech to będzie 10 zł) i zastrzyk(chyba nie ze złota? razem z usługą 30 zł) - tyle by było w naszej lecznicy.
Poproscie o rachunek.

Posted

malagos napisał(a):
Mogł rzeczywiscie być to wstrzas powypadkowy. Rozkładają sie martwe tkanki, organizm nie nadaża z usuwaniem "zniszczeń", przestaje pracować wątroba i nerki i mimo poczatkowej poprawy moze dojść do zgonu.
Ale nie podaba mi sie ten rachunek. Za przmycie rany (no, niech to będzie 10 zł) i zastrzyk(chyba nie ze złota? razem z usługą 30 zł) - tyle by było w naszej lecznicy.
Poproscie o rachunek.

Jutro jade i poprosze o rachunek.

ps. U Socika zapłaciliśmy 42zł za:
3 zastrzyki, głupiego jasia, kroplówke, wyciecie martwych tkanek, wyczyszczenie rany
a na utracie za przemycie rany i zastrzyk przcecwibólowy - 110zł - no to sorry chyba coś jest nei tak:roll:

Rachunek wezme napewno