kiwi Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Chałatek został znaleziony w okolicy Zielonek. Jest młodym pieskiem, który dobzre dogaduje sie z innymi psami i jest łagodny do dzieci. Bardzo miły piesek, grzecznie jeździ samochodem, w domu nic nie niszczy i ładnie chodzi na smyczy. Nic tylko brac i kochać... Quote
AgaG Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jest cudowny i niefotogeniczny.. znacznie ładniejszy w rzeczywistości... Quote
kiwi Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 no własnie , wyglada jakby był potargany a on jest taki kudłaty po prostu... Quote
Poker Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 eee tam, niefotogeniczny, śliczny jest i już :evil_lol: Quote
thonik Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Od dzisiaj psiak ma nowy dom. Na chwilę obecną jest dość smutny, wigor odzyskał na moment przy okazji pierwszego spaceru (notabene przebiegającego bezkonfliktowo - Chałatek bardzo fajnie współpracował, uśmiechał się nawet od czasu do czasu). Jeśli tylko mnie zaaprobuje, w najbliższym czasie czeka go uroczysta sesja zdjęciowa w plenerze na pobliskich łąkach :) Pozdrawiam. Quote
kiwi Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 o rany! pani agnieszka dzwonila jak mialam egzamin a ja ja odlaczylam :mdleje: a tu taka nowina!! cudownie :loveu: Quote
AgaG Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Kiwi byłam z Agnieszką na adopcji tej i piesio ma cudowny domek, papiery adopcyjne przekazałam Agnieszce, a własciciel Chałatka już na dogo!! WITAMY serdecznie!!!! Quote
thonik Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wczoraj po dwóch godzinach chłopak odżył - lata, skacze i śpiewa :loveu: Na poranny spacerek praktycznie sam mnie wyciągnął :) Quote
Recommended Posts