Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponoc Romeo wraca z adopcji :placz: bo pani ma ładne i drogie krzaki w ogrodzie i jakos sie im Romus z nimi nie komponuje bo je podlewa .......
acha i za stary bo pisało ze ma 10 miesiecy a ma koło 1,5 roku / tylko tu sie kłania czytanie ze zrozumieniem bo tyle miał jak przyszedł do schroniska / ....

Wiecie co ? ostatnio to juz mi sie pisac nie chce ze pies znalazł dom ...
bo my sie tu cieszymy a one wracaja i to z tak dziwacznych powodów jak rozbity kompot albo drogie krzaki w ogrodzie :-(:roll:

Posted

ewatr napisał(a):
Ponoc Romeo wraca z adopcji :placz: bo pani ma ładne i drogie krzaki w ogrodzie i jakos sie im Romus z nimi nie komponuje bo je podlewa .......
acha i za stary bo pisało ze ma 10 miesiecy a ma koło 1,5 roku / tylko tu sie kłania czytanie ze zrozumieniem bo tyle miał jak przyszedł do schroniska / ....

bo my sie tu cieszymy a one wracaja i to z tak dziwacznych powodów jak rozbity kompot albo drogie krzaki w ogrodzie :-(:roll:

wczoraj sie o tym dowiedzialam :placz::placz: tylko nie wiedzialam ze to na 100% pewne
Matko co sie dzieje z tymi ludzmi obiecuja nie dotrzymuja obietnicy robia nadzieje jednak nie spelniaja tej nadziej i jeszcze adoptuja a pozniej zwracaja jak by to był kostium z wypożyczalni:angryy::angryy::angryy:
najgorsze jest to 3 bo wezma zrobia nadzieje pies sie przyzwyczai a tu lipa oddaja znudzil im sie piesek najchetniej to bym :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: <-takie cos bym im zrobiła:wallbash::wallbash::madgo::onfire::-x:stormy-sad: i to tylko powód jakiś głupich krzaków

Posted

ewatr napisał(a):

Ehhh... a mysmy sie cieszyli jak głupi:shake: Nie ma sie co łudzić albo piesek znajdzie taki domek jak Punio, albo wraca do schronu, szkoda ze ta 2 wersja jest czesciej spotykaną:shake::placz:
Romeo mooj biedaczku:-(

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ehhh... a mysmy sie cieszyli jak głupi:shake: Nie ma sie co łudzić albo piesek znajdzie taki domek jak Punio, albo wraca do schronu, szkoda ze ta 2 wersja jest czesciej spotykaną:shake::placz:
Romeo mooj biedaczku:-(

najchetniej to bym tych ludzi ......... :angryy::shake::roll:
teraz juz sie dzieje coraz gorzej w tamtym roku az tak nie bylo a tak to teraz leci pies za psem najpierw Jim ale to juz troche wczesniej byl oddany Corsa(znaczy Corsie sie nawet nie udalo ale tez ja mogli wziac a nie narobic nadzieji:shake:) teraz Romeo . Aż wstyd mi jest ze jestem człowiekiem:roll:

Posted

Zaraz Go wrzucę znowu na naszą klasę.
A może któraś z dziewczyn chce się zająć Waszą stronką na n-k. Raz, że wy jesteście na bieżąco i znacie na tyle psiaki żeby napisać o nich znacznie więcej a dwa mam już pod kontrolą dobrych kilka stronek i nie chce żeby przez niedopatrzenie, któregoś zabrakło w ogłoszeniach czy coś takiego. :oops:

• 2 weeks later...
Posted

Pamietacie Jima ?:lol:

[FONT=Lucida Sans Unicode]JIM:[/FONT]
[SIZE=2][FONT=Lucida Sans Unicode][SIZE=4][/FONT]
[FONT=Lucida Sans Unicode][/FONT]
[FONT=Lucida Sans Unicode][SIZE=2]oto on w warunkach domowych :[/FONT]
[FONT=Lucida Sans Unicode][/FONT]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Możecie mi napisac jakiś opis tego boksia?
Wrzuce go na naszą klasę. ;)

a nie może być to ze stronki schroniska :razz:???
FAKIR – trafił do schroniska w lipcu 2009 roku mając ok. 3 lat. To młody, śliczny, bokser (wykastrowany). Został potrącony przez szybko jadący samochód. Gdyby nie pomoc osób które widziały zdarzenie i szybko pomogły psiakowi - Fakir już by nie żył. Trafił do weterynarza w bardzo ciężkim szoku. Po podaniu odpowiednich leków boksiu zaczyna powoli powracać do zdrowia.

:eviltong:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
a nie może być to ze stronki schroniska :razz:???
FAKIR – trafił do schroniska w lipcu 2009 roku mając ok. 3 lat. To młody, śliczny, bokser (wykastrowany). Został potrącony przez szybko jadący samochód. Gdyby nie pomoc osób które widziały zdarzenie i szybko pomogły psiakowi - Fakir już by nie żył. Trafił do weterynarza w bardzo ciężkim szoku. Po podaniu odpowiednich leków boksiu zaczyna powoli powracać do zdrowia.

:eviltong:

A może jak najbardziej :evil_lol:
Zaraz wkleje. :lol: