oktawia6 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Asia & Ginger napisał(a): I spanielki również! :multi: a już myślałam, że tego nie powiesz:evil_lol: Quote
DG32 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dona gdyby nie ten siwy pyszczek wyglądałaby jak szczeniak. Quote
Wet-siostra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Witam wszystkie rasowiaki...Psiaczki-do domów! Quote
ewatr Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Slicznosci nasze szuakmy domów ..............szukamy ! Quote
oktawia6 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 DG32 napisał(a): Dona gdyby nie ten siwy pyszczek wyglądałaby jak szczeniak. Pekinki tak mają-urok wyjątkowy Quote
ewatr Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='oktawia6']Pekinki tak mają-urok wyjątkowy mówisz ?;) Urok napewno ale i charakterek :eviltong: to maleństwo rozstawia wszystkich po katach i to nie tylko psy :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 oktawia6 napisał(a):a już myślałam, że tego nie powiesz:evil_lol: Nie mogłam się oprzeć. :evil_lol: :eviltong: Psiaki rasowiaki do domków marsz! Quote
oktawia6 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='ewatr'] mówisz ?;) Urok napewno ale i charakterek :eviltong: to maleństwo rozstawia wszystkich po katach i to nie tylko psy :evil_lol: cios za ciosem -ona jest:placz: ona jest jak siostra mego Dyzia!: Quote
ewatr Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Rasowiaki na wspolnym allegro : Rzeszowiaki rasowiaki z Kundelka :))) Quote
oktawia6 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='ewatr'] Rasowiaki na wspolnym allegro : Rzeszowiaki rasowiaki z Kundelka :))) przeczytałam włąśnie sobie opis-to trzeba wykasowac: [SIZE=3][SIZE=5][COLOR=red][COLOR=black]"potrafi sama o siebie zadbać...." to nie jest opis do staruszki mix Pekinki:-o-raczej do Agbasha-w sumie żaden pies sam o siebie nie zadba... Quote
matinestka Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='oktawia6']przeczytałam włąśnie sobie opis-to trzeba wykasowac: [SIZE=3][SIZE=5][COLOR=red][COLOR=black]"potrafi sama o siebie zadbać...." to nie jest opis do staruszki mix Pekinki:-o-raczej do Agbasha-w sumie żaden pies sam o siebie nie zadba... jakby na to nie patrzyć to metafora.... jest cudzysłów.. i wiadomo że chodzi o jej silny, indywidualny charakter , o to ,że nie jest jakby to napisac ..."ciapą", na pewno nie chodzi tu o "fizyczne" znaczenie tego wyrażenia i to widać.. i sens też od razu sie sam nasuwa..... rasowiaczki na góre:buzi: :bluepaw: Quote
oktawia6 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 nie silny charakter tylko to syndrom psa który nigdy nie miał należytej opieki, miłości i teraz izoluje się-jest z dystansem a ludzie jak to ludzie róźnie mogą odczytac takie ułożenie słów.... Quote
Recommended Posts