n_aga76 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Wakacje to najgorsza pora dla zwierzaków :( Quote
florida_blue Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=81629241&v=2&s=0 Quote
n_aga76 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Oh Bonzuś mam nadzieję, że znajdziesz domek. Tobie bardzo jest on potrzebny Quote
n_aga76 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Oh Bonzo, Bonzo może jutro wyjdziesz na spacer?? Quote
florida_blue Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 trzymamy kciuki za Bonzo ..... i żeby nie zapeszyć .... Quote
Magda 007 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bonzusiu,czy ktoś się tobą zainteresuje?:placz: Quote
florida_blue Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 już nie , Madziu .... dzisiaj byłam w schronisku z moim synem. Zabrałam go, poniewqaz i tak spędzam te trzy godziny plącząc sie po okolicy - wolontariuszką nie jestem i nie wyprowadzam psiaków. Ale dzisiaj Marta wyprowadziła mi Bonzo... własciwie został wywleczony na zewnątrz przez pracownika, kawałeczek za schronisko, na trawkę. Połozyłam sobie kocyk, siedzałam i rozmawialism sobie z bonzo , w koncu przestał się ślinić i łypać oczami... inni wolontariusze też podchodzili i głaskali go. Próbowałam z nim troche chodzic - ale bez szans. Boi sie i zapiera w ziemie. Masakra ... ale ale ale mamy światełko w tunelu - troche go na siłe poprowadziłam po łace i po zatrzymaniu jak sobie kucnełam dwa razy sam do mnie doszedł te dwa kroczki, zniżył głowę tak jakby jednak głaskanie sprawiało mu przyjemność. I został dokładnie wyczesany :razz: I ... ma zdjęcia :p ładne zdjecia, w słoneczku, na trawce - nie takie na kocu przerażony czy wciśnięty w kąt boksu. Zdjecia niestety bedą pozniej, bo Renata zabrała mi aparat Quote
Magda 007 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To może jest nadzieja na jego socjalizację ?:lol: Quote
florida_blue Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 nie wiem czy to gadanie do niego coś da ... nigdy nie miałam do czynienia z TAKIM psem .... i socjalizacja w schronisku chyba nic nie da - on musi mieć domek tymczasowy. Raz w tygodniu to za mało, poza tym wywlekanie go z boksu wśród tych szczekających ze wszystkich stron psów pewnie od razu niweluje wszelkie ewentualne pozytywne skutki tego mojego "oswajania" Quote
n_aga76 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Mam jeszcze jednych znajomych co mają domek i dosć duży plac. Pogadam z nimi może wezmą Bonzo. Muszę w przyszłą sobotę go odwiedzić. Bardzo się cieszę, że Bonzo wyszedł na spacer :) Quote
Magda 007 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 florida_blue napisał(a):nie wiem czy to gadanie do niego coś da ... nigdy nie miałam do czynienia z TAKIM psem .... i socjalizacja w schronisku chyba nic nie da - on musi mieć domek tymczasowy. Raz w tygodniu to za mało, poza tym wywlekanie go z boksu wśród tych szczekających ze wszystkich stron psów pewnie od razu niweluje wszelkie ewentualne pozytywne skutki tego mojego "oswajania" Ale na razie Bonzo ma tylko to.Rozmawiałam z dwoma ewentualnymi domkami,ale oni nie chcą psa ze schroniska:-( Quote
n_aga76 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Czekamy na zdjęcia Bonzusia na spacerku.Na pewno wygląda ładniej niż w tym kojcu. Quote
florida_blue Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 obiecane foty tu już po czesaniu - zobaczcie jakie ma ślady na siersci ;) ciocia rękawicą czesała ;) Quote
florida_blue Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 przystojniak prawda ? tu ma taką głupia minę : i ładnie sie zaprezentował na koniec : Quote
n_aga76 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Super wygląda Bonzo i już nie taki smutny. Ma takie śliczne oczka :) Quote
Magda 007 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 To ładny pies:lol: I na zdjęciach wcale nie wygląda na wystraszonego:lol:.Tylko cokolwiek chudawy:shake: Quote
psia mama Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jest trochę chudy ponieważ niedawno przyszedł do schroniska:-( lub nie chce jeść:placz: Quote
n_aga76 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Jak byłam w schronisku to słyszałam od pracowników,że ma apetyt. Czy można im wierzyć. Tam wszystkie psiaki są chude. Nie dojadają :( Quote
oti Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Do góry Bonzo !! jakbym wiedziała że ma wątek to bym jakieś fotki porobiła.. ;/ no ale to najwyżej za tydzień... Quote
n_aga76 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 To czekamy na jakies nowe zdjecia. Ja mialam dziś jechac do Bonzo,ale nie mogłam :( Quote
patryska Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ojej jaki Bonzo urodziwy jest :)jakiś taki ożywiony, ktoś się o niego pytał? Quote
n_aga76 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Nikt sie nie pytał :( Bonzo do góry hooooooooooopppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts