Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kersik byl dzisiaj w naszej gazecie echo dnia ;)
razem ze zdjeciem i Fiona.22 miala nie lada wyczyn odbierania tylu tel. :evil_lol:
Ale w wiekszosci domki do niczego :shake:

Dzisiaj Fiona ma sie spotkac z kims i porozmawiac ew. jutro pokażemy im Kersika :cool3: Chyba ze do wieczora trafi się jeszcze ktoś rozsądny :lol:

Oprcz tego zrobiłam im allegratke na Wawe i Krakow wyroznioną o 3 p. ;)
i na Kielce ta zwykła bezpłatną. Jezeli domek sie nie wykroi z tej naszej gazetki to zrobie mu wyroznione allegro :razz:

A kersikowi skończylo sie już kocie mleko i teraz uczymy sie jesc (a wlasciwie to juz super umiemy) jes kaszke Nestle dla dzieci ta mleczno ryzowa ;) Z Fiona stwierdzilysmy ze do mleka wracac nie bedziemy tylk dalej uczyc sie na kaszce :lol:

Posted

hm... No coz z domku jak narazie nic...

Maja allegratke na Krakow Warszawe (wyrozniona o 3 p.)
I Na kielce normalna.

Oprocz tego maja na gumtree tez Krk i Wawa ( dawalam 2 dni temu i dzis odnowilam kto wie...)

Z gumtree Wawa ktos wyslal maila, hm przekierowalam zeby dzwonil do Fiony... Kurcze on coraz bardziej rozrabia a ja sie oraz bardziej przywiazuje....

Posted

O rany, to faktycznie maleństwo! :lol: Pysiol kochany!
Będzie z niego piękny, czarny, magiczny kocurek.....
A jak tatunio? Wyciszył się? Bo mój to stracił rachubę w moich kotach ale czasami sie pyta jak tam adopcje... No, ale ja jestem dorosła....

Posted

No tak... ja juz tam sie boje co bedzie jak z czasem na swoje pojde...
Przeciez normalnie ktos mnie bedzie musial kontrolowac bo czarno to widze:evil_lol:
No ale to tylko plany... mam nadzieje ze sie spełnia ;) Ale narazie wakacje sie zblizaja i chyba przekonalam rodzicow do kersika i do DT :lol: Szczegolnie jak zobaczyli ogloszenie w gazecie, zrozumieli ze naprawde szukam mu domku :cool3:

A tata sie tylko smieje bo Kersik juz sie ruchliwszy zrobil i atakuje Fuxa :cool3: Super sie razem bawia :evil_lol: I pyta jak tam czy cos sie udalo znalesc :lol:
Moja maam czasami nie rozumie jak jej mowie ze bylo o niego 30 tel, i ze nikt normalny sie nie trafil :roll: Ale to juz nie moja wina tylko naszego super społeceństwa :shake:

A tak nawiasem :cool3:

DZSIAJ SPOSROD 50 TEL (łąCZNIE) zostala wytypowana pewna super pani ;) I dzis Jedziemy do Fiony.22 i tam po Kersika przyjedzie jego przyszla pani :loveu: bardzo sie ciesze bo juz sie balam ze zabardzo sie przywiaże :loveu::loveu:

Oba domki w Kielcach wiec mam nadzieje ze pani zrozumieja jak sie przywiazalam i pozwola kiedys odwiedzic :lol: No coz jedna Pani Pani Pysi bede sie co miesiac spotykala na zebraniach TOZU ;) M.IN. w ten czwartek :multi:

Posted

świetnie! Mam nadzieję, że Pańcia spełni Wasze oczekiwania.... :lol:
Wiecie co, dzisiaj zaczepiła mnie koleżanka na ulicy /tez kociara/ i spytała się mnie czy ktoś ode mnie bierze dziś kotka bo wiedziała, że mam maluchy. Otóż widziała pewną rodziną lansująca się po naszym deptaku i będąc blisko wysłuchała jak pani rozmawiała z kimś przez telefon :" A wiesz, dzieci chcą kotka na wakacje, idziemy teraz po niego. A po wakacjach to zobaczymy co się z nim zrobi....." Oczywiście, szlag mnie trafił.... :angryy:

Posted

Nie wyszlo... domku szukamy nadal :-( Jestem zbyt zla i rozczarowana zeby pisac co sie stało...

W kazdym razie dzisiaj po razpierwszy Kersik dostał zaszetke :loveu: Troche nieudanie i dlugo... ale zjadl :cool3: oczywiscie nie cala, ale najadl sie :razz:

Fiona.22 wczoraj byla na poadopcyjnej u Pysi :loveu: malenka pije mleczko i ma sie super! :loveu: Oby tak dalej :lol:
A ja dzis na zebraniu TOZU bede sie widziec z nowa pania Pysi :loveu: mam nadzieje ze mi troche poopowiada co tam mała wyprawia :cool3:

Posted

Do czego to prowadzi zazdrosc :diabloti:

Moj pies normalnie nie sypia na lozku ale skoro kot moze to ja gorszy nie bede! (kot to ta czarna plamka pod poduszka )

Jemy

I zabawa

cd.

cd2

A tak sie zazywa u mojej mamy:evil_lol:

Posted

Pysia :smile:

zobaczcie jakie wielkie pazurki ma to maleństwo :smile:

PYSIA W DOWYM DOMKU :loveu::loveu: FOTENCJE :cool3:

by Fiona.22

A Kersik byldzis u weta :lol: Odrobaczyl go i odpchlil choc pchel nie mial :cool3: