DuDziaczek Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 kersik byl dzisiaj w naszej gazecie echo dnia ;) razem ze zdjeciem i Fiona.22 miala nie lada wyczyn odbierania tylu tel. :evil_lol: Ale w wiekszosci domki do niczego :shake: Dzisiaj Fiona ma sie spotkac z kims i porozmawiac ew. jutro pokażemy im Kersika :cool3: Chyba ze do wieczora trafi się jeszcze ktoś rozsądny :lol: Oprcz tego zrobiłam im allegratke na Wawe i Krakow wyroznioną o 3 p. ;) i na Kielce ta zwykła bezpłatną. Jezeli domek sie nie wykroi z tej naszej gazetki to zrobie mu wyroznione allegro :razz: A kersikowi skończylo sie już kocie mleko i teraz uczymy sie jesc (a wlasciwie to juz super umiemy) jes kaszke Nestle dla dzieci ta mleczno ryzowa ;) Z Fiona stwierdzilysmy ze do mleka wracac nie bedziemy tylk dalej uczyc sie na kaszce :lol: Quote
DuDziaczek Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 hm... No coz z domku jak narazie nic... Maja allegratke na Krakow Warszawe (wyrozniona o 3 p.) I Na kielce normalna. Oprocz tego maja na gumtree tez Krk i Wawa ( dawalam 2 dni temu i dzis odnowilam kto wie...) Z gumtree Wawa ktos wyslal maila, hm przekierowalam zeby dzwonil do Fiony... Kurcze on coraz bardziej rozrabia a ja sie oraz bardziej przywiazuje.... Quote
Agnie Koty Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 spokojnie, ktoś go wypatrzy, ktoś fajny.... :lol: Quote
DuDziaczek Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Oj Agnie mam taka nadzieje :loveu: Moje maleństwo :loveu::loveu: Quote
Agnie Koty Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 O rany, to faktycznie maleństwo! :lol: Pysiol kochany! Będzie z niego piękny, czarny, magiczny kocurek..... A jak tatunio? Wyciszył się? Bo mój to stracił rachubę w moich kotach ale czasami sie pyta jak tam adopcje... No, ale ja jestem dorosła.... Quote
DuDziaczek Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 No tak... ja juz tam sie boje co bedzie jak z czasem na swoje pojde... Przeciez normalnie ktos mnie bedzie musial kontrolowac bo czarno to widze:evil_lol: No ale to tylko plany... mam nadzieje ze sie spełnia ;) Ale narazie wakacje sie zblizaja i chyba przekonalam rodzicow do kersika i do DT :lol: Szczegolnie jak zobaczyli ogloszenie w gazecie, zrozumieli ze naprawde szukam mu domku :cool3: A tata sie tylko smieje bo Kersik juz sie ruchliwszy zrobil i atakuje Fuxa :cool3: Super sie razem bawia :evil_lol: I pyta jak tam czy cos sie udalo znalesc :lol: Moja maam czasami nie rozumie jak jej mowie ze bylo o niego 30 tel, i ze nikt normalny sie nie trafil :roll: Ale to juz nie moja wina tylko naszego super społeceństwa :shake: A tak nawiasem :cool3: DZSIAJ SPOSROD 50 TEL (łąCZNIE) zostala wytypowana pewna super pani ;) I dzis Jedziemy do Fiony.22 i tam po Kersika przyjedzie jego przyszla pani :loveu: bardzo sie ciesze bo juz sie balam ze zabardzo sie przywiaże :loveu::loveu: Oba domki w Kielcach wiec mam nadzieje ze pani zrozumieja jak sie przywiazalam i pozwola kiedys odwiedzic :lol: No coz jedna Pani Pani Pysi bede sie co miesiac spotykala na zebraniach TOZU ;) M.IN. w ten czwartek :multi: Quote
Agnie Koty Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 świetnie! Mam nadzieję, że Pańcia spełni Wasze oczekiwania.... :lol: Wiecie co, dzisiaj zaczepiła mnie koleżanka na ulicy /tez kociara/ i spytała się mnie czy ktoś ode mnie bierze dziś kotka bo wiedziała, że mam maluchy. Otóż widziała pewną rodziną lansująca się po naszym deptaku i będąc blisko wysłuchała jak pani rozmawiała z kimś przez telefon :" A wiesz, dzieci chcą kotka na wakacje, idziemy teraz po niego. A po wakacjach to zobaczymy co się z nim zrobi....." Oczywiście, szlag mnie trafił.... :angryy: Quote
DuDziaczek Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 mam taka nadzieje ale Fiona.22 tak ja wypytala ze to tylko chyba formalnosc umowe podpisac :evil_lol: ;) Ach Ci ludzie :angryy::angryy: BEZSENS!!!:mad: Quote
DuDziaczek Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Nie wyszlo... domku szukamy nadal :-( Jestem zbyt zla i rozczarowana zeby pisac co sie stało... W kazdym razie dzisiaj po razpierwszy Kersik dostał zaszetke :loveu: Troche nieudanie i dlugo... ale zjadl :cool3: oczywiscie nie cala, ale najadl sie :razz: Fiona.22 wczoraj byla na poadopcyjnej u Pysi :loveu: malenka pije mleczko i ma sie super! :loveu: Oby tak dalej :lol: A ja dzis na zebraniu TOZU bede sie widziec z nowa pania Pysi :loveu: mam nadzieje ze mi troche poopowiada co tam mała wyprawia :cool3: Quote
DuDziaczek Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Do czego to prowadzi zazdrosc :diabloti: Moj pies normalnie nie sypia na lozku ale skoro kot moze to ja gorszy nie bede! (kot to ta czarna plamka pod poduszka ) Jemy I zabawa cd. cd2 A tak sie zazywa u mojej mamy:evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Pysia :smile: zobaczcie jakie wielkie pazurki ma to maleństwo :smile: Fotki Pysi z poadopcyjnej by Fiona.22 :lol: Quote
DuDziaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Pysia :smile: zobaczcie jakie wielkie pazurki ma to maleństwo :smile: PYSIA W DOWYM DOMKU :loveu::loveu: FOTENCJE :cool3: by Fiona.22 A Kersik byldzis u weta :lol: Odrobaczyl go i odpchlil choc pchel nie mial :cool3: Quote
ewatonieja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ja jestem cała podrapana,prawie się sypię tak mnie Puma załatwił nogi,rece i szyja a jak to kocię?tez ma tendencje do wspinaczki po gołych kończynach? Quote
DuDziaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Kersik rowniez jest juz w nowym domku :loveu: Naprawde super od wtorku!!!! :cool3: Ale tez kochal wspinac sie po golych nogach czy rekach :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ewatonieja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 teraz dopiero piszesz?:oops: gratulacje :multi: Quote
DuDziaczek Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 tia... strasznie mnie teraz wszystko goni na nic nie mam czasu :placz: Quote
Agnie Koty Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 to fajnie! :multi: To może w wolnej chwili tytuł zmień na jeszcze bardziej optymistyczny!:lol: Quote
Recommended Posts