Aska25 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Fajny i kochany. Skrzekus to pies idealny, poprostu oaza łagodnosci i spokoju. Taka przytulanka, od razu wlazaca na kolana i tulaca sie jak dziecko. W gabinecie dyrekcji gdzie teraz przebywa ma wlasne poslanko i mizianka duzo... Skrzekus nie potrzebuje duzo, tylko milosc - a i ma nowe imie nadane przez pania dyr. PUNIO, ale dla mnie ciotki to on zawsze bedzie skrzeczek. Nagram wam kiedys jakie on mi urzadza koncerty jak na kolanach lezy. Lezy oczka zamkniete, przysypia i skrzeczy. Ja mysle ze on poprostu ze mna rozmawia... Quote
mru Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 nie zapominamy o Skrzekusiu! :loveu: on ma teraz allegro? może by zrobić nowe z tekstami tymi ostatnimi? :) teksty można sklecić w całość tylko allegro to ja nie umiem :shake: Quote
Aska25 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 A ja tekstow sklecac. Prosze piszcie miksujcie, byle tylko dom byl... Quote
mru Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 no ja coś skleciłam :) tylko w pracy zostało jutro wrzuce tu! Quote
mru Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 no dziś tyle mam roboty w pracy i afery ;/ zaraz wyjdę z siebie no i wcześniej na dogo nie mogłam wejść jeszcze dopracuję tekst lub wyślę sobie do domu i z domu zapostuję edit: chodziło mi o coś tego typu: [FONT=Comic Sans MS]Skrzeka miejsce jest w domu na kanapie. W nocy na łóżeczku pod lub na kołderce. Skrzekuś nadaje się do innych psów, kota też nie ruszy. Skrzekuś to pies idealny, po prostu oaza łagodności i spokoju. Taka przytulanka od razu włażąca na kolana i tuląca się jak dziecko. Skrzekuś nie potrzebuje dużo, tylko miłości! Do każdego podchodzi, wymusza smyranie, czasem coś do jedzenia. Nie zwraca uwagi na inne psy przy budach, tylko lezie taki ciapuś, ogonkiem merda. Skrzekuś ma lekka zaćmę na oczkach i niedowidzi, są to informacje potwierdzone, na spacerze tez często trzeba się po niego wracać, bo się w trawie zaplata i biegnie w drugą stronę. Zero agresji, luzak. Skrzek cały spacer idzie za wolontariuszem jak cień i depcze mu piety. Wyczekuje tylko przystanku i od razu pakuje się na kolana żeby go głaskać. Inne psy go nie interesują, ale jeśli juz to każdego podchodzi merdając ogonem. Czy taki pies musi być w schronisku... Dlaczego Skrzekuś? Lubi leżeć, oczka mieć zamknięte, przysypiać i skrzeczeć. To jest taki jego sposób na rozmowę z człowiekiem… Skrzekuś ma teraz dobrze bo biega luzem, wychodzi na spacery i każdy go głaszcze, a to dla niego największą nagroda Jest taką maskotką i wszyscy go kochają. [B]Ale mimo, że tyle ludzi go spotyka, nikt jeszcze nie zechciał dać mu domku...[/B] numer: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]907 [/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS]chip: [/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]953.000000904985[/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS] wiek: ok. 6 lat wielkość: średnia rasa: mieszaniec data przyjęcia: 2008-04-29[/FONT] Quote
mru Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=Red]POMOCY! proszę![/COLOR] Zenek jest ciężko chory! jeśli do jutra nie znajdziemy DT[COLOR=Red] zostanie [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red]uśpiony![/COLOR][/SIZE] [/B] [COLOR=Black][B]może mieć operację, ale tylko, jeśli będzie miał dom! [COLOR=Red]proszę... dajmy mu szanse :-( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10872487#post10872487"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10872487[/URL][/COLOR][/B][/COLOR] Quote
pixie Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 oto kopia naszego Bombla jemu sie poszczescilo...podrozuje...i Tobie zycze tego samego Skrzaciku czy potrzebuje ogloszen? fotki sliczne! od ucha do ucha Quote
mru Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 no to i ja podnoszę :) i pytam o allegro ;) czy jest? czy robimy? :roll: Quote
mru Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Skrzek hop! ja bym mogła zasponsorowac wyróżnienie no i tekst nowy by można dać (choć nie wiem czy był i jaki był stary;)) Quote
Ayia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [CENTER][SIZE=3][COLOR=Navy][B][FONT=Georgia]biegniemy na góre...[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Navy] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane013.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Neczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Przepraszam, ale nie mam kiedy przejść całego wątku.... mały ma jakieś ogłoszenia ? Quote
butterflyek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 no to hoop jeszcze raz :) śliczna mordka :loveu: Quote
Neczka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 I w górę z rana ! :-( ...co słychać u psiaka ? Są jakieś wieści wogóle ? Quote
gagata Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ciotki myślą o ogłoszonkach,bedzie dobrze,maluchu... Quote
Recommended Posts