Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajny i kochany. Skrzekus to pies idealny, poprostu oaza łagodnosci i spokoju. Taka przytulanka, od razu wlazaca na kolana i tulaca sie jak dziecko. W gabinecie dyrekcji gdzie teraz przebywa ma wlasne poslanko i mizianka duzo...
Skrzekus nie potrzebuje duzo, tylko milosc - a i ma nowe imie nadane przez pania dyr. PUNIO, ale dla mnie ciotki to on zawsze bedzie skrzeczek. Nagram wam kiedys jakie on mi urzadza koncerty jak na kolanach lezy. Lezy oczka zamkniete, przysypia i skrzeczy. Ja mysle ze on poprostu ze mna rozmawia...

Posted

nie zapominamy o Skrzekusiu! :loveu:

on ma teraz allegro?
może by zrobić nowe z tekstami tymi ostatnimi? :)

teksty można sklecić w całość

tylko allegro to ja nie umiem :shake:

Posted

no dziś tyle mam roboty w pracy i afery ;/ zaraz wyjdę z siebie
no i wcześniej na dogo nie mogłam wejść

jeszcze dopracuję tekst
lub wyślę sobie do domu i z domu zapostuję

edit: chodziło mi o coś tego typu:

[FONT=Comic Sans MS]Skrzeka miejsce jest w domu na kanapie. W nocy na łóżeczku pod lub na kołderce. Skrzekuś nadaje się do innych psów, kota też nie ruszy.
Skrzekuś to pies idealny, po prostu oaza łagodności i spokoju. Taka przytulanka od razu włażąca na kolana i tuląca się jak dziecko.

Skrzekuś nie potrzebuje dużo, tylko miłości!

Do każdego podchodzi, wymusza smyranie, czasem coś do jedzenia.
Nie zwraca uwagi na inne psy przy budach, tylko lezie taki ciapuś, ogonkiem merda.

Skrzekuś ma lekka zaćmę na oczkach i niedowidzi, są to informacje potwierdzone, na spacerze tez często trzeba się po niego wracać, bo się w trawie zaplata i biegnie w drugą stronę.
Zero agresji, luzak. Skrzek cały spacer idzie za wolontariuszem jak cień i depcze mu piety. Wyczekuje tylko przystanku i od razu pakuje się na kolana żeby go głaskać. Inne psy go nie interesują, ale jeśli juz to każdego podchodzi merdając ogonem.

Czy taki pies musi być w schronisku...

Dlaczego Skrzekuś?
Lubi leżeć, oczka mieć zamknięte, przysypiać i skrzeczeć. To jest taki jego sposób na rozmowę z człowiekiem…

Skrzekuś ma teraz dobrze bo biega luzem, wychodzi na spacery i każdy go głaszcze, a to dla niego największą nagroda

Jest taką maskotką i wszyscy go kochają. [B]Ale mimo, że tyle ludzi go spotyka, nikt jeszcze nie zechciał dać mu domku...[/B]

numer: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]907
[/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS]chip: [/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]953.000000904985[/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
wielkość: średnia
rasa: mieszaniec
data przyjęcia: 2008-04-29[/FONT]

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=Red]POMOCY! proszę![/COLOR]
Zenek jest ciężko chory!
jeśli do jutra nie znajdziemy DT[COLOR=Red] zostanie [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red]uśpiony![/COLOR][/SIZE]

[/B] [COLOR=Black][B]może mieć operację, ale tylko, jeśli będzie miał dom!
[COLOR=Red]proszę... dajmy mu szanse :-(

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10872487#post10872487"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10872487[/URL][/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

[CENTER][SIZE=3][COLOR=Navy][B][FONT=Georgia]biegniemy na góre...[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=Navy] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane013.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/CENTER]