LadyK Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [CENTER]Cześć wszystkim :eviltong: Może niedługo będą fotki :diabloti:[/CENTER]
Izuuus Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 To dawaj foty! :diabloti: A czemu pisze, że zawieszone?
C&B Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wcześniej w twoim poście było coś innego... Wyjaśnisz?
Asia & Ginger Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Co tu się dzieje? :roll: I dlaczego masz 2 konta? Wyczytałam, że zapomniałaś hasła, ale czy nie można go było odzyskać? :roll:
Kasia&Rika Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='C&B']Wcześniej w twoim poście było coś innego... Wyjaśnisz?[/quote] A możesz nam napisać "co było wcześniej" ?
C&B Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Wolę, żeby wyjaśniła to właścicielka ... Coś mi się tu w całość nie układa, ale ja zacofana to wiecie...:cool1:
Kasia&Rika Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='C&B']Wolę, żeby wyjaśniła to właścicielka ... Coś mi się tu w całość nie układa, ale ja zacofana to wiecie...:cool1:[/quote] Skoro już raz napisała ... każdy mógł przeczytać. A teraz zaczynam się [i pewnie nie tylko ja] znów martwić ... Coś z Sonią lub Nescą? Coś im się stało lub z nimi stało?
C&B Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Nie chcę mówić bo jeszcze coś źle zrozumiałam ... Wolałabym nie LadyK mam nadzieję, że wszystko wytłumaczy...
Kasia&Rika Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='jmw']Ale nie rozumiem... O co chodziło?[/quote] Chyba się nie dowiemy ....
Feigned Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 nie mam pojęcia o co tu chodzi.. LadyK, jesteś?
taxelina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='C&B']Wolę, żeby wyjaśniła to właścicielka ... Coś mi się tu w całość nie układa, ale ja zacofana to wiecie...:cool1:[/quote] nie mam jej to moze Ty powiesz?
C&B Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 LadyK pisała, że Neska ma zamieszkać u kogo innego ( dokładnie nie pamiętam gdzie) bo miała jakąś przygodę z kurami(?) :cool1: Miało być jej tam dobrze dlatego nie wiem czemu edytowała post... Tyle zapamiętałam, jak coś źle zrozumiałam to niech LadyK sprostuje jeżeli tu jeszcze zajrzy...
Dariette. Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ja już nie wiem co się dzieje... pierwszej strony też nie ma... LadyK, powiedz nam o co chodzi...
taxelina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 juz nic sama nie rozumiem bo wczesniej to nagle brat wzial neske, poetm sonia sie pojawila, potem neske oddala kuzynce czy komus tam a teraz milczy..
Feigned Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Dariette.']ja już nie wiem co się dzieje... pierwszej strony też nie ma... LadyK, powiedz nam o co chodzi...[/quote] pierwszej strony nie ma już od dawna, bo LadyK edytowała ją jeszcze jako Owczarkowa, już jakiś czas temu. ;) o co chodzi z Neską? ; o
Izuuus Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 a może ma ktoś kontakt z LadyK? 28.09 ostatnio była zalogowana, nic nie napisała, zero wyjaśnień.. :roll:
kajkoowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Wchodze codzien i patrze, czy coś wiadomo, ale tu dalej pustka. O co chodzi z tą Neską?
Anusia&Saba Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [QUOTE] LadyK pisała, że Neska ma zamieszkać u kogo innego ( dokładnie nie pamiętam gdzie) bo miała jakąś przygodę z kurami(?) :cool1: [/QUOTE] Mam nadzieje że Neska się jej nie znudziła :roll:
Asia & Ginger Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='C&B']LadyK pisała, że Neska ma zamieszkać u kogo innego ( dokładnie nie pamiętam gdzie) bo miała jakąś przygodę z kurami(?) :cool1: Miało być jej tam dobrze dlatego nie wiem czemu edytowała post... Tyle zapamiętałam, jak coś źle zrozumiałam to niech LadyK sprostuje jeżeli tu jeszcze zajrzy...[/quote] Ile razy moja Gingerka miała bliski kontakt z kurami, to nawet nie wspomnę, ale do głowy mi nie przyszło, żeby ją z tego powodu oddawać. Uczyłam ją na niereagowania na kury i udało się, teraz przechodzi koło kur bez smyczy i jeszcze się odwraca w drugą stronę, żeby ją nie korciło. :evil_lol:
Izuuus Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 LadyK, masz zamiar jeszcze tu zaglądnąć i napisać? Wszyscy tu na to czekają..
Recommended Posts