Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='C&B']Wolę, żeby wyjaśniła to właścicielka ...
Coś mi się tu w całość nie układa, ale ja zacofana to wiecie...:cool1:[/quote]

Skoro już raz napisała ... każdy mógł przeczytać.

A teraz zaczynam się [i pewnie nie tylko ja] znów martwić ...

Coś z Sonią lub Nescą? Coś im się stało lub z nimi stało?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='C&B']Wolę, żeby wyjaśniła to właścicielka ...
Coś mi się tu w całość nie układa, ale ja zacofana to wiecie...:cool1:[/quote]
nie mam jej to moze Ty powiesz?

Posted

LadyK pisała, że Neska ma zamieszkać u kogo innego ( dokładnie nie pamiętam gdzie) bo miała jakąś przygodę z kurami(?) :cool1: Miało być jej tam dobrze dlatego nie wiem czemu edytowała post... Tyle zapamiętałam, jak coś źle zrozumiałam to niech LadyK sprostuje jeżeli tu jeszcze zajrzy...

Posted

[quote name='Dariette.']ja już nie wiem co się dzieje... pierwszej strony też nie ma...
LadyK, powiedz nam o co chodzi...[/quote]

pierwszej strony nie ma już od dawna, bo LadyK edytowała ją jeszcze jako Owczarkowa, już jakiś czas temu. ;)

o co chodzi z Neską? ; o

Posted

[QUOTE] LadyK pisała, że Neska ma zamieszkać u kogo innego ( dokładnie nie pamiętam gdzie) bo miała jakąś przygodę z kurami(?) :cool1: [/QUOTE]
Mam nadzieje że Neska się jej nie znudziła :roll:

Posted

[quote name='C&B']LadyK pisała, że Neska ma zamieszkać u kogo innego ( dokładnie nie pamiętam gdzie) bo miała jakąś przygodę z kurami(?) :cool1: Miało być jej tam dobrze dlatego nie wiem czemu edytowała post... Tyle zapamiętałam, jak coś źle zrozumiałam to niech LadyK sprostuje jeżeli tu jeszcze zajrzy...[/quote]
Ile razy moja Gingerka miała bliski kontakt z kurami, to nawet nie wspomnę, ale do głowy mi nie przyszło, żeby ją z tego powodu oddawać.
Uczyłam ją na niereagowania na kury i udało się, teraz przechodzi koło kur bez smyczy i jeszcze się odwraca w drugą stronę, żeby ją nie korciło. :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...