taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='LadyK']Dziękujemy wszystkim :loveu: Nowe fotki będą jak tylko poprawi się pogoda, a ja znajdę trochę czasu :eviltong:[/quote] [quote name='LadyK'][CENTER] Wszystkie jakie były wstawiłam ;) 82 ;) Z tym, że pierwsza część się usunęła z serwera niestety :shake:[/CENTER] [/quote] No to czekamy na nowe bo slicznie focisz :D No to szkoda ze sie usunela bo chcialam na strone wrzucic nowe.
LadyK Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [CENTER][quote name='deer_1987']No to czekamy na nowe bo slicznie focisz :D No to szkoda ze sie usunela bo chcialam na strone wrzucic nowe.[/QUOTE] Jutro postaram się dać jakieś fotki, bo dzisiaj już nawet nie mam czasu zrobić, bo za niedługo wychodzę (mam występ (chór) przed najwyższymi władzami) i dopiero wieczorem będę w domu ;) [quote name='Pestka']A dlaczego w ogóle zmieniłaś nick? ;)[/QUOTE] Nie zmieniłam nicku..Tylko mam nowe konto, bo na tamto zapomniałam hasła,a nie miałam już e-maila, na którym zakładałam stare i musiałam założyć nowe. [/CENTER]
taxelina Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='LadyK'][CENTER]Jutro postaram się dać jakieś fotki, bo dzisiaj już nawet nie mam czasu zrobić, bo za niedługo wychodzę (mam występ (chór) przed najwyższymi władzami) i dopiero wieczorem będę w domu ;)[/quote] No to czekam do jutra :D i milego dnia!! [/CENTER]
LadyK Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='deer_1987']No to czekam do jutra :D i milego dnia!! [/QUOTE] Dziękujemy ;) Występy wyszły świetnie, gratulacje nawet od samego doradcy pana prezydenta Polski ;) Gorzej było z czym innym, ale nie chce mi się rozpisywać ;)
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='LadyK']Dziękujemy ;) Występy wyszły świetnie, gratulacje nawet od samego doradcy pana prezydenta Polski ;) Gorzej było z czym innym, ale nie chce mi się rozpisywać ;)[/quote] Wow no to milo z tym pierwszym!!
LadyK Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [CENTER]Witam wszystkich ;) Fotki będą potem jak jakieś zrobię, bo narazie jestem padnięta, bo pół dnia byłam na zakupach :evil_lol: Przy okazji spotkałam na rynku panią z czteromiesięcznym ślicznym amstaffem (no w typie rasy ;)) Tośkiem ze schroniska do adopcji ;) Oczywiście ja go chciałam wziąźć, bo uwielbiam tą rasę, ale niestety moja mama nie podziela mojego zdania :diabloti::diabloti: Więc tylko się z nim pobawiłam, chciał zjeść mi reklamówkę :diabloti: i dałam cegiełkę na niego :) Ale był śliczny maluch :loveu: Oby szybko znalazł dobry domek :loveu: Kupiłam dzisiaj Soni nową obrożę i dla Neski dwie zabawki :eviltong:[/CENTER]
Kashdog Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='LadyK'][CENTER]Witam wszystkich ;) Fotki będą potem jak jakieś zrobię, bo narazie jestem padnięta, bo pół dnia byłam na zakupach :evil_lol: Przy okazji spotkałam na rynku panią z czteromiesięcznym ślicznym amstaffem (no w typie rasy ;)) Tośkiem ze schroniska do adopcji ;) Oczywiście ja go chciałam wziąźć, bo uwielbiam tą rasę, ale niestety moja mama nie podziela mojego zdania :diabloti::diabloti: Więc tylko się z nim pobawiłam, chciał zjeść mi reklamówkę :diabloti: i dałam cegiełkę na niego :) Ale był śliczny maluch :loveu: Oby szybko znalazł dobry domek :loveu: Kupiłam dzisiaj Soni nową obrożę i dla Neski dwie zabawki :eviltong:[/CENTER] [/quote] To czekamy na fotki :cool3: Pokaż pokaż !
Aga&Ganja Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Boskie. :loveu: [url]http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/dgm25082009/DSC07332.jpg[/url]
Bartiśkowa_ Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Witamy :loveu: jak tam nowa szkoła ? Ty też jesteś na hotelarzu nie ? Też masz niektóre takie dziwaczne przedmioty ??
LadyK Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [CENTER]Cześć wszystkim ;) Fotki postaram się dać potem, a poodwiedzam Was w weekend, bo brak czasu u mnie niestety :cool1: [quote name='Bartiśkowa_']Witamy :loveu: jak tam nowa szkoła ? Ty też jesteś na hotelarzu nie ? Też masz niektóre takie dziwaczne przedmioty ??[/QUOTE] Hej :hand: Szkoła ogólnie dobrze nawet, fajną mam klasę (no pomijając takie dwie :D) i wychowawczynię też fajną, jutro się okaże co więcej xD Tak ja na tym jestem :evil_lol: A Ty też? Nie wiedziałam :) Mam przedmioty zawodowe takie: ekonomika i prawo w hotelarstwie, organizacja pracy w hotelarstwie i obsługa informatyczna w hotelarstwie :eviltong: Też takie masz?[/CENTER]
LadyK Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [CENTER][quote name='deer_1987']a jak plan wyglada?[/QUOTE] Plan lekcji? Poniedziałek 8.15 - 14.30, wtorek 7.20 - 13.40, środa 7.20 - 14.30, czwartek 8.15 - 13.40 (najkrócej :diabloti:), piątek 7.20 - 14.30 :roll:[/CENTER]
taxelina Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 do 14:30 to nie tak dlugo, ja mam o godzine dluzej :P
Feigned Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 oo to w miarę wcześnie kończysz, ale na 7.20 ? :crazyeye::crazyeye: ja am jutro najgorzej - od 12 do 17 :shake:
Aga&Ganja Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Feigned']od 12 do 17 :shake:[/quote] A ty masz tylko jutro takie godziny, czy też w inne dni? Ja jakoś się tak przyzwyczaiłam, że zawsze na rano i chyba tak najlepiej. ;)
Feigned Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Aga&Ganja']A ty masz tylko jutro takie godziny, czy też w inne dni? Ja jakoś się tak przyzwyczaiłam, że zawsze na rano i chyba tak najlepiej. ;)[/quote] tylko w środy tak mam :placz: jeszcze może na 9 będę miała ze dwa razy, albo raz, a tak to na 8. Ani razu nie mam mniej niż 6 lekcji :-( ciężko się będzie przestawić, w gim w piątki miałam dwie lekcje.. noo bo na rano najlepiej, też bym tak chciala. :cool1:
Aga&Ganja Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Feigned']tylko w środy tak mam :placz: jeszcze może na 9 będę miała ze dwa razy, albo raz, a tak to na 8. Ani razu nie mam mniej niż 6 lekcji :-( ciężko się będzie przestawić, w gim w piątki miałam dwie lekcje.. noo bo na rano najlepiej, też bym tak chciala. :cool1:[/quote] Ja mam w każdy dzień na 8... Raz mam tylko 5 lekcji, ale podejrzewam, że będę siedzieć teraz jak najdłużej się da w szkole, bo teraz te dodatkowe lekcje, kółka itd. :roll::placz: A w jakiej szkole jesteś? Jakiś kierunek już?
LadyK Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [CENTER]U mnie w szkole dlatego jest na 7:20, żeby długo nie trzeba było popołudniu siedzieć :eviltong: Też ani razu nie mam mniej niż 6 lekcji :shake: Pani nas dzisiaj pocieszyła - nie martwcie się, pierwszy dzień wolny dopiero 23 grudnia :evil_lol::diabloti: Mam fotki psie z dzisiaj :evil_lol: Za chwilę wstawię jak ktoś chce, tylko zgram itp :lol:[/CENTER]
Aga&Ganja Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='LadyK']Mam fotki psie z dzisiaj :evil_lol: Za chwilę wstawię jak ktoś chce, tylko zgram itp :lol:[/quote] Ja chcę. :eviltong:
LadyK Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [CENTER]Już się wgrywają :eviltong:[/CENTER]
Recommended Posts